trött

jobbade 9 dagar i rad ledig 1 nu kör jag direkt 8 dagar på de ! De känns i kroppen, men jag älskar mitt jobb, och mina kollegor, så de gör då ingenting..

I morse så började vi tapetsera vårat matsalsrum, kommer bli super duper bra, Håller på o beställer lite inredning, matsalsbordet vet vi redan, så vi får åka o köpa de nästa vecka.

I morgon jobbar jajg 10-19 sen åker jag direkt ut till ett par bekanta till oss två, dem hämtar micke redan vid 17, så ja skyndar mig dit, stressigt, sen jobbar jag em dagen efter så de blir bra. Köpte alkohol fri öl och alkoholfri cider, få se hur de smakar, någon som vet? Hoppas det är mumma o skåla in nya året med.

O jag bara väntar o väntar på dessa jäääävla provsvar, blir galen snart, springer ut till postlådan varje dag när postbilen kommit, men inget brev:S tur man har jobbet o tänka på iaf...annarss skulle ja bli galen!!!


Hoppas ni får ett toppen nyår var ni än befinner er eller va ni ska göra!!!

kramar mig

jul

I dag stack ja å klippte mig, vart nöjd.. Hämtade upp mammsen så drog vi upp på lyviken, köpte sista julklappen till micke, fotspaa, något han behöver, så törr om fötterna jämt. Nu ska jag snart åka o jobba, men i morgon på julafton börjar jag inte jobba förrän kl 11, så de blir skönt med lite sovmorgon, ser framemot onsdag när jag blir ledig en dag iaf :) då blir de mellandags shopping och vila.



Jag har ingen julkänsla längre? den är totalt borta.. Å de här med barn känslan känns som de blir värre på julen, de är väl för de är barnen dag, nästa jul hoppas jag på att vi har vårat efterlängtande barn...


Är ni lediga över jul? de gör ingenting för mig å jobba hela jul & nyår, skitsamma liksom! God jul & Gott nytt på er.


Nya frissan:

Svacka

Ibland kommer jag i en svacka för de här med barn, ja bara går och väntar på provsvaren på våra tagna prover och vårat läkarbesök!! Man går orolig hela tiden, jag kan liksom inte släppa tankarna kring detta, ja menar ett barn är ju väldigt stort att skaffa/få, och när man inte har fått de på eget håll, så är de väldigt jobbigt ibland. Nu så läkaren att många får en utredning fast man ej hittar nå fel, som i vårat fall beror de säkerligen på att jag aldrig haft regelbunden mens, men åhh vill att vi ska bli med barn nu. Folk brukar säga , men halåå du är ju så ung? Men jag är i ett äktenskap där inte bara siffran 21 finns, det är så mycket mer, det är våran framtid vi pratar om, våran största önskan på denna jord, att vi ska få ett barn som vi får älska och som blir älskad. Hoppas att det blir bra i slutänden! Kramar en bekymrad johanna!

På gång

Jaha jobbat å nu umgås ja med mamma , jobbar hela veckan , så skönt med nästan heltid ny förtiden :)

På onsdag ska vi lämna in mickes Prov sen ska vi till läkarn för ev alternativ för våran barn utredning , vissa dagar känns de väldigt jobbigt att vi inte kunnat fått på eget håll , fast din inte hittar något fel , men vi är så tacksamma att vi fått denna utredning .

Ha en fin kväll allesammans


Följan om fertilitetsutredningen

Första steget i våran utredning var i går. Vi fick ställa lite frågor och hon frågade oss lite. Jag fick ta massa blodprover, och micke ska lämna ett sperma prov, vi har en timme på oss o lämna de i falun, shit, de blir stressigt men men! Allt känns så overkligt, det är liksom på gång nu, kan inte riktigt förstå de här. O kvinnan pratade om olika alternativ i går om något inte skulle funka, de känns så rätt endå. Hon sa att de är mycket större chanser eftersom jag är så pass ung, så de var ju skönt för oss att höra. Jag är så glad att jag och min Älskade Mikael ska få ett barn efter all utredning förhoppningsvis! Vi vet väl ungefär vart felet ligget, men dom lär utesluta allt endå. De är lite tungt från dag till dag, men vi ser det så att de kommer bli bra när allt är klart <3 Vem trodde att de skulle vara såhär? för att få vårat första barn? Ett till alternativ om vi skulle få provrörsbefruktning nu då, så skulle dom spara att ägg ifall vi ville ha syskon till barn nummer 1 om ca 3år , helt otroligt vad dom kan!! Nu ska jag göra iordning mig. Frågor? skriv gärna.

RSS 2.0