Ludvikafesten

Torsdagen så var jag och mikael och min käte bror ut och kikade lite, tyckte de mest kändes som alla var turister, kände inte igen så många. Men det var ju så härligt väder, så det var trevligt och skönt endå:)

Fredagen: så gick jag och Malin och Älsklingen till Marcus, där de var lite folk, sedan ner på staden för att träffa folk och dricka lite bärs:) SÅ träffade jag mammsen, så vi gick in på selmas en stund.
Sen gick jag och mikael till ett öltält och var där ett tag.. träffade lite folk som man kände igen iallafall.. En super duper bra kväll..

Lördagen: Lite slittna var vi här hemma på Furuborgsvägen 9a , men klockan halv 5 skulle vi vara hos jessica och Boström för lite middag och förfest. s¨å vi cyklade dit och hade jätte jätte trevligt:) Men klockan 19, stack vi hem o lämnade våran musse, sen for vi mot staden.. var ju björn rosenström, han e ju sååå bra tycker jag, lite kul att dem små sjunger till hans texter, typ ganska perversa haha::)  Sedan hittade vi på Malin vid ett öltält, så kom danne och alla dit, sådär satt vi hela kvällen och hade jätte trevligt:)

En bra helg måste jag säga!!! Toppen!

Så i söndags åkte jag och älsklingen till kupolen, och jag fick ett par jätte snygga inlines av han, så söt han är, världens bästa älskling <3
sedan tog vi en tur med inlines till iviken och badade, skönt måste jag säga, sen grillade vi och hade mysigt.

I dag har jag och malin och hennes ungar vart på staden, och lekt lite vid lekparken och käkat på donken, ingen höjdare att käka där i dag, i denna hetta, men ungarna ville ju dit..'

Nu ska vi fara till dollar store och handla massa LOKA, sen ut å åka inlines... :) :)

Älskar min Blivande Make mikael smedberg mest av allt på denna jord, Ingen kan komma emellan oss , aldrig!!!

jag och Min Mikael                  Jessica och Boström    Bästa malin och jag ':)
<3     :)   

stockholm

I måndags morse for jag och Älsklingen till Stockholm, och underbart väder var det, Bussresan gick snabbt o bra.. När vi kom fram o skulle till vårat boende på skeppsholmen gick vi fel, som man brukar göra när man är i storstaden, så vi stannande för en öl i det fina vädret. Sedan traskade vi vidare och kom rätt:) När vi checkat in så stack vi till Grönalund och hade jätte skoj:) åkte bergo dalbanan o jag var livrädd haha:)
Och så fyllde jag år, så käkade vi god mat och njöt av stunden:)

Tisdagen: käkade vi frulle vid hamnen och hade mys pys, sedan skulle vi till skansen, så vi tog färjan över till djurgården, sedan gick vi till skansen, och kollade på massa djur och käkade och tog några öl o hade det super.. Sedan på kvällen var det Allsång på skansen, vilket var verkligen skit skoj:D:D

Onsdagen: checkade vi ut och for mot staden, och vi shoppade lite och sedan käkade vi och satt osss o solade tills våran buss kom:) När vi landande hemma hämtade vi våran lille Musse vid brorsan:)

Stockholmsresan var verkligen hur romantisk och mysigt som hellst för oss, den behövde vi <3<3<3


I dag så stack vi på staden för  att jga skulle klippa mig, sen kom malin och ungarna, så vi shoppade lite mera, sen hem och la oss å solade på gräsmattan, och det var underbart:)
Nu ska jag och Bäjby till Ludvikafest premiären:) skojskoj!

NI får ha en underbar dag!!

LÄngtar så tills mitt och mickes bröllop blir:) Älskar honom mest av allt <3<3<3
 

midsommar

Hejhej!
Igår på förmiddagen skulle jag och älsklingen ut till mamma på lite käk eftersom hon fyllde ¨år, och jag friade till Mikael:)
När jag läst halva talet började jag grina och saken vart inte bättre av att mamma vart å grina också:)
Men tillslut vart det bra och jag gav rosen till mikael och frågade om han ville bli min make? och han sa JAAA:)
är så lycklig! Nu blir det planera bröllop:)

här var mitt tal!

Hans Mikael Smedberg

Du har visat mig vad kärlek är,jag föll för dig första gången vi sågs, Minns så väl när jag såg dig på gymmet första gången, du utstrålade så mycket, kände redan på mig då vilken bra kille du var, att jag fick dig i mitt liv förändrade allt till de bättre. Jag fick en bäste vän, jag fick min sanna kärlek, jag fick det jag drömt om. Jag vill dela mitt liv med dig i sorg och glädje, tillsammans hand i hand ska vi klara motgångar.  Vill du bli min Make?

