jobb

har jobbat väldigt mkt nu denna månad, men de blir jag glad över i juli lönen:) Allt går bra, så oerhört trivsamt.

Fick kallelse för läkarbesök och provtagning den 3 augusti , få se om de kan bli någon medicin nu, eller om utredningen blir sådär lång som han trodde, pust.

Har kommit på att jag bara får ihop mina ynka 6 km på cykeln till jobbet 3 km till jobbet 3 km hem från jobbä, ja måste komma igång o röra på mig mera.Herregud.
Men de är väl något iaf, men man är ju så trött när man slutar? man orkar ju liksom inte, ska pyssla i trädgården, laga mat, och dona !!! Men de ska bli ändring, lär börja styrke träna igen åh, saknar de faktiskt.

Våran Midsommar fest vart succe i år, fyfan va skoj vi hade, tror runt 40 st kom , så lekarna vart lyckade, speciellt skottkärre racet haha!!!


Nä nu ska vi åka o fira min ledighet te onsdag em, det resulterar i bio, baksmällan 2 :)

Ha en toppen dag, kraaam


skit dag

som sagt hinner inte skriva så mkt, sjätte dagen på raken ja jobbar, kommer jobba åtta dagar i raken nu, för att jajg tog åt mig extra, bra med pengar.
Men vilket skit dygn alltså, börje (katten) kommer in o skriker igår kväll o haltar och kan inte använda fram benet, ringer till borlänge djursjukhus, jävla otrevlig gubbä, slänger på lura. Jag sticker till jobbet i morse vid halv sju, micke fick akut tid halv 12 vid torkel, kommer in kvart över ett :S han har en blödning ovanför tassen, så han ska få medicin 2 ggr per dag i 10 dagar nu, hoppas min bäbis blir bättre, ligger bara o sover nu...
Allmänt irriteradi dag, usch... Har ingen alls lust med o fylla år heller, fyller ju i morgon, men jag jobbar typ hela dagen, och de blir inge kalas, har ingen lust längre, vart så jävligt förra året.........   Aja, en skit dag, hoppas på bättre dag i morgon....

P.S börje hade kissat på sig i buren, (tyg) så de kommit på sätet, så nu har jag stått o skurat... Varför ska  saker vara så drygt o göra??? för andra när de är en ganska viktig sak!!!


Ha de

saknar aboslut inte ledigheten

åh vad kul det är att jobba, saknar inte ledigheten alls:) nu börjar ja 07:00, ska gå igenom mitt delegerings test med SSK, sen får jag delegeringen, sköönt. 
I dag kl 15:00 får min älskade man semster 4 V, som han  längtat!!! själv ska jag jobba på så mycket som möjligt och hoppas på extra turer också, vi får våran årliga resa 11, 12,13 juli till stockholm och allsång på skansen, så då får vi mkt tid tillsammans <3

Kan knappt förstå att jag fick den nyheten är så glad, så glad, säger inget mer om det ännu, återkommer med de glädjande orden få se om de går igenom!!!:)

I kväll ska jag hem till Alexandra, blir lite tjål och något glas vin, mycket trevligt!!!

Hoppas ni får en trevlig helg, va ni än ska göra:) ser dock ut som de kommer regna hela helga!!!


Nej nu ska jag borta gaddarna och cykla iväg om en stund!

Skepp o hoj :)


Ledig dag

kändes att de behövdes en ledig dag i dag, få vila hjärnan lite för allt nytt man lär sig varje dag:)

Kollade på resor igår vi åkte ju hösten 2012 med min familj, de lutar åt kreta, men vi får se vart vi hamnar, sten brukar vara bra på de där:)

Ska ni göra något skoj i veckan?

ja jobbar tor, fre!!! kan knappt fatta att det är midsommar nästa helg? vart tar veckorna vägen!!

Med tiden förändras man som person, och de runt omkring förändras också.


ska höppa in i duscha nu, o städa lite, sen ska vi till smedjebacken o hälsa på mickes farmor, som kommit in på ett boende, skönt, nu vet vi att hon är trygg!!!


