uppdateringg

har inte haft så mkt tid att skriva, har jobbat, o pluggat teori, och umgåtts med vänner och familj!!

Nu har jag betalat våra räkningar, fy va tråkigt deär, men skönt när de är gjort:)
I dag jobbar jag 12-21:30, riktigt lång pass, men de tkr en timvikarie om!!!

På söndag natt åker vi mot ullared jag och några kollegor, kommer bli huur roligt som hellst, har finslipat shoppinglistan om o om igen, men tror den stämmer nu, hihi!!

Hoppas allt är bra med er iaf!!!

Nä nu ska jag dricka lite kaffe och dona lite.. Ha en toppen dag iaf alla läsare!


på g , diet på gång

nuså!
I går började jag med en diet som heter: "Dukan" som min kompis har gått på, och de funkar verkligen!
Denna vecka får man bara äta protein, inge stek olja eller margarin eller nå sådant.
Så de blir ägg , och rostbiff och mini yougert med havrekli! Och massa vatten! Nästa vecka får jag även äta vissa grönsaker till!!! Man känner sig ju inte alls så äcklig som man kan göra när man äter massa potatis och pasta!! Man känner sig snyggare ha ha!! Är super taggad , och hoppas att nå min slutvikt av processen!!!

I dag då har jag vart på halkbanan, jag var helt själv där hahha:) men skönt o slippa vänta på massa andra människor, dock hade en brandkårs styrka halkbana med en brandbil också, lite action på banan måste jag säga:) men jag tyckte de var riktigt kul faktiskt, skulle gärna göra om det:)
Nu är det bara o fortsätta mata teori och körning innan mina datum kommer som allt ska redovisas på!!

Hoppas ni får en toppen dag allesammans!!!


LYCKA!!!


Bilder på nya lyan



hallen, vardagsrummet, köket, toaletterna, köket, sovrummet är de stökigt just nu, och matsalsrummet och spelrummet är ej klart än, så ni får vänta på kort från 3 rum till :)


gardiner och sådant ska upp också,!!

Vi trivs som tusan med stor yta:)

Slänger in en bild på mig och sötaste Marianne på selmas

härligt

De känns som allt går som på räls just nu, allt känns bara så himla bra. I oktober blir min uppkörning och teoriprov, tänker ej säga ett datum, de vill jag hålla på tills jag klarat det :)

Hann med en fika med sötan Marianne i dag också, när jag kom hem började jag med maten, o tvättade. Nu har jajg nyss damsugit och torkat golven!

Vi ska väl så småningom börja med framtida matsalsrum, men lär åka till tippen med lite skit först, som vi inte saknar och som vi då ej behöver spara:)

I helgen hoppas jag på att få jobba iaf, saknar det fast de var senst i onsdags hahha!!

Jag är sååå sugen o köpa en hund, en RIKTIG hund och inte en liten naken sak, micke tycker också golden retriver är så fina, så vi får se i framtiden kanske:) Kanske bättre i framtida sommarstuga och ha en stor hund som behöver mkt motion !!

Nää ha en bra kväll allesammans!!

Jag kan inte sluta njuta av detta!!

så glad

Min trafikskolelärare sa i morse på körningen att på onsdag får bli min sista körning sen är jag redo för uppkörning, wooho, och testen på skoldatorerna har jag också klarat! Nästa tisdag blir halkbanan, jisses vad nervöst haha, sen ska vi boka teori också, kunde inte ha haft bättre lärare än Andreas, Så otroligt bra och lära ut!!!

Jag är så glad glad!! men ännu gladare när jag får körkortet!

I fredags var jag och rebecka och Marianne ut, vi hade jätte kul:) Kul med nya bekantskaper som ni, ni är väl goa !!!

Nu ska jag göra lite mat, sen ut och motionera lite!!


hejsvejs

intensiv

Hej å hå, i veckan har vi jobbat och flyttat, så skönt med en STOR fyra:) vilken skillnad, deär som o bo i hus nästan hahha, vi kan ju näst intill leka kuraglömma:)

I kväll är micke på firma middag på piren! och själv har jag haft bror och Sandra och lilla Leona på besök, trevligt!!

på måndag börjar min intensivkurs för körkortet, är så jävla nervös fyfan haha! Men jag har satt som mål att ta körtkortet senast på julafton, måste ha ett mål i mitt huvud, annars går de åt skogen :)

Nä nu ska jag slänga mig i soffan!!

p.s vi ska nog åka till Paris på alla hjärtans dag och så åker vi utomlands i augusti nästa år med min familj, kommer bli super!! Och vet ni en sak? i vinter firar vi 2 årig bröllopsdag, vart tar dagarna vägen?!!!


Ha en fin kväll allesammans!!

kraaamis

RSS 2.0