nu var de ett tag sedan

de har vart fullt upp sedan vi gifte oss vill jag lova.
men nu börjar de lugna ner sig lite, skönt!

I helgen åkte vi och köpte en ny soffa, vart så jävla snyggt :) men nu måste vi köpa nytt rums bord, de var lite för stort mot soffan , men de gillar jag:D blir mkt nytt här hemma!

nu har jag bara 14 arbetsdagar kvar på mitt jobb, älskar de:)
I sommar blir jag hemmafru=), micke ville  att vi skulle ha semster samtidigt iår, så då blir jag hemma tills den 16 augusti, innan ja börjar plugga! förra semstern var jag bara ledig 3 dagar på hans semster, så de var väldigt trökigt måste ja säga:/

Jag verkligen älskar mitt liv! Har världens bästa familj, Man och vänner:)
Att man kan ha sådan tur, de trodde jag inte...


i morgon ska jag hämta ut älsklingens 30 års present, där rök min lön iaf:/ men men! köpte nya cross stövlar, nya byxor till och tröja så snygg han kommer vara på crossbanan hihih! tur att han fyller 30 år en gång bara=)


nu kommer Andrea snart, sen ska jag iväg å jobba em o kväll, lagomt trökigt, men men!


Ha en bra da allesammans!

/ johanna


Helg

igår skjussade vi hem sten till bisen, sen gick vi ut och käka på kina jag och älsklingen, var så gott och mysigt, sen vart de hem och se de bästa på hela veckan, SOLSIDAN:) är ju hur kul som hellst.

nu ska vi snart ut till svärföräldrarna, och visa våran nya snygga bil, Volvo V70, en 03:a vit! så jäkla skön är den o köra! underbart!

Nu har jag bara 26 Arbetsdagar kvar på mitt jobb, skönes:D:D:D hoppas de går fort.

nej nu blir de lite kaffe!!!

Jag är verkligen hur lycklig som hellst med min Man!
<3<3 finns ingen bättre än han! så underbar!

/ Johanna


lite bilder

vårat bröllop vart helt perfekt <3<3<3

  

 

  

mer bilder kommer:)

Onsdag

Hej, jag har haft fullt upp så har tyvärr inte hunnit skriva något!
I lördags kidnappade mina tjejor mig, dom hade hyrt rommerska/relax i sporthallen, så det började med att jag fick en ansiktsmassage, så jäkla skönt. sen fanns det massa kex och ost, och självklart massa gott å dricka:) så vi satt när och tjålade bra länge, sen efter några timmar där gick vi vidare mot Tina, och käkade tacos och festade lite mera, sen hamnade vi på silverdollar:) träffade min älskling där också! EN TOPPEN KVÄLL!
Tack: Elmira,rebecka,Malin , Erica, Åsa, Och Tina för en jätte kul kväll, som jag aldrig kommer att glömma, mkt skratt och skoj!

I veckan har vi gjort klart allt för bröllopet, Och i dag var vi och tränade i kyrkan, gick jätte bra, men vi börjar känna hur nervösa vi är nu:) Men huvudsaken är att vi har varandra, så går allt bra!!!

Nu har vi nyss solat lite, vi måste ju ha lite färg:) Hinner inte sola på dagarna nu när de är så fint, JOBBAR ju:S
Men i morgon hoppas jag på sol, för då är jag ledig, ska till kupolen 18:00 och fixa naglarna bara och hämta ut våra ringar som dem har gjort blanka och fina:)


Ha en bra kväll!
Nu hinner jag inte skriva något mer förrens efter vi gift oss på lördag! Men ha de bra tills dess!


/ Johanna

sjuuuk

Sjuk!
Igår när vi var i Stockholm, tyckte jag att jag kände mig lite konstig!Men tänkte inte mer på de, jag och sten gick och tog en lunch i stora staden, och kollade lite i affärer, köpte älsklingen lite ny kläder iaf:) Men de va skoj o komma iväg!
I dag har jag typ ingen röst, och har jätte ont i öronen o i halsen:S usch, är så jobbigt, ringde och sjukanmälde mig på jobbet i morgon, är iaf ledig fre, lör, sön! så då får ja försöka bli frisk tills min möhippa på lördag!!! MÅSTE! och framför allt bli frisk tills vi gifter oss nästa lördag!!

I dag kom Åsa förbi på en kaffe och gjorde mig lite sällskap, var trevligt,. men orkade inte vara uppe så lång tid, men en stund iaf!
Sen kom älsklingen hem med blommor åt mig, världens bästa han är <3<3


Nu ska jag försöka orka kolla på fuskbyggarna, el va de hette:)

Ha en bra kväll allesammans!


Älskar mina vänner och min Stora kärlek!!!!!

p.s nu äre inte långt kvar på  mitt jobb, och efter de blir de stenhård träning tills sommaren!!! Men huvudsaken är att min älskling tkr jag är snygg, och de gör han:):)

var ett tag sedan nu

I fredags kom mickes kompisar och kidnappade med han på sven sexa:) verkade som dem hade haft skoj iaf:D
Och på lördagen skulle vi på 30 års kalas hos jessica och boström, väldigt trevligt, och de slutade med utgång på silver, en väldigt lyckad helg!

I dag var de återigen jobbet då, men i morgon ska jag och sten köra brorsan för interljuv i stockholm, hos en psykolog, sista interljuven nu:D:D Hoppas han klarar de min bror!! ska hålla tummarna medans jag shoppar loss lite hihih!

Nästa vecka är vårat bröllop, är så mkt som ska göras nu, ingen lugn stund direkt! Har beställt 3 kg rostbiff i dag iaf, o i morgon ska de handlas de sista, lite ballonger och små plock!
Börjar bli lite nervös nu!



Nej nu ska jag ta tag i tvätten! Ha en super kväll allesammans!

Älskar min Blivande Man så otroligt mkt, han är min bäste vän och min stora sanna kärlek!!


RSS 2.0