Älskar min Mikael mest i hela världen.

Fick sådana fina ord av honom igår:

Johanna, du är min bäste vän, min själsfrände, min kärlek! Han är väl för underbar!!!


rensat

fullt upp, jobbet går hur bra som hellst, och personalen är verkligen toppen! Kommer trivas som fisken i vattnet!! :) På fredag får jag delegringen också av SSK, skönt..
Nu är jag ledig 2 dagar, kanske bara 1, vi får se, jag satt mig tillgänglig på bemanningen på onsdag, räcker med en ledig dag, tycker jag iaf:) Nu vill jag jobba och ej va ledig!!!

Te helga ska jag och Alexandra iaf snacka lite strunt o ta oss något glas vin, kanske piren? men blir lugnt, hon jobbar fm dagen efter, men man kan ha välldans trevligt endå!!!

Och motionen då? jag cyklar varje dag te jobbä o hem, så de blir ca: 6 km om dagen, en bra start iaf, eller'??=)

Och jag är väldigt tacksam över mina vänner, på senaste tiden har man verkligen märkt vilka som är riktigt vänner och nya bekantskaper också , som växt fram roligt, var nog dags endå och rensa lite, o ta in lite nytt!


Nu ska jag skriva handlingslista, Ha en toppen dag allesammans!!!

Kram till er

F*n

I dag var det läkaren som gällde, provsvaren visade motsatsen denna gång, alltså svajjar det mellan för högt eller för låg producering vid sköldkörteln:S Så jag ska ta prover igen i augusti, dom kan ju inte ge mig medicin heller, p,ga att det inte bara är för lågt, utan svajjar mellan för högt också, och de är ju inte normalt de heller, så har min sköldkörtel vart infekterad!! bläää. Min läkare trodde att jag haft detta i fler års tid, och alla har missat de? ja för dom tar oftast inte provet när man är så ung, men jag fick detta ung? så kan inte andra, tycker de ska vara en rutin, ja mena depression kan man ju också få isamband med detta fel, så jag tycker de ska bli rutin på alla patienter o ta de provet också!!!

Läkaren tyckte att vi skulle låta bli att skaffa barn tills allt är utrett, men jag sa rätt ut, blir vi gravida så är det så, vi har försökt så länge och vill så gärna , thats it.. De ska inte vara nå problem att vara gravid om min sköldkörtel är som den är, tror jag? har läst att de inte ska vara något problem..  Äsch ja vet varken ut eller in just nu.. känns bara så drygt, att alltid är det något, tog ju som sagt 5 år att bli tagen på allvar så här långt iaf, 5 hela år, och nu efter 5 år, ingen medicin än? han sa att de kan ta 2 hela år innan, bara för att de kan ju ej ge mig någon nu eftersom de är olika mediciner om de är för högt eller för lågt, och eftersom jag svajjar mellan dessa så går de ju inte:S bläääääää!!!!! skit också!!!


Aja, mammsen tog med mig på stan för mkt skratt, och så fick jag massa nya kläder och skor av henne, och mat på china, bästa mammsen <3, de gjorde min dag!!


I morgon ska jag på datakursen på bemanningen, sen ska jag jobba söndag :) längtar!!


Ha en toppen dag allesammans!!

nervös

i morgon börjar jag jobba, herregud vart har tiden tagit vägen:) men de ska bli så himla skoj och skönt o komma iväg o jobba lite på dagarna o kvällarna!!!

Annars i dag har jajg setat ute i solen, och finslipat brännan lite!!

väntar på att mitt paket från hm ska komma denna vecka, nya sommarkläder, kan behövas, när sköldkörteln har ställt till de för en när man knappt kommer i sina gamla:S:S men på torsdag ska jag till medicinavd, och få lite mediciner, så ska de nog reda ut sig!!


