läkarbesök

var på läkarbesök i går, och jag kommer få leva med hormonsvängningarna, ej ha ägglossning, och ej gå ner i vikt förrän sköldkörtel utredningen är klar, och de känns som evigheter :S Man blir så less, tycker livet ör bra orättvist ibland.
Vi vill ju få vårat kärleksbarn! Och jag vill kunna ha den kropp jag vill, och framför allt känna igen mig i humöret vissa gånger..

skit dag!

de går bra nu

Nuså, har haft fullt upp med jobb och familjen :)
I morgon börjar jag på Ljunghällsvägen igen, som jag längtat tillbaka, trivs som fisken i vattnet där.. I dag körde jag lite hemtjänst. tycker det är riktigt roligt o åka emellan jobben, men kan bli lite jobbigt också, men jobb är bara bra, är så tacksam för hur mkt jag får jobba :)

Annars då, packar lite inför våran flytt, men de går trögt, skulle behöva plugga åh, har intensiv kurs för körkortet om 3 veckor, huuja! Men ska åka o låna mammas bwn jeep i dag, så jag kommer in i växklingen igen, eftersom vi haft automat nu över ett år, eller ja 2 år snart!!


Händer inte så mkt mer än jobb och flytt och att jag ska ta körkort:P Har satt som gräns på julafton då ska jag ha körkortet i min hand, måste alltid ha ett datum, bra för hjärnan o ställa in sig på..


längtar såååååå mkt tills Ullared med kollegorna i oktober, ska bli så jääääääääääääääkla skoj o komma iväg och shoppa massor, massor :)


Nä nu ska jag dona lite.

ha en toppen dag allesammans!

/ Johanna


bara fel

Man kan inte må på topp hela tiden, känner mig inte alls på topp just nu, har vart lite till o från , men mycket beror nog på hormonerna, nu har jag inte haft mens sedan 31 maj, har fått en tid till min läkare den 24, men förstår inte att de hela tiden MÅSTE vara något fel, börjar bli så trött på detta nu!!! Usch, kan inte allt bara få vara bra någon gång???

någonting bra i dag, hämtade ut hm paket, nya BH:ar, satt jätte bra, så skönt med lite nytt, och ett par rutiga sköna pyjamas byxor fick också följa med i paketet hem:)

Trött trött åter trött, så lär de vara tills jag fått levaxin!!!

Nää nu ska jag dricka lite kaffe !! ha en bra dag

kolla noga ni som

Jobbade extra fre, lör, söndag på hemtjänsten marnäs i helga, men på min Time Care, står inte lör, o sön med, så jag ringde till bemanningen, då har dom ej fått uppgifter från Larmcentralen att ja jobbat helgen, så håll upp ögonen ni som blir utringda på helgerna, o kolla så de stämmer sedan!!!


Aja nu ska jag ta hand disken osv. OM 2 veckor börjar min intensiv kurs för körkortet, wooho, har nästan inte läst någonting hahaha, fy på mig.. Lär bäl göra det..


Ha en toppen dag

bara så glad

vaknade i morse, och kände hur glad jag är :) lite kaffe och tvättstuga! sen fixa på nordea så lönen kommer in på mitt rätta konto, sen iväg o jobba, får jobba med mammsen några timmar, inte varje dag!!

har beställt undersköterska skylt, och namnbricka, och pennfodral till arbetsbyxorna, och en kedja för nycklar. Behövs :)
Jag kan knappt fatta att jag får fortsätta o jobba på mina fyra olika ställen, är överlycklig, 2 inkomster framöver, betyder så otroligt mkt, speciellt nu när vi ska flytta till en stor fyra!!! Allt rullar på så bra!!!

Få se om jag får jöbba i helgen, eller inte, men jag har fått ihop tillräckligt med timmar för att de ska gå runt iaf, så de är huvudsaken!! Vecka 34 börjar jag på rad igen, så de blir skönt!!