 Vart en pussa med Lycka:)


våran fest på Logen i går, vart väldigt lyckad, skratt, Lekar, grillning, uppehåll:) Kunde inte bli bättre. var runt 30 pers där ett tag:) tack allesammans för att ni kom med ett leende och gjorde kvällen bra:)

Nu ska jag och mikael cykla till logen o städa, men de går nog ganska snabbt:)
sen åka handla, för jag o mamma ska ha kalas i morgon, vi fyller ju bara 3 dagar ifråm varandra, så:)


Ha en bra Midsommardag allesammans!

/johanna!


helgen

I fredags jobbade jag och micke till fyra, sen drog vi ut till mammsen för vi skulle låna hennes bil denna helg, sen på hemvägen köpte vi med oss pizza, sen kom malin över och därefter kom tina, vi tänkte gå ut, så älsklingen skjussade oss till selmas, sen drog vi till silverdollar, skit skoj:) Men vi var allt blöta när vi kom hem på natten, fy va det regnade:/

Lördag: åkte vi till kupolen och jag och brorsan shoppade loss, tror micke köpte något litet, men hade lite ångest när ja kolla på kontot sen, men fick mycket fina kläder iaf:) Så käkade vi på matpalatset, det är ju så gott där:) MUMS!
Sen på kvällen bjöd älsklingen mig på akropolis, så där käkade vi något grekiskt, som micke käka när han var i grekland, det var väldigt smarrigt, och Mysigt:)

Söndag: Både jag och Mikael började jobba 7 i morse, och jag slutade 14:30 och micke 12 typ tror jag:)
Gick bra o jobba, men man blir så trött av allt regnande, usch! Vill ha soool! har ju bara semster V. 26 och 27... och då hoppas jag på STOR SOL:)
Nu är Micke och spelar badminton med grabbarna, sen ska vi ut till mamma och grilla och lämna bilen och hämta våran bil:)

Jag har ett perfekt liv, ska alltid vara familjen smedberg <3

Ha en bra eftermiddag! Nu ska jag vila lite framför tv tror jag!!!

'/Johanna

:)

beställt gardiner

Hittade ett par skit snygga som passar till vårat vardagsrum:)


Igår kväll bakade jag en jordgubbstårta som bulan och Linda ska få i dag när dem kommer:) Så roligt o hålla på!
Spec när man är långledig och har MASSA tid över..

I morgon jobbar man 10.16, men ui morgon kommer tiden gå fort, tanten fyller 60 så de kommer nog komma lite folk , så det blir roligt:) Jag och Ellinor som jobbar!!!

ska nog ta och diska lite nu och göra lite nytta!

förresten på söndag kommer Halvsyrran Helen hem jippie, har inte träffat henne sen förra sommaren:/ usch... Så vi ska hem till kristin och grilla och ta något glas vin och tjåla om alt möjligt, ska bli så roligt:)

Undra vad man ska käka till lunch då?
Älsklingen kanske kommer hem från sin lunch och äter med mig :)

Ha en bra dag allesammans.!!!

10 dagar kvar tills SEMSETERN:) woooohoooooo!!!!

/ Johanna

Mikael <3 <3 <3 <3 <3 < 3 <3 <3

Onsdag

Hej hej igår kväll när älsklingen kommit hem från crossen, så gav han mig världens kram, jag har verkligen den bästa mannen man kan ha i sitt liv. Så ville han bjuda på kaffe latte också!!
Sedan käkade vi och myste och kolla på tv...

I dag tog jag mig en riktig sovmorgon till halv 12, vilket var hur skönt som hellst, och behövligt.
efter det skulle jag träffa bror på stan vi tog en lunch på bk`s och var på lite ärenden på stan, jag skulle köpa tårtgrejjor, för Linda och jörgen kommer hit på fika i morgon, så jag tänkte göra en jordgubbstårta:D Den som blir mest glad är nog Mikael=) Ha ha!

Nu ska man snart till tandläkaren, men de går antagligen fort hoppas jag innerligt på...

Sedan när Älsklingen kommit hem ska vi till brorsan, för mamma kommer dit också, vi ska fika:)

Måste beställa gardiner i kväll också, vill ha ett par ljusa i vårat vardagsrum, vi får se va man hittar... som vanligt hittar man väl massor, så man måste beställa allihopa , för att man inte kan bestämma sig.

