förväntan

I morse när jag skulle gå ner till bussen hade jag sådana förväntningar på en hel dag med min käre mamma, men när ja hade gått några meter fick jag världens huggningar , skulle jag va tvungen o lägga mig mitt på väge likom? jag försökte huka mig o stå sådär 10 min, varje steg jag tog gjorde de ont, men ja visste att ja var tvungen o ta mig ner till bussen!!

När ja väl kom in så sa jag åt mamma att vi går o käkar direkt så jag fick sitta och kunda ta värktabletter, efter ett tag gick de över som tur var.. usch!!

Hittade några lampskärmar på stan och dukar, hittadeingen present jag skulle få av mamma, så jag har tillgodo om jag vill ha nått sedan, och jag tror starkt på en skinnjacka, men ska gå ner en storlek först, sen får mammsen köpa den åt mig:) en brun tror jag!


Jag o hjärtat kom nyss från en liten promenad, så skönt o röra på sig när man inte har "huggningar" får passa på då!!

Nu blir det strax kycklingsallad , hemmagjord, godast så!!


NU ska jag Duka lite.

Hoppas ni har en bra dag allesammans,


Söndag ont i magen

I fredags trodde jag att vi skulle få åka in till akuten, Hade så oerhört ont och magen var svullen som en ballong, men jag tog värktablett och la mig typ.
LÖrdagen låg jag ja o vilade till vi skulle på 50 års middag, De gick , men när vi åkte hem fick jag ligga igen!

I dag söndag orkade jag åka till kupolen för att handla nya spring skor, och sedan har vi haft kaffe besök av far och marielle. Tack o lov. Hoppas jag är piggare nu ett tag!! hatar att ha så jävla ont usch!!

Är så skönt o ha min älskade mikael, som är så förstående, en annan känner sig som världens tjockaste människa, Kan lägga in en bild så får ni se hur jag ser ut, de är inte nådigt heller!!SVULLEN.com





Nu ska de blir lite lassange , gotti!


ha en bra kväll allesammans, glöm ej SOLSIDAN :)

låg

smärtan går från o till hela tiden o jag är mest låg, Pratade med mammsen, ja lär nog åka till akuten i falun om de ej blir bättre, förmodligen är det väl en cysta som spruckit igen eller något sådant, för nå vätska lär ju komma uppifrån iaf...
Jävla skit ! är så arg på detta.. önskar bara att allt detta var bra så man kunde slappna av någon gång.. Tack o lov att jag har min underbara man som är så förstående och ställer upp hela tiden, sist var jag så ledsen vid läkaren, så älsklingen ställde massa frågor istället, världens bästa!!!



Nej nu ska jag försöka plocka in tvätten, och sen vila lite..


Hoppas ni har en bättre dag iaf!!! hejsvejs

smärta

usch, gick ner i tvättstugan och de högg till i äggstockarna, trodde jag skule va tvungen å lägga mig ner, men jag satt mig 10 min ungefär, och smärtan gick ner, men känner av smärta än, varför ska jag få leva med denna jävla smärta? och mens krångel jämt?

Ja vet att ja får leva med smärtan tills vi skaffat våra två barn, så jag kan operera bort livmodern, de fick jag reda på när ja var 18 år, och hur kul är det då?  Blir så irriterad ibland..

Hoppas min läkartid kommer snart, skulle behövt den redan igår!!


Är så Ledsen/arg över detta, usch!!

Torsdag

I morse plockade jag ihop all tvätt, sen kom jag på , de kan ju inte vara torsdag redan? jag var tvungen o checka, gud va veckorna går fort alltså. Vi har ju tvätt tid hel dagar, o vi har varje torsdag, men jag tycker jag tvättar oftare hahah!

har även gjort klart delkurs 4 och skickat in, nu har jag bara 2 kvar av min exrta kurs socialpsykiatri.. Psykiatrin är väldigt intressant tycker jag, att arv och miljön formar en människa så pass mycket att man kan få ett psykiskt funktionshinder, jag tycker inte om när dom skriver psykisk störning? funktionshinder låter väl mycket bättre.
Sen är det bara Socialt behandlingsarbete av extra kurserna som är kvar, sen kan jag pusta ut på riktigt:) så får jag åka och hämta ut mitt vård och omsorgs college diplom och betygen! hurra, inte ett enda IG, kan inte bli bättre =) och inte en enda komplitering har jag fått gjort heller, Känner mig så duktig!

