krångel

fick löne spec i går, och såklart står de fel bank nummer till mig, ringer o får prata med den otrevligaste kvinnan , jag slängde på luren, henne var de då ingen ide och förklara något för. ringde min bank som hjälpe mig:) Fick en jätte bra lön, bra resultat av mkt jobb o slit :)

i dag har jag o erica och alexandra legat på gräsmattan och tjålat skit och haft de bra:) i 4, eller 5 timmar:)

Jag och hjärtat har börjat vårat nya liv i dag, mkt mer motion nu varje dag så vi kan nå vårat mål någon gång,, men jag lär ju vänta på medicinen först:S men hoppas ja får den vid nästa läkarbesök!!! annars står jag inte ut längre!!!


På fredag ska jag och några kollegor inom Psykiatrin ut och ta någon öl, välldans trevligt och lördagen kräsftskiva vid åsa!! kommer bli en super helg, första lediga helgen sedan i början av juni!!!


Hoppas allt är bra med mina läsare? har ni semster, eller har ni vart kanske?


Nu ska jag mysa ner mig i sängen!!

Hoppas ni har det bra iaf.

Kram kram

sååå flexibelt

igår morse vid 06:55 ringde bemanningen o ville ha mig på hemtjänsten norra marnäs, flexibelt , jaa! Men självklart. Gick super bra, och var även där i dag , och ska dit på Måndag, nu i helgen kör jag Gero Psyk! Mkt jobb nu på olika ställen, men de är bara skoj:):) Skoj med olika!!

I kväll så hämtade jag och kärleken hem lite kina mat, och skulle kolla på film, men filmen fick vi spara, kom 3 ungar inspringades som skulle mysa med oss i soffan, Grannungarna! sedan gick vi ut o satt ute med grannarna lite. Men nyss vart filmen avklarad iaf!!1

Allt blir inte som man tänkt sig,men man ska ta vara på det man har nu, istället för att längta efter något man ej har.

Kan inte vara med tacksam än vad jag är över min Kärlek, han finns alltid för mig, och gör verkligen allt för mig, i vått och torrt. Min stora Kärlek. Nu ska jag Krypa ner med min älskade Mikael, sov morgon i möra, jobbar em hela helga, blir 6 dagar på rad nu, går av på måndag Em, få se kanske blir 7 dagar på rad med jöbb, vem vet :) Men jag tycker bara det är skönt o komma iväg ocoh göra det man vill jobba med.


Hoppas ni har haft en bra fredags kväll och har roliga planer för helga. :)

Är tacksam för min fina familj, man, och vännerna!!!


onsdag

i morse ringde mobilen, de var från bemanningen fick rycka ut direkt och jobba 6 h, väldigt skönt:) jobba helgen åh!!! de går bra nu :)

Micke är vakt vid crossbanan i kväll, så själv har jag tagit mig en kall öl, gotti!!! få se om man får jöbba i möra då, eller om man blir ledig!!


Längtar tills läkarbesöket den 3 augusti, vill så gärna få medicinen nu.. Men lär ju få rätt, så kan ju ta ett tag till.. suck!!!  flera saker som kommer spela in när jag fått medicinen!!!
Vi lägtar ju efter o bli tre i familjen!!


Vart har sommaren tagit vägen? den har ju bara susat förbi, nu känns de som kalla hösten!!!

Ser framemot den 6 augusti, förfest med glada ligan innan gammelgården, ska bli riktigt skoj, har inte vart ute på hela sommaren förutom lite l-a fest, men de var ju lugna ligan för oss där..


Och måste bara säga, är sååååå kär i min underbara man, han är verkligen den finaste människan som finns!!!!


Ha en bra kväll allesammans!!

/ Johanna

uppdatering

Har ej haft tid o skriva.
Gick av min rad i söndags på Ljungshälls vägen, och måndagen till onsdagen åker vi på våran årliga resa till stockholm, och torsdag till söndag ska jag jobba på Gero Psyk, händer mkt saker nu.. Åh mkt jobb blir de, men de gillas stark!!!

NU är jag hemma från jobbä o tänkte chilla lite, micke hade gjort mat åt oss när jag kom hem, så nu stack han o fiska, tänkte om jag skulle ha en liten tjej em/kväll!! :)

vi kanske får flytta in tidigare i fyran, :) längtar så jag spricker snart, vet exakt hur jag vill ha det, hihi. De är ju så skoj och dona o få ihop de snyggt!!


har inte så mkt annat att komma med. Vi höres folket:)

Kram

glad

super glad, vi ska få flytta ill en fyra på framsidan uppe vid oss, ingen lång flytt, men det kommer bli super, då ska min älskade älskling få ett spel rum :) får vi de undanplockat åh !!!
:D I oktober flyttar vi in, så vi har lyan på baksidan nu, men nu blir fyran på sidan huset :)

I dag efter jobbet kom mamma o hämtade mig, vi har grillat och haft de super, ska sova här i natt, micke är ute med petsson och fiskar och donar, dom har haft grabb dag ute på sjön och ska även sova över.

NU är de icke långt kvar tills vi åker till stockholm, ska bli så skönt o komma iväg bara jag och min älskling!!

nej nu är klockan halv tio, lär lägga mig nu, trött som bara den.

P.s i morgon ska jag och hjärtat och kolla på en EU- moped till mig, ska ha den när jag ska jobba på psyk på solsidan, blir så långt o cykla... har ju intensivkursen vecka 36,37 för körkortet!!!


i september blir de förresten ullareds resa med mamma o sten, vi ska boka stuga och ha de bra, men karlarna får vi icke med oss in på gekås, så dom får roa sig själva!

klippt av mig

igår åkte vi till johanna för klippning, jag klippte av mig allt, så skönt


Nu har jag precis gjort en sallad, Micke är o hjälper hans syster o förbereder tills deras bröllop i möra, så jag har städat o donat..

* Får man inget tillbaka, så skiter man i de till slut*

I kväll ska vi på ludvika festen o mingla lite, men tycker inte de är sådär jätte kul längre:S Fulla kärringar o gubbar, inte min smak!!!
Men kul o se lite folk iaf..


Hoppas ni får en bra helg, ses kanske ute, vem vet!

Nu ska jag fixa klart maten tills min älskade micke kommer hem!!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

RSS 2.0