onsdag

igår satt vi ju på vip platserna på allsång på skansen, o Anders kommer med mikrofonen till mig o ja fick sjunga för hela skansen hahahhaha plus alla tv tittare, men som tur var inte just den kameran på för sändning hahha!!! vart lite nervös där=) Men de var så skoj o mysigt o sitta där inne än å stå upp !!!


Nu s ka ja göra iordning mej lite, blir en öl på piren i kväll med vännerna.


Ha de bra!!!

på fre åker vi till brorsan, så hörs nästa vecka ngn gång!

/johanna

LIVET LEKER , älskar mitt liv <3

måndag

I morgon åker vi på Allsång på skansen, för då har vi våra vip biljetter:) wooho, ska bli så skoj! o skönt o få sitta hela kvällen=)

O på fredag em åker vi till örebro till bröderna o tina, o kommer hem på söndag:D:D:D super kul ska de bli, o de firas med lite fest!


sen börjar vardagen igen, micke börjar jobba, o ja börjar plugga den 16=)


så kommer nog inte skriva på någon dag!!  För vi kommer ha de riktigt gött...


Ha de bäst..
/johanna


middag igår

Igår kom bästa Åsa o Claes på middag här, var hur trevligt som hellst=) sen kom danne en stund innan vi drog till Silver, var riktigt dans sugen, så de var kul:)

Vart brunett igår förresten, ja bestämde mig för det... men de vart jätte bra:)

lägger upp lite bilder nu sen igår, sen blir de o städa.

ja o älsklingen

<3

Bästa åsa o classe
=)

Jag o Åsa

=)

fullt upp

igår tog vi en inlines tur till sörvik, de är ju så bra träning och så skönt samtidigt:) sen vart de lunch på china o efter det vart de minigolf, ja förlorade med ett jäkla poäng:S haha ja som är så dålig förlorare!!

på kvällen drog jag och Åsa o hennes syrror iväg på Bilbingo igen då, men inte vann vi något, var ett nummer ifrån:S min oturs vecka tror jag mohahha!!!

O likbilen kom o hämtade en tant 2 portar ifrån oss igår, o det innebär att de blir en trea ledig, så den ska ja o micke paxa, första våningen också:) super. Men samtidigt synd om lille damen!


I dag på fm åker vi till pappa o marielle, kändes bra!!! så skönt.. var ju ett tag sen, var lite nervös innan vi åkte dit, men de gick jätte bra, o så fick ja träffa min rexi boy:)


Nu ska vi kolla klart på allsång på skansen!


P.s helgen vecka 30 åker vi te bror o tina i örebro:D å andra brorsan blir med också. det är typ som ludvika festen vart örebro festen!! på fredagen ska vi ut å käka o ha lite kvalitetstid med varandra, sen på lördag blire paaartay!! skit skoj


ha de gött...

funderar på o färga till mörkt igen, va tycker ni?



lördag

en snabbis blir de å skriva.
Har inte tid nu när min älskade är hemma på sem.

Igår grillade vi en gris på 12 kg, tog väl ungefär 7 timmar innan vi fick mat=) men de var jäkligt coolt.

Annars i dag har vi vart på loppis, hittade ingenting som vanligt:S men någon gång så kanske de dyker upp något.

Nu ska vi lösa sommar krysset med en varsin captain morgan, mums!


ha de gött.

hej hej

I lördags gick ja å micke ut till åsa o classe på china o tog en öl med dom, men några fler vart de:) o micke gick hem för han skulle upp å jobba tidigt. vi drog oss vidare till selmas, o sen silver, Var en jätte kul o lyckad kväll, spontan o bra:)

O på söndagen åkte ja till mamma, vi låg vid polen o solade och smorde in oss med kokosolja, så nu är vi rejält bruna o fina:) o på måndagen kom älsklingen o solade o badade med oss, UNDERBART..


I dag har vi fiskat tills de började regna o åska, men de känns som om de börjar bli lite bättre luft nu iaf, skööönt..



