arg

hatar hockey perioden, fyfan!!! , nu tänker ja ta fingrarna och köpa mig en egen jävla tv till sovrummet..  hatar o stänga in mig i sovrummet varenda jävla gång han ska se på tv eller spela tv spel me timpa! nu har jag fått NOG.... 

skönt o skriva av sig lite.

stolt

gick till praktiken fast jag var lite krasslig, och jag tog mitt första ven-prov på en person, och jag fick blod direkt, känner mig så stolt, nu har man gjort de första gången!!!

gick hem 1½ timme tidigare dock, känner mig lite sliten, så ska vila upp mig inför i morgon, börjar 07:00 då!!


Nu ska jag slänga mig i soffan!

ha de

lördag

igår var vi bjudna hem till Erica och danne för middag, super gott var det, sen dök marcus upp också, vi kollade idol och snackade , och helt plötsligt vart klockan halv två , så då gick vi hem! var en jätte trevlig kväll!!!

o i morse hämtade vi mammas hund och var hundvakt och åkte ut till mickes farmor och käka middag så hon fick träffa zebb:)

sedan vid halv 3 hämtade mickes chef o nåra upp micke, nu är dom o kollar leksandmatch och är i bastu logen, så han är väl hemma vid 12 eller något.

jag har nyss käkat pizza, var så gott, och nu inväntar jag så mycket bättre, mitt favvo program, kollar ni också på det? är nog de bästa på väldigt länge!!!

nej nu ska ja slänga mig i soffan, o i morgon är det julskyltning, mysigt värre!!!

Ha en bra lördags kväll!


/ johanna

fredag

usch va förkyld och ont i halsen jag har:S Men bra att jag är ledig 3 dagar så jag kan vila upp mig iaf. Men i kväll ska vi på middag vid Erica och Danne, så jag ska försöka kurera mig!

Annars i morgon ska jag bara vara och vila , måste bli frisk som sagt!!! ska ju på Kurs nästa vecka inom Psykiatrin på högbergskolan, så måste verkligen bli frisk!


Nu ska jag dricka lite kaffe få se!


Ha en toppen helg, kanske syns på söndag på julskyltningen

jobbigt

Tror jag måste sluta med hormontabletterna, jag är verkligen inte som jag ska, o stackars min älskling får ut för det, de är ju han jaga träffar mest. så jobbigt.

På lördag skulle vi ju hitta på något jag o hjärtat, så kommer han hem i dag säger att han o chefen och några till ska till leksans arena och basta och dricka öl och ha lite koferans , fy vad irriterad jag vart, där sprack den jävla dagen!!!!  jävla piss

jag ska nog sitta hem som vanligt, kanske köpa lite glögg och pepparkakor, Mums!


Nu har jag fått problem med andningen igen, tungandad som menas att jag är väldigt stressad, jobbigt !! Men men det går väl över snart!!!

skönt och klaga lite här måste jag säga..



onsdag

börjar få ont i halsen  och förkyld, är väl sådan period nu, men i morgon är det praktik, sen är jag 3 ledig, så då kan jag vila upp mig!!! vill inte missa någon dag på praktiken.

längtar så efter psykiatri kursen, det ska bli så skoj!!:)
3 kurser kvar bara, inte mycket!! guh va fort det gått!

i dag tänkte jag dammsuga lite och torka golven!

på fredag är vi bjudna på middag hem till danne och erica, ska bli mysigt!!!
o på söndag julskyltning, jippie! tycker det är så mysigt, så tänkte vi handla klart sista julklapparna också!


nej nu ska jag fixa lite. ha en toppen dag allesammans

målade om en gammal pall, sen köpte vi en liten julgran:


praktiken

praktiken på biskopsgården går jätte bra, en dag och en kväll gjord nudå:) har redan kommit in i det ganska mycket, mycket har mamn ju gjort på förra jobbet! Men det är skoj! i morgon är jag ledig sköönt!
men tänkte börja plugga på nästa kurs!!

men guh va mör jag är i benen haha, springa mycket fram o tillbaka i korridoren!

min gubbe ligger på soffan och snarkar, så då får väl inte jag vila, lär väl börja med någon mat, kurrar som bara den!

Men allt är bra med oss iaf på furuborgsvägen:)



Måndag

nu är dagen inne, kl 13 börjar min praktik, är lite nervöst men samtidigt ska det bli väldigt skoj och göra lite nytta i arbetslivet ett tag än att sitta med boken och plugga :)

Jag återkommer Hur det gick sen, jobbar till 21, sen börjar jag 07 i morgon, så skriver nog i morgon em!

