Är med igen

Hej allesammans .
Har jobbat på hemtjänsten i 2 veckor nu jobbar mån - fredag dag denna vecka hur skönt som helst :) trivs bra i gruppen .

Matsalsrummet har inte hunnits med att slipa , är sjuk o är typ död när ja kommer hem . Men ja är inte hemma från jobbe heller , pengar behövs .

Var ni på julskyltningen ,? Helt värdelös måste ja säga .

I dag kom gardinerna till mickes spel rum , köket o matsalsrummet ,måste köpa stänger i morgon :)

Nu ska jag o min älskade man dricka glögg ( alkoholfri) o hemma gjorda lussekatter :). Ha det bra .

P.s på måndag börjar vår livs största resa tillsammans <3


Uppdatering

Nu var de länge sedan . Har jobbat 6 dagar i rad i har haft annat för mig än att skriva .

I går hade vi vänner glögg kväll Alexandra hade gjort så mkt gott, sedan vart de Selmas . Men ja fick åka hem halv ett p.g.à en jobbig situation .

I dag Hr vi jul shoppat de sista , det är så mysigt här hemma nu .

Vad har ni haft för er då ?

Ny börjar ja bli sjuk också , Micke har ju legat hemma i 3 dagar , usch trodde ja Skulle klara mig .

I morgon är de julskyltning , men snön fattas


fertilitetsutredning

Jaha, snart är dagen kommen då när våran fertilitetsutredning börjar, den 5 dec!! Känns som att vi kommer få oss ett barn , vi kommer bli en fin familj. Men endå så har man alla dom andra känslorna inombords, va gör vi om de ej funkar? O hur går allt till då? Ja vi vet inte mkt, men snart är vi en erfarenhet rikare. Men känslorna svajar som ja vet inte vad, Så fort jag tänker på om de ej skulle gå som vi tänkt oss, så kommer gråten i halsen. lätt för andra som fick barn utan hjälp,att säga att man ej ska tänka på de så mkt, men nu är det ju så här att när man får en sådan här utredning så är de över 5 års problematik runt min kropp, så det handlar ju inte bara om vårat framtida barn, Utan jag vill gärna få ett svar någon gång vad som är fel!!! Min Mikael kommer iaf bli världens finaste och bästa pappan till vårat/våra barn. Finns ingen som Mikael, Vi kommer bli så fin familj.

jul pynta?

åh så tog jag upp 2 av 4 julkartonger, blir så sugen å börja, är ju sååå mysigt. Adventsljusstakarna fick komma fram i mickes spelrum iaf, hahha! Å glögg sättet, kan de bli jul, så man får ta fram alla tomtar och dukar och alla lyktor m.m, någon mer än mig som smyg startat? som längtar? Har inte inrett så mkt förut, men när vi flyttade hit, så vart de riktigt "hemma" för mig, trivs som fisken i vattnet, så de är väl därför. I morgon ska vi börja fixa i matsalsrummet, som jag längtat:) woooho! Köpa tapeter och allt som hör till, sen blire o åka o köpa stora matsalsbordet som vi sett ut, kommer bli så snyggt!!! slippa trängas, hur skönt är inte de då?!!! Få se om man får jobba i helgen, inget än iaf, men de visar sig!!! Hoppas ni får en trevligt kväll. Förresten, skickar ni julkort? känner att vi vart alldeles för dåliga med de, en ändring lär de bli! Kram lilla mig,

Jag lever

Hej allesammans :) jag har inte tid o uppdatera så ofta, har jobbat mycket den senaste tiden , o träffat min familj o så.

Vilket lyx de är o ta bilen till jobbet på morgonen , ojoj :)

Vi ser framemot 5 dec då våran ferlitets utredning startar . :)

Nu ska ja sova upp tidigt o jobba u morgon med bra kollegor :) hoppas allt är bra med er också i höst kylan , kram från mig


fimpa

Ledig i dag, har jobbat sedan i söndags, men helgen och måndag också, skööönt är de:) I kväll kommer fina Alexandra hem på middag, jag ska göra fläskfile gryta och hemmagjorda potatis klyftor så gjorde jag pannacotta som står å göttar sig i kylen!! Blir trevligt! Ingen utgång, ska hämta mammsen vid 11 i morgon , så några vin glas iaf blir det:) Jag är så lyckligt lottad över min familj, vänner, man och jobb, de bara är för bra :) Tills 5 december lär ja sluta röka åh, tror inte de är så populärt att röka när utredningen drar igång, men resultatet blir ju antagligen vårat kärleksbarn, så självklart blir de enkelt och fimpa ciggen! Nu ska jag över till Grannen och ta en cigg och tjåla lite strunt!! Hoppas ni får en fin kväll allesammans!!! p.s Jag har världens bästa man, han får mig alltid glad, och framför allt är han nästan alltid glad, finns ingen bättre, min bästa vän, min stora kärlek tills döden skiljer oss åt!!!

Glatt besked

Har jobbat sedan i söndags o går av nästa måndag :) så skönt med rad en vecka. Vilket lyx att jag tar bilen till jobbet , hur skönt som helst.

Fick ett bra besked av chefen i dag också , spännande :)

Var ju o klippte mig förra månaden , o ska klippa mig i veckan igen om de finns tid , vad har hänt med mig ? Brydde mig aldrig förut så mkt , o frisören var ja till var tredje år typ.

Ny har vi fått tid o datum för steg ett i våran utredning , så skönt :) tror vi snart kommer ha en bebis , inom 1,5 år. Tror vi iaf :)

Nä sängen nästa kram på er



RSS 2.0