I går var vi och tränade, men de känns inge roligt o vistas utanför dörren, är ju så jäkla svullen, tog ett test i morse men de visade inget, så de är väl nå annat som krånglar som vanligt. Måste komma ihåg o säga till min läkare i falun och ta ett Hb prov också,  för mitt värde ligger nog inte så bra, med mina mens dagar!!


Nu ska jajg ner och fixa tvätten igen!

Ha en bra dag allesammans!!

om 2 veckor är det våran Bröllops dag <3

effektiv

gick upp vid åtta i morse, satt på kaffet som är en självklarhet, och sedan började jag med delkurs 3 som vart klar vid  11, inskickad och godkänd :)
Sedan tog jag och musse oss en promenad, guh va skönt det var mot ryggen men lite kallt i ansiktet dock, men vi går mot våren:)

Nu ska jag fixa katt lådan, bädda rent, dammsuga, torka golv, fixa mat tills gubbän kommer hem, blir kyckling gryta med frysta grönsaker till för min del, och ris för gubbäns del! Guh vad man känner sig ren när man ej äter ris, potatis, el pasta, bara sallad till maten. har väl hållt på i 2 månader nu!


Sen i em  ska jag träna lite..

annars har jag inte så mkt intressant å komma med i dag:)



ciaaaaao


JAAAAAAAAAAAAAAAAA

fick ett positivt mail från Adecco i dag :) en vecka efter intervjun

Hej Johanna!

Ville bara snabbt återkoppla och tacka för du tog dig tid att träffa oss. Jag tror du skulle passa att jobba som konsult hos oss om aktuellt uppdrag dyker upp.

Är bara o hålla tummarna att något dyker upp, dom ska ha stor möte i morgon så det är bara o se:) men de verkar ju vara möjligt att jag får jobbä!


O om 2 veckor fick jag min sista del på hela utbildningen (praktiken) på psykmotaggningen i Ludvika:D woho, dagtid, inga helger! och väldigt intressant, det är landstinget, då det är lite roligare eftersom de ingår behandling , som de icke gör i kommunen!



trök

Räknade ihop räkningarna i dag, usch!

På vårat räkningskonto med gemensamma skulle vi iaf få 3000 kr över! men mina räkningar uhh, tror jag skulle få 200 kr över, får ju bara 3500 kr och de ska räcka till å leva på för min del, fast älsklingen går självklart in om de knipar. Men denna månad ska jag betala kurs böcker för 800 kr mobilräkning 500, gym 300, alla hjärtans dag present 200 kr, ja ni ser, de drar iväg, usch-- Säger bara tur att jag slutat rökt, ioförsig så gör ju jag aldrig något typ, så de går ju inte åt nå pengar heller.. så det är väl en förde. Men tänk om man slapp räkningarna en Månad??? Jisses vad skönt.

Snart sommar, då får man jobba, sen kanske jag får på adecco, så då kanske man blir kvar också :)
Allt brukar lösa sig så småning om, vi klarar oss ju herregud , micke har ju full lön plus mina 8000kr! :)


Nej nu ska jag träna lite, och sen hoppa in i duschen, vi tänkte åka o storhandla i dag, dekniper i kylen, usch va tomt det var.. Vi tänkte det är ingen ide o åka på fredag vi får lön som alla andra hahah!


Ha en bra dag allesammans!!

Läkare

I dag ringde min läkare från kvinnokliniken i falun, Som jag väntat!
Vi pratade om min nuvarande medicin, och kom fram till att den ej funkar (hormontabletterna), eftersom undersökningen såg jätte bra ut, så bestämdehan att jag ska få komma upp och ta lite prover, Så jag och hjärtat får väl åka SNART hoppas jag, kanske nästa vecka!!
Han sa att det var bra att ta prover och så eftersom vi är mitt uppe i att skaffa barn, så det är bara och hoppas på det bästa!!!