Hoppas ni får en toppen måndag!



julpynt

julpyntat i dag, eftersom vi flyttar mitt i julen så får vi njuta av julpynt nu:) Sen hamnar det i kartongerna tills nästa jul, då vi förhoppningsvis kan njuta mer av julpynt:):)

igår var vi  vid nisses, hittadelite julklappat åt djuren iaf, har slagit in, men måste handla lite mer åt börje och musse. bortskämda som bara den. börje vill väl ha gurka och fruktcoctail som han älskar, men ja köpte ett litet krypin åt han igår,:)

I dag har vi städat och donat, funderar skarpt på att byta gardiner också, så kan ja packa ner dom vi har uppe tills flyttlasset går!!!

Hoppas ni haft en bra helg.

I morgon börjar min praktik, lite nervöst är det allt, första dagen är alltid päst och pina ha ha!!! men de ska nog gå jätte bra-

Ha en bra söndag allesammans.


Snart ska jag dansa lite zumba

älskar min Mikael


julkänsla

jag vaknade i morse med världens julkänsla, vill börja pynta, men vi kommer inte kunna ha någon gran i år:S eftersom vi ska flytta så tätt inpå efter jul!  vill ju börja sätta fram lite tomtar iaf, men för tidigt än. men nästa helg är det 1 advent iaf, så då kan man ta fram lite ljusstakar iaf!!!

micke kom hem i natt ngn gång, och när jag vaknade hade han dragit på innebandy match så han är väl hemma runt halv 12, vill hitta på något i dag men ja vet inte vad? vi ska iaf ut å käka på china i kväll, mysigt värre!


Ha en trevlig lördag allesammans!!

Julen för två år sedan! får njuta av bilder på granen i hemmet iaf=)


skit

hormontabletterna jag ska käka 10 dagar varje månad, hjälper mot blödningarna, men mitt humör är helt åt pipan, kan sitta och vara jätte glad sen helt plötsligt börja grina!! Det är verkligen skit drygt!!!
orkar liksom inte ha det svajjigt med humöret hela tiden.

varför ska de alltid uppstå problem efter problem!!!!!


nej nu ska jag sova så jag slipper vara vaken när  micke kommer hem o stinker öl och snarkar!!!


Fredag

tog mig en sovmorgon vilket var väldigt skönt. har fått problem igen, usch!! men jag orkar inte ringa doktorn igen, så jag måste väl gå upp på apoteket och fixa något..

Annars ska jag dansa zumba strax, men har sådan träningsvärk sedan igår :)  sen städa lite. Älsklingen ska bara hem o byta om när han kommer från jobbet sen ska han på förferre vid henke och kolla crooss film, sen ska dom på företagsfest! så jag ska ha ensam tid här hemma, ta mig ett bad och bara njuta lite:)
har köpt mig en godis påse också, blir och kolla idol!! men jay slår ju ut alla sångmässigt..


Nej nu ska jag ta lite mer kaffe!

Ha en toppen fredag/helg allesammans!!!




zumba

måste tipsa om Zumba, laddade ner det o koppla till tv, jag är verkligen dyngsur, de gick igenom alla steg sen vart de ett pass, åh jäklar, grannarna måste ju dock undra varför jag flaxat med armarna och hoppat. Men detta tänker jag fortsätta med iaf en gång per dag!!! skit skoj samtidigt drygt!

bra dag

har skrivit cv hela förmiddagen, nu är det kul när man har eller ja kommer att ha en utbildning när man söker, så mycket roligare och skriva ner kurserna och vara stolt:)

Sen har jag laddat ner Zumba, som jag ska koppla till tv! så ska jag dansa som bara den!!!

Och den 1/12 ska jag på utbildning på högberskolan om psykiatri, det ska bli jätte intressant, ta sällskap med mammsen:)


nej nu ska jag försöka dansa lite!!

har en stor disk och tvätt som ska plockas in, hur kul låter inte de? nej usch de får bli senare har verkligen ingen LUST!!!


