Irriterande

Usch.. Har aldrig haft nå Pms besvär förut, men nu har de blivit värre och värre efter att ja slutat tagit p sprutan. Ena stunden är ja skit glad, sen arg som bara den, sen kan ja grina.. Så jäkla jobbigt alltså.. Så måste då ringa doktorn i morgon alltså.. Orkar inte detta varje månad. de tar ju så mkt på krafterna, man blir ju helt slut alltså..


Nog om de..
I söndags var ja å rebecka i västerås hela dagen och shoppade, hur skönt som hellst med en riktig tjej dag!!! JAg hittade dock typ inget alls till mig, men köpte en jätte fin vår jacka till älsklingen, och en ny t.shirt, och nya badbyxor:), så han vart nöjd iaf=) sköönt det.

I morgon ska jag och malin ut me hundarna på långpromenad, och sen på stan lite, och sen jobbar ja em o kväll, MIN SISTA KVÄLL PÅ BYGGET=) WOOHO!! gör sista dagen på fredag, underbart.. Sen ska jag ta tag å börja träna och tänka lite på mig:)

Nej nu ska jag slänga mig i soffan o bara ta delugnt:)

Ha en bra kväll allesammans..

Vet ni vad ni vill med livet? börjar få lite ångest, ja vet  fasiken inte riktigt va jag vill jobba med ? ioförsig fyller jag 20 år och kan nog fundera lite till, men endå..


/johanna


är så glad i dag

I morse ringde jag och bokade samma boende som förra året på skeppsholmen i stockholm , eftersom vi ska på allsång på skansen premiären detta år också:) super duper skoj!
Och min BÄSTA vän som har flyttat till stockholm för nått år sen, han o hans tjej ska umgås med oss och gå ut och käka lite också:) Så Mysigt=)
slänger upp en bra bild på dig björnis nu=)



Nej nu ska jag ta tag i städningen och dona lite...


Ha en bra dag allesammans!!


Älskar min MIKAEL!!!

/JOHANNA

hejhej

I helgen har det vart fullt upp!
I fredags var vi hemma och spelade lite kort och bara slappade och städade.

I Lördags var de bakning som gällde, 2 smörgåstårtor och 2 st gräddtårtor , för Älsklingen fylldeju 30 på söndagen!  och på lördag em var de mat som skulle göras för gästerna som kom på kvällen för middag och lite partay:) vart hur gott som hesllt, och hur trevligt som hellst, Älsklingen var super nöjd... De vart silver dollar för hela slanten, var ju dock inte så mtk folk där, men kul endå:)

och kalaset på söndagen vart toppen, micke vart jätte glad över presenten av mig, nya cross byxor, cross stövlar och cross tröjja:) Han kommer vara så snygg i banan =)

Nu är de på slutspurten på jobbet, nästa vecka slutar jag:D:D:D WOOOHO! längtar...:)
Sen blir de hårdträning framöver!!! yeaah..


nej nu ska jag göra iordning mig, har tjatat till mig en ny garderob som vi ska åka och handla strax:)


ha en super bra em allesammans.

mvh/ johanna

.



ledig.

i morse kom ungarna och malin över på fika, sen gick vi ut på framsidan med hundarna och ungarna och bara tog de lugnt i solen! vi vart ute fyra timmar, så jäkla skönt.. så satt vi ute och käka lunch! var ju super duper skönt i solen i dag! och nu har jag en trött musse vill jag lova:)

nu har jag och älsklingen nyss grillat hamburgare och majskolvar, de satt fint de:)

i morgon ska vi och kastrera börje (katten), lite nervös är jag, han är ju min lilla bäbis!! men de går nog bra. sen ska jag och malin iväg på en lång promenad med hundarna, sköönt, kan ju hoppas att de blir sol i morgon också då..


nej nu ska jag ta och dona lite,...


ha en bra dag allesammans!

/johanna

p.s nu är de bara 10 arbetsdagar kvar på mitt jobb, sååå skönt... Vantrivs verkligen p.ga att de är så jävla rörigt med allting... inget funkar som de ska på detta jävla ställe!!


Jag och trollungarna:)


hejhej

nu har de hänt lite saker sen sist!
i lördags sålde vi saaben, så jäkla skönt! och för dom slantarna köpte vi en ny dator ( bärbar), slipper de ta så mkt plats somm de gör nu med skrivbord och hela baletten! så de blir jätte bra!!!

nu ska jag snart o luncha med Åsa, sen ska jag jobba em o kväll, men blir kort kväll i dag, tills 20:00 bara, skönt.. har köpt på mig 3 tidningar,kan ju behövas i kväll!
sen när jag slutar skulle älsklingen göra någon god middag och sådär, så de blir mys! och så är det ju sista avsnittet av solsidani dag:/:/ , hoppas de kommer flera!! är verkligen skit kul ju!!

Har tagit semster i morgon, o på söndag! vi ska ut till mamma och grilla och sådära, brorsan kommer hem och hälsar på också, så de kommer bli en toppen dag i morgon:):)


nästa helg fyller min Älskling 30 bast, han blir gammal han=), så de är väl bara å börja baka på söndag antar jag!!
och han ska iväg på dagen nästa lördag, och på kvällen äre ju fest, o söndagen kalaset, så de tackar ja för att jag måste hinna baka klart allt, plus en stor smörgåstårta, men men! karlar tänker inte  i bland:)


nej nu ska jag göra iordning mig lite!
ha en toppen helg allesammans!
'
'/ Johanna

Älskar min Mikael så oerhört mkt !!!!

RSS 2.0