Annrs då? magen är svullen som en ballong, vet inte va de är, men obehagligt, älsklingen har skrattat fflera gånger åt min mage!! men de blir nog bra snart.

i morgon ska jag ha en HEL plugg dag, usch va seg jag är nu när inte kursen ingår i utbildningen hahaha!


Ha det bra, förresten min man slog personligt rekord i bowling i dag :):) dutti han på tävlingen!


skit

är på sådant dåligt humör i dag, usch!!! hade jag körkort skulle jag nog bara åka runt å lyssna på bra musik. Har vart ute på en promenad med min älskade, men de hjälpte inte.. Får hoppas man vaknar på bättre humör i morgon iaf... usch är inne i en skit period nu...

Nej äta pannkaka nu!
ha en bra kväll allesammans..

känner inte igen mig

Denna vecka, har jag gått upp vid tio förutom i tisdags då jag gick upp halv 6! Men jag pluggar om dagarna o degar i soffan o tar någon promenad, men jag är så jäkla trött hela tiden? förstår inte, och glömsk. Har skickat in arbeten till min lärare utan att bifoga själva dokumentet liksom?

o exakt varje morgon vid 06:00 måste jag gå o kissa, är inne i någon konstig period tror jag

Nu efter maten som älsklingen gjorde så god, var jag tvungen å sova en stund efter! Guh va drygt det är, helt omvänt, jag är den som aldrig brukar vara trött förrän jag ska sova o ligger i sänga!!


nu ska jag slänga på mys kläderna och fortsätta ligga i soffan hela kvällen, har inte ork till något annat.
har vart duktig o vart på gymmet i dag iaf o tränat!!


/ Johanna

duktig

Nästa fredag är jag fortfarande rök fri då ska jag få en fin present av min käre mamma:) Känner inge sug alls efter cigaretter nu efter typ 2 veckor. Känns så skönt.
Känner mig så stolt.

Men första träningen igår utan cigarett i sig, ojoj va drygt de var, lungorna är ju inte vana , men de ska nog bli bättre strax, i slutet av månaden ska jag och älsklingen o köpa oss varsinna nya springskor, så vi kan ut å springa, nu när vi bor så bra uppe i skoga :)

var å sola i går förresten o iförrgår, herregud så skönt det är! :):)


Dags och plocka in tvätten o diska nu, Innan Erica kommer hit :)

Ha en toppen fredag allesammans.

Kramar

skitgöra

I dag har jag tvättat, städat och nyss skrivit matsedel för hela mars månad, Och skrivit storhandlingslapp för hela månaden , duktig jag är vah? =) men det är ju så mycket mer ekonomiskt än att bara handla hela tiden, sen tar vi ut 2000 kr i lägger i ett matkuvärt som vi bara använder till mat, inge små köp med kort här inte! funkar skita bra!!

Skickat in andra delkursen på min extra kurs socialpsykiatri i förmiddags också, och den vart godkänt!! skönt värre. har inte samma motivation med denna extra kurs som jag hade med utbildningen lär jag säga, hahah! I dag skulle vi åkte till egypten förresten, så vi får väl ta en extra omgång i solariumet i dag!! Måste ju få lite bränna, usch man känner sig som en BLEKFIS !!!


Gjorde förresten del 2 av intervjun igår, och den kändes bra. Hon ringde upp sen hon hade glömt någon fråga, för hon höll på att samanfatta min profil som hon skulle redovisa för ev kunder, känns spännande :):)


Nä ta o börja med lite mat innan gubbän min kommer hemmåt!


ha en toppen dag allesammans.