Ha en toppen dag allesammans!!!

tråkigt

har ej fått studiehandledningen i dag  heller:S går under snart med rastlöshet!!
Hade iaf fått in en summa från kommunal på kontot, men jag skulle tydligen få mer också, de är ju en bra sak, sen kom posten och då kom de massa räkningar, usch! tänk om man fick en fri månad från räkningar vad skönt det skulle vara!!!

har nyss vart ut med musse, brr vad kallt de är ute, men endå får man lite julkänsla!! det dröjjer inte förrän det är första advent, guh va mysigt med julskyltning!!  men när man var liten var det ju lite mer julkänsla eftersom det var mkt snö på julskyltningen, men de är väl bara och hoppas!!!


nu är det bara 6½ vecka innan vi flyttar, känns som jag måste packa mer.men de tkr inte hjärtat, men de känns så skönt o vara ute o god tid, eftersom jag är på praktik tills den 11 dec, sen ska vi flytta och sen har jag praktik igen! Känns som de behövs!!!


nej nu ska jag ta mig ett varmt bad!

ha en bra dag allesammans!!


sanningen

varför ska man ge när man inte får något tillbaka?  Aldrig mer!

Älskar min Familj och min Underbara MAN!

Tisdag

i dag är det jätte fint väder. väntar på att kaffet ska bli klart sen blir de nog en promenad!!! har ej fått studiehandledningen än, usch haha de kliar i fingrarna.

Sen lär ja väl diska och hitta på någon mat tills hjärtat kommer hem.. Äta ur frysen nu innan vi flyttar sen!!

åh va jag längtar tills februari när vi åker till Egypten på våran smekmånad! ska verkligen bli helt underbart!!!!!


nej nu ska jag ringa Mamma Och prata lite!!


Ha en toppen dag allesammans,


Sen tycker jag att folk som läser andras bloggar och kommenterar, kan/ska stå för vilka de är, annars behöver man inte ge en kommentar heller.

förresten är det någon som vet om alkoholfritt vin är gott? Tänkte prova, har tappat lusten för alkohol totalt, man kan ha roligt endå!

tankar

ibland undrar jag meningen över vissa saker,man kämpar för en sak, och när man klarat det uppstår det en annan sak. Men livet är inte en dans på rosor de vet jag som inte har haft de allt för lätt i livet!

men jag är så glad att Jag har min Underbara Man som alltid finns där oavsett om man är irriterad, arg, ledsen, , han får en alltid att må bra!!! Min stora Kärlek!!

har äntligen kunnat sätta ord på detta som ja inte kunnat på länge, men nu äntligen, så nu vet jag vad man ska kämpa för..... och det kommer jag klara av.

Nog med tankar.

I dag har de verkligen vart en trök dag, har legat i soffan hela dagen!!! Kursen är jag ju klar med, men praktiken börjar inte förrän om en vecka, så jag frågade min lärare efter studiehandledning för psykiatri som börjar om fyra veckor, tänkte börja med den, men hon höll på att fixa lite på den, så den dyker nog upp i mailen i morgon hoppas jag, för nu kliar de verkligen i fingrarna!!! det är ju så skoj!!!! men den 2 april är jag utbildad vårdare och undersköterska, men ska läsa 2 extra så jag är klar med allt i maj! skönt. sen är det bara ut och försöka få sig ett sommarjobb, och ha turen med sig och få vikarie jobb någonstanns sen, de gäller att kämpa sig upp till ett jobb man vill ha.. sådan är jag, att kämpa för någor man verkligen vill , än att bara glida på ett bananskal!! usch va tråkigt det skulle vara..


nej nu ska jag försöka väcka musse som  ej har klivit upp än, trött hund.. eller är det vädret som spökar.



Håkan hellström

det var verkligen helt magiskt igår, innan de börja så fick jag en jätte fin t-shirt av älsklingen med håkan hellström på! han körde på i 2.5 timme med noll paus, och jag kan säga att jag var så svettig och hes hahaha, men det var verkligen helt fantastiskt!!!  han är verkligen så bra live, min älskade hatar håkan hellström, men efter så frågade jag hur han låg till nudå, och älsklingen gav han godkänt :) framsteg iaf!!

de dryga var att vi satt omringade av fjortisar som skrek och härja haha, älsklingen tyckte de var ganska drygt!!

Han hadenågra nya låtar som var helt underbara också!!!!!




Nu har jajg precis gjort klart tårtan innan mamma o sten å brorsan kommer på fika i EM!!! nu är de bara städning kvar, älsklingen ligger och spelar hockey spel, så ja antar att ja får sköta de på min egen hand:) men han var ju så duktigt och körde till stockholm och hem från stockholm i natt!!!