Skulle väl behöva städa nu också, men vem vill de när solen lyser? micke är på sjön o fiskar han med timpa, så ja lär väl fixa de:S suck!!


Ha en toppen dag

Jävla dumheter

Är trött på vissa saker, jag är faktiskt en människa om vissa kanske inte tror de? det kan ju inte vara så svårt o höra av sig om man vill ses, nu ligger bollen ej vid mig längre iaf.. Ger upp nu, har försökt o försökt, men bollen hamnar alltid vid mig endå! Så nu är det adjö tills vissa kanske kan ta o tänka till o förstå lite !


har haft tråkigt

Vad heter ni?
Johanna & Mikael

Hur träffades ni?
vi träffades på gymmet ( må bättre)

Hur länge har ni varit tillsammans?
är på tredje året

Bor ni ihop?
Ja, det gör vi

Har ni barn?
inte än, men vi planerar barn

Har båda körkort?
mikael har, och jag har bokat intensiv kurs v: 36,37

Kommer du ihåg er första kyss?
Den var hemma vid Mikael, vi låg och vilade och sedan vände han sig mot mig och gav mig en Kyss.

Vem sa "jag älskar dig" först?
Mikael.

Vem är äldst?
MIkael är 10 år äldre än mig.

Vilka stjärntecken är ni?
jag är kräfta och han vädur

Vem är längst?
Han

Vem sjunger bäst?
micke

Håller ni varandra i handen på stan?
ja, oftast!

Vad har ni gemensamt?
samma humör, samma intressen, vi är ganska lika.


Kände ni varandra innan ni blev tsm?
nej, vi visste inte ens att vi fanns, ha ha!


Blev du kär vid första ögonkastet?
Jo, det kan man säga, eller båda vart, allt gick ganska snabbt , och man bara ler , när man tänker tilbaka på första veckorna tillsammans.


Har ni nån speciell låt?
våran bröllopslåt.


Har ni stora framtidsplaner?
vi väntar på att de ska visa plus på graviditets- stickan, samt fortsätta spara till ett hus.,


Har ni gråtit i varandras famnar?
Ja


Har ni varit utomlands tillsammans?
Ja, på våran smekmånad


Vilket är ert bästa minne?
När vi gifte oss, bästa dagen i våra liv.


Vem lagar bäst mat?
båda, men mest jag eftersom jag vart hemma och studerat.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
motionerar , kollar tv.


Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
inte nu förtiden, haha, men ganska ofta iaf.


Bodde ni långt ifrån varandra då ni träffades?
jag bodde på högberget och micke i marnäs.

Blir du lätt svartsjuk?
Beror väldigt mycket på va de handlar om, men nu är det mkt bättre än i början, vi har ju varandra, de är huvudsaken, samt att vi litar på varandra!

Brukar ni bråka?
Nä, vi har aldrig haft ett stort bråk, de enda har väl vart något små tjaffs

labb

Labb, besöket gick bra i morse, hade ju min babe med mig, usch hatar blodprov, spec när dom ska ta åtta stycken, usch o fy, men nu är de över.

Bemanningen ringde nyss o ville boka tid för datasystemet, så tisdag, onsdag jobbar jag, torsdag läkarbesök, fredag blir de datalektion för datasystemet och söndag jobbar jag, fullt upp nästa vecka! men de gillas starkt, Nu är jajg lagomt trött på att se disk, tvätt, lortiga golv här hemma o lär städa haha!

tänkte strax baka lite blåbärs muffins och sen göra lassange till älsklingen kommer hem, han ska dock jobba över lite, p.ga i morse!!!

Hoppas ni har en toppen dag, mina läsare!!!

P.S
Längtar tills jag och micke åker på våran årliga romantiska resa till stockholm, de är vi värda varje år!!! o alltid får vi fint väder åh, peppar peppar!!!

Nä ta o göra lite nytta kanske! musse ska väl ut åh!

Ha en bra dag allesammans!


hejsvejs

RSS 2.0