Slänger in en bild på mitt lilla hjärta


Börje är en väldigt speciell katt för mig, han är inte bara en katt.
Ska jag sminka mig sitter han på toan och tjålar med mig, sitter jag på toa ja då sitter han i handfatet, ska jag äta päron, eller äpple då ska han också ha fruktstund, ska jag vila då ska han ligga på bröstet och göra rent mitt ansikte också. Han är verkligen så stor i mitt liv , Låter kanske konstigt men han får mig alltid att le om jag är sur eller något, har aldrig mött en katt som kan prata så mycket och vill gosa så mycket som min Börje!! världens bästa katt




CIAAAO

hjälp mig

Jag ska klippa mig, mitt hår är så slitet så det behövs en bra bit så då tänkte jag passa på och göra något helt nytt,

1Älsklingen tycker denna?


2o jag är inne på den här också? fast denna kortare



Hjälp mig vilken tycker ni? 1 eller 2?
Kan inte bestämma mig=)

NÖJDAST

Usch vad nervös jag var i morse, väl inne på Adecco kommer rekryteraren, fick fylla i papper och så tog vi lite kaffe och så startade intervjun, och ja lär säga det var så himla skoj och det gick super bra, hon avslutade med att hon tyckte jag låg bra till :) Så på fredag är det del 2 , personlighetstest på 100 frågor, ska bli spännande.  är så oerhört nöjd med intervjun och allt jag har presterat förut med arbetsgivarintyg och betyg, man känner sig verkligen duktig när man får visa upp allt och säga vad man är bra på o inte bra på :)

Är så glad, glad, glad , glad..


vilken bra alla hjärtans dag present

I morgon kl 07:30 ska jag befinna mig på Arbetsintervju på Adecco! Är så jäkla taggad men lite nervös, var ett tag sedan man gick på en intervju :) Men de ska nog gå bra!!

är så lycklig

Igår fick jag världens finaste ring av mig älskade, och i morse hade vi Mys morron, kunde ligga kvar i sänga ett tag å börje å musse var med, familje mys:)
sen frulle och bara kan sitta vid bordet och ha mysigt!

Så åkte vi till mickes farmor, bar in lite ved åt söta gumman, hon är så envis och duktig som bpr kvar i huset och eldar och har sig!! bra stimulering för hjärnan!!


I morgon ska jag ringa det efterlängtade samtalet, sen får vi gå utifrån det :):)

Nu ska jag borsta gaddarna!


hade väl inge intressant å komma med mer än HÅLL TUMMARNA FÖR MIG I MÖRA KL 08:00 =)

världens lyckligaste

har fått en jätte fin guldring med en så underbart fin diamant i!!!  Är verkligen lyckligt lottad att ha en sådan underbar Man!!! <3<3<3
lägger in en bild på den sen!!


nu ska jag torka lite golv, tråkigt värre

Ångrar inget

Folk brukar säga att dom ångrar saker och ting, Men det man gjort är gjort inget och ändra på, Och visst jag har saker jag gjort som kunde vara ogjort, men då kan man ställa sig frågan varför gjorde man de just då?`Man mognar med tiden och i dag finns det tusen saker man skulle gjort på andra sätt eller ej gjort dom.

Men jag är så nöjd med mitt liv jag har , finns inget och ändra på, världens bästa familj, man, vänner.
Det är ett helt annat liv man har nu än för 4 år sedan. LIksom det är som olika kapitel man har genom åren, men man kan skratta rejält när man tänker tillbaka på tiden, som när vi hela ligan hade våran `spritfest`hemma hos alex efter vi hade vart på äventyrsbadet hela dagen, och kvällen avslutades, jag måste ta mitt p piller hejdå, liksom vi har haft så otroligt kul genom tonåren :)hahahha! Vilka var vi? pitten, becca, micke, pontan, merken, alex, empan, mörthenkakan, jag,linn , har jag glömt någon?
Och becca våra lisebergsresor vi gjorde? hur kul var inte det då?
Ja man skulle kunna rabbla hur mycket som hellst som vi gjort, sommar som vinter liksom!
Snor ltie bilder från dig becca på några av våra minnen
















vårat första disco på grand hahahha =)