Pratade med Andreas från trafikskolan där jag ska göra min intensivkurs i höst, vi ska lägga upp de så jag kan jobba också, hur bra som hellst, får de är lite knapert o ej få ihop timmar på 2 hela veckor.
KÄnns också som jag lär sätta mig i en manuell igen innan jag börjar, eftersom vi har haft en aoutomat växlad ett år nu!! men de sitter ju, men vill bara känna igen:) Nu ska jag ta de dära jäkla körkortet!!! är hel laddad, när plugga lite nu också, köra kan jag ju, är bara teorin som behövs fin slipas lite!!

Nää hoppas ni får en bra dag!

Och jag älskar att de känns som höst, lite sol och lite kyla, underbart!

kramar mig, bjuder på ett nytt kort


tisdag

Har inte haft nå tid o skriva, har jobbat nu varje dag och haft fullt upp, men det är ju så jäkla skönt o jobba nu efter man pluggat!!!

Börjar halv åtta i dag, skön tid!!

Annars är jag tråkig haha, har inte så mkt att komma med för tillfället faktiskt, mer än att jag och micke ska nog dra fram våra inlines i kväll, premiär för i år, så sega är vi ha ha!!

nu ser jag framemot tills vi flyttar 1 september, kommer bli så fint och skönt med mkt större, o jag får ha ett matsals rum, deär ju hur stort som hellst för mig:)


Nä nu ska jag göra iordning mig lite, men ha en toppen dag allesammans, så ska jag skriva igen när jag har lite mer o komma med!!!


kramar

vilket besked, är så glad

som jag slititi i sommar med att tackat ja varje gång bemanningen ringer, och Beskedet kom i dag, Jag Johanna får jobba kvar i höst och framöver :) fyfan va gött, ta lite tider och vänta på ett långvik då :):)

Är så otroligt glad!!!! min bästa dag på länge!!!

Ha en toppen dag tillsammans!! skepp o hoj


Nytt Kapitel

Jaha, då har vi tagit åt oss en sommarstuga då!!! Vi ska ha den nere vid vattnet brevid våran bad tunna, och så blir det stor brygga ut på sjön, blir nästa års göra om man säger så. VI lär flytta den från Östansbo camping bara, karlarna vet väl hur :) VI är så glada, att vi kommer få ett ställe på sommaren, att kunna bo där, och bara njuta :) KOmmer bli perfekt för oss!!

I dag har jag vart ledig, åkte till mammsen i morse, så vi låg 6 h i poolen o soladeoch hade de allmänt gött:)

Nu blir de strax sänga, jöbba i möra på Gero-Psyk, snart börjar min rad igen på Ljunghällsvägen, men jag är glad över alla tider jag fått allstså :)

I morgon får ni hålla tummarna åt mig, snälla:)
KOmmer med mer info!

kram

klättrar uppåt

I dag gjorde jag introduktion på fjärde stället i sommar, Känns hur skönt som hellst att chefen betalar och vill ha mig på fler ställen, lovande till hösten:) Hoppas innerligt att jag får vara kvar, något som är possitivt är att dom som ej har utbildning får ej vara kvar i bemanningen iaf, skönt det. Något måste ju vara värt att man utbildat sig för att få jobb!!
Känns så otroligt bra!!!

Jobb på onsdag igen vad jag vet, blir säkert utringd i morgon bitti, brukar vara så :) blivit en vana att dom ringer halv sju hahah!

Annars är allt bra med mig och med min kärlek, vi ska strax ta en lång promenad, få se om de kan bli nå kvälls dopp? vi har ju ej badat i sjön i år ÄNNU, dålig stil lära jag säga haha!

Hoppas allt är bra med er iaf, och att ni har tagit vara på denna fina dag, eller har ni jobbat som jag kanske?

Något som var skoj i dag när jag slutatde, låste upp moppen och råkar slänga i nyckeln under sittsen, haha så micke får komma med reserv nyckeln så jag kan åka hem, vadå typiskt mig då!!! mohaha!


kramis

RSS 2.0