Nu blir de film o mys!!

Njuter verkligen av våran ledighet tillsammans denna sommar, för nästa blir de antagligen jobb för mig hela sommaren. så nu tar vi vara på dagarna !!

Micke ska planera in en dejt till oss här om dagarna, undra va han ska hitta på, han är så underbar mitt hjärta <3

fredag

i går på bilbingot var de jätte kul o så mkt folk. var jätte nära hela tiden, men icke.. var massa som vann flera gånger o vi vann inget:P men kul hade vi:)

I dag har jag städat köket ordentligt och skurat alla luckor, usch vilket skitgöra de är, men behövs verkligen ibland. Så har jag gjort en ritning jag ska ge mickes pappa i dag.. tänkte ett avlastningsbord lite större som ja kan ha brevid diskbänken med lite saker på, finns ju inte så mkt bänkar i vårat kök, så de tror ja blir bra, hoppas mina mått blir bra bara!

annars så blir de lugnt i helgen, micke fick reda på att han skulle göra 20 timmar övertid i helgen innan han går på sem.. men då skulle han få v 30 ledig för han går ut nu i helga, så de varju perfekt:) för han skulle igentligen inte få sem vecka 30 bara för att de var mkt o göra, men nu löste de sig endå:)


o nu är de inte långt kvar innan man börjar plugga igen, skööönt:)


ha en bra dag allesammans!!!!!

/ johanna

lägger in en bild på våra älsklingar.. när dom leker =)


LÄNGTAR

Nästa år i juni är ja klar med min utbildning som vårdare och undersköterska.. Bara vill att den tiden ska vara nu.. är verkligen så jobb sugen nu igen så ja spricker snart.. Men de ska bli skönt o läsa på distans, o lägga upp sin egen tid, då jobbar ja som bäst..

Ska bli så skönt o få två löner igen nästa sommar, självklart går det ju nu, jag har ju sparat undan massor, Men man kan ju göra så mkt mera med 2 löner i ett hushåll.

Jag är verkligen glad över att jag  vet vad jag vill jobba med,  psykiatrin är verkligen så intressant... ett jobb där man utvecklas är något för mig.!!




Tisdag

I dag har jag bara tagit de lugnt mesta dels.. La mig ute på soffan vid halv ett i natt, då orkade inte ja ligga o vända mig hela tiden, så ja gick till soffan där vi har en takfläkt, åh så skönt de var.:)

kollade lite på tv, se upp för dårarna gick, den är alltid lika kul:) sen sorterade jag allt skräp o alla tidningar som vi åkte o slängde sen.. skönt.. förstår inte varför man samlar på sig så mkt jämt.. galet..



Nu har vi nyss kommit in från en inlines tur, så skönt deär, men i dag var de verkligen svettigt kan ja lova...

På torsdag blir de bilbingo med åsa o hennes syrra, första gången för min del=) kan ju hoppas på bingo!!!



Nej nu ska ja kolla på allsång på skansen, tyvärr är inte vi där i dag:/ men om 3 veckor kommer vi igen!!



nu var de ett tag sedan

stockholm var helt underbart, o vilket vacker väder vi fick:) så träffade vi björn o Magda på måndag kväll å gick ut å käka, så trevligt:)
o så besökte vi grönan, och självklart allsång på skansen premiären, den var  bra detta år också:)

I torsdags vart de grillpartay vid åsa o classe, sen ludvikafesten, och samma på fr, o lördag också:) riktigt nice.
vi hade super duper skoj, o bra väder, kunde ju inte bli bättre!!!


i kväll ska vi ut å äta med min familj, brorsan är ju hemma o hälsar på, så de blir riktigt kul, är ju inte så ofta vi ses nuförtiden, tyvärr.. båda har ju som sagt fullt upp..


Nej nu ska ja forsätta städa... Lägger upp lite bilder från stockholm:)


<3

RSS 2.0