Nej nu ska jag kika på tv. ha en bra fredags kväll allesammans.
Snart kommer min man hem för lite GOS <3<3<3

snö kaos

I morse stack micke på rally, usch var nervös ja var när dom skulle åka till värmland i detta väder, men han ringde när dom var framme iaf, så nu kan jag vara lungn enda tills dom ska hem i kväll igen!

jag startade dagen med att skotta trappen och ingången, fy fan vad de snöar alltså, lär väl räkna med att skotta minst 5 ggr till innan min familj kommer på middag, jag slängde ihop denna igår:

så jag hoppas den smakar gott, provade en nytt inehåll i mitten av lagret, creme frech röd lök och skinka, hoppas det smakar gott.

Nu ska jag fixa efterrätten som blir pannacotta!
sen stor städa och plocka in tvätten och försöka ta mig ut på promenad med musse, får nog hålla i han hårt så han inte blåser iväg:)


Hoppas ni får en bra fredag allesammans!!!

/ johanna

doktorn

ringde till min doktor i falun, och att hormontabletterna inte hjälper ett skit, uppe i 20 dagar med mensen nu, blir så irriterad.. Så jag skulle få en tid, eftersom vi håller på att skaffa barn, så vill vi ju att mensen ska vara normal någongång!! det känns som vi måste få detta klart först, jag blir så himla trött och grinig när jag blöder så mycket och länge inte allt trevligt :/:/

nog med det, annars i dag håller jag på o tvättar , och har skrivit handlingslista inför middagen i morgon, blir fläskfile gryta med sparris inlindad i bacon och potatisklyftor och rödvins sås och pannacotta till efterrätt:) blir nog gotti!!

Nej lär väl kuta ner och byta tvätt.

Hoppas ni får en bra dag allesammans..


P.s har skickat efter alla hjärtans dag present åt baby, en fotobok från vårat bröllop med massa skoj i :):)


KLAR

NU är det teorin klar för undersköterska utb! de enda som kvarstår är psykiatri praktiken 4 april - 29 april, wiiiho:D:D Så nu då? ska jag läsa mina extra jag valt utöver utb, social psykiatri och socialt behandlings arbete!

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV BARA SÅ NI VET!!!


Nä nu ska jag lägga mig och sova riktigt gött!!!

onsdag

vad veckorna går fort alltså, i går åkte jag och baby upp till borlänge för att fixa hans eget bowlingklot, han var så glad :) sen tog vi en fika där trevligt!

Å så stannade vi på ica maxi, där hittar man nästan allt annat än mat, ja fick med mig ljus och kökshandukar så så mkt extra vart de inte:)

och så har jag blivit klar med delkurs 5, en kvar nu bara sen är teorin klar för utb, hara bara 4 v praktik kvar!! fyfan vad jag är bra :):):)


på fredag åker älsklingen å grabbarna på rally i år igen, deras höjdpunkts dag varje år!!
Så jag ska ha middag här hemma med mamma, sten, bror och lite kinect:):)


nästa vecka blir de nog intervjuen som ja vart så nervös över, har tagit ut alla papper som ska med!!!


nej nu ska jag dricka upp mitt GODA morgonkaffe! har inte så mkt spännande att komma med i dag!!




rökfri och gråt av lycka

i morse när jag gick upp var det bara att sätta på kaffe och ej gå ut o röka. skulle plugga istället, men jag är lite yr och har svårt att koncentrera mig så jag har bara kunnat gjort halva arbetet!!

Sedan gick ja ut på en promenad och fick ett inbjudningskort , giftemål min bästa vän BJÖRN liljeroth ska gifta sig med magda!!! vart alldeles tårögd.

sommaren för 7 år sedan träffade jag björn första gången på en inflyttningsfest hos min bror, han är lika gammal dom bror född 84.. Efter den festen sågs vi hela sommaren, det var som vi hade känt varandra som vänner hela livet. och det fortsätte, allt skratt alla filmer, all pizza, allt godis alla stunder vi haft, vart ute och festat och dansat.. haft diskussioner om allt möjligt, funnits för varandra i dåliga tider och glada tider.
Han är en vän som alltid kommer bestå även fast vi bor lång ifrån varandra.
En sommar fick björn för sig att flytta ihop med sin fätsmö i stockholm, så han tog sitt pick o pack o drog dit, Och jag då? ojoj vad jobbigt det var i början.. Det var ju inte så att ja kunde gå till han å tjåla skit längre.
Men så i somras åkte jag och älsklingen och hälsade på dom, de vart middag och promenad runt i stockholms fina sommar väder...

