Hej å hå

Trött efter ha jobbat hela helgen o körde 12 timmars pass i går.. Men skönt när de är gjort!!! Betalat räkningar nu , bläää va tråkigt de är, man tycker man fått en bra lön, men den ser inte bra ut efter hahha. Men jag för ju över till vårat rese konto och samt till resan med Alexandra i maj, mkt sparandes nu, men det är de verkligen värt:) Ska bli så skönt och ut o resa lite.. Känns som de behövs.. Byta miljö för ett tag! I morgon jobbar jag natt, ska bli skönt, då man har hela dagen fri innan man börjar 20:45.. Ska in o handla lite nu, sedan hem o städa , och sen hämtar jag upp kollegorna för en borlänge tripp!!!! Ha det bra fina ni!!! Kram kram

Fredag

Då var det Fredag igen då, jag ska snart åka till jobbet, har hunnit med gymmet på fm, duktig jajg är:) Och har inte rökt heller nu på över ett dygn, de går bra nu :) I morgon blir det familje mys brorsan kommer hem från öret, så de blir trevligt! Söndag blir de jöbba sig lite! Allt flyter på i vardagen och jag känner mig sådär lycklig, har dom finaste vännerna och familjen man kan ha och självklart finaste Kärleken! Om 2 veckor typ har vi vart gifta i 2 år, vart tar tiden vägen?? Annars har jag inte så mkt o säga, jag o Alexandra åker ju någonstans i maj vi får se om de blir utomlandsresa eller en weekend !!! Ha en fin helg allesammans, hoppas ni gör något sköj! kramisar

Helg

Då var det helg igen började 7 i morse , älskar att jobba helger , är ett annat lugn , o så älskar ja o jobba .

Nu ska jAg på med skridskorna strax å spela lite hockey med tjejerna :) sen hem o byta om o dra på fest , jätte kul ska de bli .

Hoppas ni ska göra ngt kul i helgen :)

Puss & kram


.. Dåligt

Hej har bara jobbat den senaste tiden känns de som , men jag trivs så bra med mitt jobb o kollegor, så de gör inget .

Vi fick en ny tid till läkaren som blir 6 mars o diskutera våra PRov svar o hur vi ska få vårar barn .. Tycket livet är orättvist ibland. Är väldigt jobbigt som tar mkt energi..

O så ska ja komma igång med träningen igen men dr går sakta , vill ju hå ner 12 kg , men vart är energin ? Lusten ?? Är Inge peppad alls..

I maj åker ja o en kompis på lite semester :) ska bli skönt .


Ha de bra .. Fick förresten en fin ting av min Mikael :


Smärta

Vaknade i natt att de bara slog till å strama o gjorde jätte ont , kunde varken stå eller ligga .
Men efter jag grinat igenom mig igenom 40 min kunde jag somna iaf .

J'S tror att de ar en cysta igen som sprack , men denna lär ha vart mkt större än förra gången för nu jävlar gjorde de ont :(:)


jobbigt

I tisdags skulle vi till läkaren o få reda på våra provsvar o hur vi skulle gå vidare.
Men då ringde dom på Måndagen o sa att våran läkare blivit sjuk, så vi skulle få en ny tid::( Vi som väntat, blir galen på detta..

O mina hormoner tar över min kropp totalt ibland, fick inte till frisyren i går o börja nästan grina liksom, usch va jobbigt de här är.. Men de är väl bara o vänta... Den enviga väntan hoppas jag resulterar i det vi vill ha.. ett barn..


Ska till jobbet i eftermiddag, skönt o jobba iaf så man kan släppa alla tankar lite iaf..

Hoppas ni har det bra,


RSS 2.0