I morgon ska jag umgås med malin också, ska hjälpa henne lite med plugget, är så plugg sugen just nu:/ men jag får vänta ett år till!!!

nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och enrök, sen iväg till tandläkaren!!

Ha en bra dag allesammans.

/ Johanna

Jag och bror i gambia <3
<3

Tisdag

I morse kom Malin och ungarna över, och fikade, efter det  drog vi mot staden dem små skulle ha kläder, sen vart det mc donalds, och lekparken och en glass efter det:) Sen drog vi oss hemmåt och spelade fotboll utanför oss här, Riktigt bra dag måste jag säga.

nu ska jag städa och byta gardiner och sådära, Älsklingen är på g mot nyberget o åka cross han, han är nog inte hemma förrens i kväll skulle jag tro.

I dag kom skattepengarna:) Jippie, då vart man glad..

I morgon ska jag fika med mammsen och brorsan, sen till tandläkaren;/ usch hatar det, men de går nog fort.
sen ska jag och Mikael ut till mammsen och hämtade databordet vi fått:)

Nästa vecka är det midsommar, LÄngtar så, vi ska ha fest vid logen vid hans päron... så de blir roligt:) Sen är det bara 13 dagar kvar tills jag och mikael åker till Stockholm, längtar så, bara han och jag , de ska bl så oerhört mysigt <3 två hela nätter...


Ja då är det väl bara å börja städa så det är gjort och dona lite.

MVH/ Johanna

Alma                             Ella                       töserna och morbror Jens     Mamma Malin och töserna
        


Måndag o ledig

hej hej!
Igår kväll när jag slutat mitt 15 timmars långa jobbarpass kom älsklingen och hämtade mig, så snäll så:) Så myste vi och käka ost och kex, och sussa.

I dag har jag fikat med mina brudar, eller ja vi käkade på Bk`s, jätte trevligt... så åkte jag och reb och elmira hit en sväng och drack kaffe:)

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem från jobbet, men vi ska hjälpa danne att flytta typ 100 m bort ha ha, men han ska flytta till en tvåa:) skönt för honom..

På onsdag ska vi hämta ett snyggare data bord som vi fått av mamma och sten, de vi har nu är ju inte världens snyggaste om man säger så ha ha, Men de har dugit iaf tills vi hittat ett annat..

Det börjar dra ihop sig för midsommar , och min översakning till Mikael, men den får ni höra om efte midsommar :)
är jätte nervös, men det ska nog gå bra förhoppningsvis:...

Brorsan daniel ringde i går, saknar han så otroligt mycket, vi satt ihop typ när han bodde här hemma, men nu bor han i kumla, så man kan ju precis inte bara åka dit för en eftermiddag! Men vi ska väl åka dit någon helg jag och Mikael!
Man hinner inte heller, antingen jobbar vi eller har vi fullt upp här hemma med stugan eller annat.

Vi ska måla om våran sommarstuga mörkgrå, tror de kommer bli riktigt snyggt, så ska vi inreda den skit snyggt, och försöka göra så man kan vara där på vintern också,LÄngtar sååå... Jag vills å gärna bygga ut den, men vi får se hur det blir med den saken. Man har inte så mkt tid som man vill ha igentligen:/

MIn mikael har tyvärr inte hunnit skriva så mycket här, men de blir nog snart:)
I morgon ska han åka cross, han verkligen ÄLSKAR det, och det gillar jag, blir så stolt när jag ser han åka,och glad eftersom de är hans grejj!!

Nej nu ska jag ringa mammsen och tjåla lite strunt..

tack för i dag mina brudar...

/ Johanna

Mikael är mitt liv...

Bror daniel o jag <3

<3

Lördag

hej hej!
I går efte jobbet så stack jag och älsklingen ut å övningskörde lite och handla för kvällen, vi grillade lite, så gott och tog ett glas vin:) Sen kom Malin över så satt vi här hemma sen cyklade vi allesammans till Selmas , var hur trevligt som hellst:)
Men jag och mikael cyklade hem vid 01:00 ungefär, vi hade tvättstuga i morse.

I dag åkte jag och mamma och sten och cesar iväg på valpträff, åh alla schäfrarna spranng och lekte, LÄngtar tills vi köpet en, ska bli så kul, saknar ju en schäfer i vardagen om man säger så.

NU i kväll har vi käkat god mat och kollar såklart på fotbollen, men sverige ligger under än när de gått 60 min, får hålla tummarna på att det blir vändning strax.