Jag är så glad för din skull min vän, tänk att du ska gifta dig och jag är redan gift, detta är vi värda!!!!






nej nu ska jag försöka plugga!!!


Planering

i dag söndag har vart en riktigt slödag med skön dag!

Micke väckte mig i morse med dukad frukost som var äggröra med bacon och en stor kopp kaffe, världens bästa han!! sen spelade vi kinect och jag vann såklart!
Efter lite spel tog vi oss ut på en långpromenad med massa sol ute, verkligen vårkänsla!!!!!

och så vart det gymmet en sväng, lite duktiga har vi allt vart i dag!!!

Jag som slutade käka mina hormontabletter för jag trodde (inbillade ) mig att jag kan vara utan, men icke, haft mens i 14 dagar nu!! så jag får börja käka dom i morgon igen!!! ska gå 15 dagar från mensens första dag!!! Sen så är det bara och hoppas på ett resultat I framtiden!!
Alla säger åt oss att inte planera så mycket, men för oss är att "skaffa barn" verkligen stort och något man ska tänka igenom och planera, så känner vi! Visst att vi kanske läser på för mycket, men det är nog fullt normalt när man ska skaffa första barnet.

Nästa månad har vi vart gifta ett år, kan knappt fatta det, Men året har vart underbart!!!Kunde inte hitta en bättre man är min Mikael!! han är bara för go =)


Nej hoppas ni får en bra söndagskväll, missa inte SOLSIDAN i kväll, veckans höjdpunkt, är det någon mer än mig som stör sig på att de har reklman när det håller på 30 min?? helt vansinnigt tkr jag!!



Bye bye

mvh Johanna

Sista

först vill jag tacka alla för fina kommentarer i förra inlägget!!!

Igår åkte vi till jansson och erica och stivä var där, vart middag och lite tjål, och sen vart det silver en sväng, vi dansade som bara den:) bra musik för en gångs skull!!!

Och så var det sista droppen alkohol jag tog nu inför planerna vi har, micke ska på svenska rally nästa helg, och efter det blir det noll alkohol för han också, eftersom det är något vi båda vill , så ska det vara på samma villkor tycker vi iallafall!

Visst att man kan dricka om man ska skaffa barn, men vi ser det så att det är ju inget behov man har  när man ska skaffa barn, att dricka alkohol.! Man går in i ett annat kapittel i livet som vi ser det. alkohol och barn det tycker inte vi hör ihop! Finns så mycket annat att göra och dricka som en loka päron, guh va gotti!!

Tänkte gå ut med Börje (KATTEN) i koppel strax, han sitter o skriker och vill ut, tänkte låta han vara ute katt från o med i vår.. Känns stort för mig, han är ju så "mammig", men det ska nog gå bra, stora killen blir han!


Sedan ska jag hämta ut mitt paket som kommit, min älskade man betalade en jacka som jag såg ut, så jag hoppas den passar! en rosa!!


Nej nu ska jag fylla på kaffe muggen och väcka mannen i huset!

Ha det jätte bra så höres vi!!


vilken natt

micke snarkade som jag vet inte vad, de hjälpte inte å knuffa å skrika på han, så jag ocoh börje la oss ute i soffan och hamnade framför någon film, inte utan min syster, åh herregud låg och grinade igenom filmen hahahha!!! men mot halv 3 lyckades jag somna!! och jag vakna inte ens av att micke var uppe i morse å grejja i köket!!

fick hem ändrings blankett från csn så har fylt i det så har jag bokat om parkeringen på arlanda tills den 6/5 då åker vi till cypern, utanför party nissarna, för vi tänker då inte åka för att festa!!