Fredag

i dag är de stor städning som vanligt på fredagar, det är så skönt o ha det fint över helgen!
I morgon åker vi till stockholm på min favvo Håkan Hellström, ska bli s¨å jäkla skoj!
O på söndagen ska jag baka tårta tills familjen kommer o firar fars dag! tänkte göra någon annolurnda tårta , slänger nog in en bild på hur den blir sen!

o igår var jag ju på handledarträff, fick så underbart schema i 3 veckor, inga helger! knappt nå kvällarna, nästan dagtid bara, o det gillas, för så blir det ju verkligen inte när man jobbar sen! så njuta får man göra.
Ser framemot praktiken jätte mycket, kommer bli så skoj och komma ut och göra det man vill och det man kan!!!

Nu är jag ledig tills den 22 nov, då praktiken börjar.. hämtade ut nästa kurs bok igår, PSYKIATRI boken, och så glad jag är. vill verkligen börja med kursen nu! ska nog fråga min lärare om jag kan få handledningen nästa vecka så jag kan börja lite smått, slipper det bli så stressigt över jul, och när vi ska flytta!! så är det ju skönt att ha mkt gjort!!

Nu har det verkligen slagit mig att vi ska flytta till Håksberg, och jag är så otroligt glad, jag vet att jag kommer kunna slappna av mer där, är så trygg i håksberg, och sen är det inte mitt i smiten och det är ju så skönt.
Får vi köpa vårat första riktigt trädgårdbord ! haha bara det är kul för oss!! och ta tre steg ner på gräsmattan!!


Nej nu ska jag sätta igång!

Hoppas ni får en underbar helg allesammans

/ JOHANNA

nervös som vanligt

skickade in näst sista delkursen för kursen igår, o har ej fått svar än, usch hatar att vara orolig varje gång!!!! men de går nog bra de här också! skönt o bli ledig hela nästa vecka!!!då ska jag packa lite saker som vi ej använder.

nu ska jag snart ta bussen på handledarträff till smedjebacken innan praktiken, guh hatar att åka buss i detta väder, dom brukar ju kör så jävla fort, hatar det... men fram ska jag nog komma iaf!!! de tar säkert inte långa stunden, sen får man väl vänta någon timme på nästa buss hem! drygt!!

Nej nu ska jag göra iordning mig! ha en bra dag ute i det vackra vädret!

Hahha Mössa

en sådan här mössa köpte älsklingen åt mig förra månaden:) jätte skön, och så vräkte älsklingen ur sig i dag: vi kollar på stan om de finns en sådan mössa för jag vill ha,? ja skrattade:D men han är seriös:) hahaha ser ni två stycken med dessa mössor så är det vi:) Han är så söt:) Men dom är ju jätte varma, skönt för älsklingen som cyklar till jobbet!:)


Nu ska jag ha ensam tid framför tv. älskling å timpa är på bio!!


Hahha Mössa

en sådan här mössa köpte älsklingen åt mig förra månaden:) jätte skön, och så vräkte älsklingen ur sig i dag: vi kollar på stan om de finns en sådan mössa för jag vill ha,? ja skrattade:D men han är seriös:) hahaha ser ni två stycken med dessa mössor så är det vi:) Han är så söt:) Men dom är ju jätte varma, skönt för älsklingen som cyklar till jobbet!:)


Nu ska jag ha ensam tid framför tv. älskling å timpa är på bio!!


Tisdag

i förmiddags fick jag en till delkurs klar, så de innebär att hela nästa vecka är jag ledig:) sen är det praktik som står på schemat.

Har nyss beställt två nya lampor tills vi flyttar , och ny badrumsmatta och handukar till det. längtar så himla mycket tills vi får flytta!!!! ska bli så skönt och bo uppe i skogen och inte mitt i smeten!!

i dag kommer bli en spännande dag, Min älskade man ska till frisören, och han skulle göra helt annorlunda, han har väl haft samma frilla över 20 år, så få se om man känner igen honom när han kommer hem:)

sen i em ska jag och hjärtat baka vanilj bullar!!!! göttans.

och om FYRA dagar ska vi på håkan hellström konsär, woooho! längtar så jäkla mkt, han är ju så bra!


Nej återgå till hemmet! Ha en bra dag allesammans!!!!!