I morgon jobbar jag 07:00- 22:00, blir en väldigt lång dag, men men de är pengar:) Sen är jag långledig enda tills Torsdag:) skönt.

Nej nu ska jag gosa med älsklingen med lite ost och kex och massa mys och hålla tummarna för Sverige.


Är så lycklig med min Mikael <3<3

p.s Micke ska åka cross och ha skoj i morgon han:)

/ johanna
:)

fredag sköönt

Började jobba 08 i morse, är så mysigt på morgonen närman får äta frulle med Älsklingen:) har blivit så 2 dagar i rad nu...
Slutade nyss efter en tung dag vill jag lova:S Men också kul:)

I dag ska vi grilla här på furuborgsvägen:) ska bli mysigt så ska vi ta något glas vin också. Vi firade ju 9 månader i onsdags, men båda kom på det i går ha ha, bra koll:)

I dag skulle jag tagit studenten, men icke:/ Vill hellst inte ens gå ut i dag, känns inte kul, men men, ja har iaf ett jobb, och snart en utbildning som undersköterska


!

JObbar igen på söndag 07- 22:00 lång dag vill jag lova, men men de är bara å härda ut!

I morgon förresten så ska jag och mamma åka o kolla på alla valparna som ska ses igen, från den kullen som mamma hämtade cesar, så de blir skoj... Kommer vilja ta med mig alla schäfrar hem:P Ha ha


Nej nu ska ja kila. Uppdaterar i morgon.

/ Johanna

:)   Älskar min mor så himla mycket, Tack för att du finns <3 Och min Mikael så klart.

Jobba

JObbar 12 -22 i dag, fast det är möte emllan, men det blir skönt och jobba , och i morgon 08-16.:)
Älsklingen skulle komma med mat till mig på jobbet sen, så söt han ärm världens bästa sambo!!!

jag fick tag på ett jätte fint hotell i går, vid skeppsholmen i stockholm, så där ska vi bo den 22-24 juni, längtar så mkt. Hoppas det är fint väder när vi ska gå på allsång på skansen bara!

På fredag ska vi till bassan för han tar studenten, jag hade också tagit studenten i år, om allt hade gått som de skulle, men icke.. Men men jag mår bra endå.

Nu ska jag dricka lite kaffe o göra iordning mig inför jobbet.

ha en bra dag allesammans.

Snart midsommar, åh va ja längtar <3

kram johanna

regnig dag suck

Vilken tråkig dag. jag och malin och töserna sklle på stan i dag, men ingen lust o gå upp på stan i detta väder, så det får väl bli en kaffe iaf... ska gå över strax.

Igår solade jag och josefin typ hela dagen,så nu har man färg iaf, skönt:) Sen kom älsklingen o hämtade mig, så åkte vi hem och gjorde mat..
efter maten åkte vi ut med båten och fiskade, och jag trodde jag hade världens stora firre på kroken, så säger Micke: du har bottennapp, ha ha, :)

nu ska ja försöka ringa lite hotell i stockholm tills vi åker, så det är bokat o klart. Vi åker på min födelsedag istället 22 juni - 24 är vi där...:) Längtar, hoppas på bra väder iaf..

Nej nu ska jag ringa lite.

Ha en bra dag allesammans i regnet:/

/ Johanna

kort hår:) 

Helgen

Fredagen jobbade jag till 22, och Mikael åkte go cart med jobbet...

Lördag: gick vi på marknaden, typ samma saker som varje år, Men brorsan kom hem från örebro och hälsade på så hela familjen tog en lång fika, så det var mysigt:) Sedan tog jag och micke bilen till willys, sen hem och packa ihop lite filt och lite sådära, så cyklade vi till en stor sten alldels vid vattnet:) och solade och grillade och myste där, Så mysigt::)
Sedan på kvällen hade vi jue fest, KOm några iaf:) Sedan gick vi allesammans ut på T.gården, mkt folk och trevliga folk var ute:)
Lyckad kväll..

Söndag: Seega var vi, ha ha, men vi tog en cykeltur till hans mor å far med blommor, men dem var icke hemma så vi hängde dem på dörren.
Sen åkte v o käka pizza, sedan åkte vi till min mor och sten, och fikade och sådära, sen åkte vi på älgsafari, :)

En väldigt bra helg måste jag säga...
Det tycker nog Mikael också:)

Snart midsommar, Åhhh, längtar å längtar...

Nej nu ska jag ut och gå en långpromenad med Josefin, måste hinna dricka lite kaffe innan:)

Sköt om er allesammans.

/ Johanna

Mikael you are my everything<3

RSS 2.0