Ser framemot i kväll, men måste försöka bli piggare kanske ska ta en lång dusch el en långpromenad. Men funderar starkt på att spela Kinect, så bra träning och så kul samtidigt.. man kan ju hoppas på att inga grannar är på parkeringen och kollar in hahahah!!!


O med Gi metoden går de frammåt var och köpte mig ett par jeans i torsdags en storlek mindre än va ja brukar ha;) så det är på rätt spår iaf!!!

O från och med i morgon slutar jag röka, micke skulle stötta mig så detta kommer vi nog igenom, vi måste för framtidens glädje:)



Nej ha en jätte bra fredag allesammans!!! så höres vi kanske i morgon!

/ Johann




En sak som stör mig väldigt mycket, varför orkar folk i denna stad bry sig om allt annat än sig själva? jag vet att jag inte är lika smal som för 2 år sedan, men va gör det? det är fortfarande samma jag som älskar mitt liv, och är nöjd med mitt utseende. folk med sådana kommentarare har verkligen ingen självkänsla, Om jag mår bra som jag ser ut, varför ska då folk kommentera att jag har blivit större? det är jag som köper jeans och jag vet vet att jag är större , men so what!!!

ställ er framför spegeln och leta fel på er själva istället.



bra dag

har skickat in fjärde delkursen , tvättat. städat,bäddat rent,  lagat middag åt Mamma o sten och älsklingen tills dom slutade på jobbet allesammans, vart kycklinggryta och sallad och ris:)
Sedan spelade vi kinect, vi fick hem det i dag, herregud vad kul det är, om inte annat jobbigt ha ha!

Sen tog vi oss en vända på gymmet, gick hyffsat bra faktiskt.

Nu ska vi snart kolla svensk maffia sen blir det allt sängen!!!!


I morgon ska vi på kalas/fest hos jansson, han fyller hela 31 år:)


Hoppas ni har haft en bra dag!!!


pirrigt

I morse skulle jag ringa till jobbet, brorsan rekomenderade mig, hon sa att jag skulle återkomma om en vecka ungefär för en rekryterare skulle börja på onsdag, som skulle sköta intervjuerna!
så hon sa att jag skulle få komma på intervju sen, håll tummarna för mig nu:)

hemligt vart det är för tillfället hihih!!!


Nu ska jag plugga!



någon som vet

någon som vet om denna sida är och lita på ??
http://se.babycenter.com/tools/ovu/results/?_requestid=2977573

eftersom jag har oregelbunden mens får man väl ta ägglossnings test lite då och då, så svårt, hahah vi sitter och läser på allt. Men nu äter jag iaf folsyra och ska äta glandin när de kommer. O micke käkar också något som apoteket rekomenderade! bara och hoppas att vi får ett kärleksbarn sen!


Men de ska nog gå bra tror jag! vi hoppas på det iaf!!!
vi längtar så efter ett barn!


Nej nu ska jag göra iordning mig, ha de bra!!


bra dag

I förmiddags gjorde jag klart delkurs 3 , sedan kom åsa för lite kaffe och långpromenad, Trevligt värre..
Sedan slängde ja ihop lite kalops som fick koka 3 timmar tills älsklingen kom hem, och de uppskattades, han älskar nämligen kalops!

Nu ska vi strax in mot gymmet tänkte vi. Sköönt-


nu ska vi boka om våran resa till cypern 6 maj , få se om de går och komma iväg dit istället då:) Vi tog utanför party paradiset, känner inte riktigt att vi passar in där ha ha!! vi vill mest ta det lungt..
Hoppas dom har goda alkholfria drinkar!!!

åh i morgon ska jag till biskopsgården för lite plugg, ställde lite frågor till dom som jag ska få svar på i morgon inför sista delkursen på denna kurs!

Hoppas ni får en trevlig kväll allesammans!


Kramar

RSS 2.0