Min super snygga Stora kärlek , Älskar dig


Helgen

I fredags hade vi verkligen super duper roligt vid go carten med underbara folket:) vart dock lite sent, tror vi var hemma vid halv 3! men de var de värt! på efterfesten vart de instrument, alla hade ett varsitt sedan körde vi järnet , måste ha låtit jätte bra hahahah!!!!

Och igår var det middag ute vid Pappa och Marielle som var jätte trevligt, sedan vidare mot Jessica och Mikael på middag och såklart mysa med deras lilla Ellen, klänningen jag köpte passade perfekt! Hon var så söt!!

Och i dag åkte vi och elda upp lite grejjor och tog upp byron vi gjort iordning, eller kanske ska säga skåp! Vart fint!!

Nu är micke och spelar lite boll med timpa! så jag degar framför tv `n med börje och musse med massa tända ljus! Apropå Ljus, guh va fint de var igår på kyrkogården! Morfar fick ett ljus!! Älskade han!

I morgon Måndag igen, så då blir de plugg igen! skoj! Längtar tills praktiken, så skönt att ja hamnade på Biskopsgården! Nära och bra!!!

Hoppas ni har haft en trevlig helg allesammans!!

/ JOHANNA

Fredag

har nyss vart iväg och köpt hårfärg, så passade jag på att köpa en dyrare hårspray, hoppas den är bra, återstår och se!!!

Nu ska jag ta mig lite kaffe, sen färga håret samt ta mig ett långt bad! Underbart!!!

Sen vid fem kommer skjussen, så drar vi mot gränges! ska bli super roligt och bubbla och äta gott och snacka lite skit med allesammans!

Hoppas ni får en brs dag också!!

/ johanna

hej ni glada

I dag tog jag en plugg fri dag eftersom jag ligger så mkt pass före! Blir klar med kursen nästa vecka!!! och det innebär att jag får en vecka ledigt innan praktiken startar! om ja inte börjar på nästa kurs då:)

Dom besiktade lägenheten i dag, och vi behöver inte åtgärda något innan vi flyttar, hej å hå va skönt:)

Sedan drog vi på staden och träffade käre mor och bror också!!! så vart de lite på bolaet inför i morgon, jag och hjärtat, åsa och classe ska hem till mickes kusin och hans tjej som firar 10 år, sen blir de bubbel och käk vid go carten! MYSIGT värre!!!  Par träff med andra ord!!!

Nu ska jag snart kolla lite tv med lite tee till! MUMS!!!

Vi gjorde egen kina mat i kväll, så proppätt är ordet!!!!

Ha en bra helg om vi ej hörs innan!!

/ Johanna

Jag och bästa Åsa

=)

Onsdag

Har setat och pluggat hela fm, Å nu har jag bara tre delkurser kvar på Omvårdnads kursen! Jippie!!!

Allt är verkligen super, Måste verkligen tilllägga att jag har världens Underbaraste Man!! Han finns där jämt, Min bäste vän och min store kärlek! Vi har verkligen så otroligt kul ihop jämt!!!

Så går vi till de trökiga sakerna, besiktning av lägenheten i morgon, och som vanligt är det jag som får ta de igen:S usch hatar de, för älsklingen skulle ha inventeringen på jobbet!! men de känns som de är närmare flytt när dom ska besikta! sen slipper vi skit Ludvikahem!! jippie!!


Nu ska jag duscha och städa lite.

Ha en toppen dag alla i det tråkiga vädret, de kunde väl vara snö som kom istället, så man fick lite mys känsla, eller vad tycker ni???

film

i dag när älsklingen kom hem så stack vi iväg och hyrde film, så de vart en slapp dag, så sa vi upp oss från må bättre också!! så nu är det ordnat!!


Mys dag me andra ord, me like <3<3<3

bra tisdag

i morse när jag vaknade, så vart det och skriva rent allt, och skicka in uppgifterna. Känns som de flyter på så himla bra!

Sen kom min röda vinterjacka som passa perfekt, och kläder till hjärtat, hoppas dom passar!!!

Ska snart möta upp sussie för lite tjål!

På lördag ska förresten vi till boström och jessica och hälsa på deras tillskott, lilla Ellen, eller ja hon är väl 6 månader nu iaf! ska bli skoj!


nej nu ska jag dona lite, Ha en bra dag allesammans !!!

falskt

En person ringde till min man på jobbet och gratulerade att vi ska bli föräldrar, Mer än vad vi visste hahha, för jag är då INTE gravid.

Hahha ja säger bara denna stad är helt otrolig!!!


RSS 2.0