godkväll

nu har jag gjort mina två helger, så nu är jag ledig hela 2 helger:D wiiiho!
I dag efter jobbet så stack jag och älsklingen till julskyltningen som var i stan, lite mys, men saknade snön väldigt mkt:/ Men vi hitta en jätte fin ljus lykta som står i hallen på golvet nu iaf, ni ska få se en bild:)
Å jag kom på världens bästa julklapp till älsklingen, hoppas han inte köper den innan bara !!!

Nu har jag gjort kycklinggryta och ris och har en mjukpepparkaka inne i ugnen, luktar så gott, ska bli MUMS:D

I morgon jobb igen,. men i morgon är man 2 igen, så då går tiden lite fortare iaf:)

Annars har de inte hänt så mkt förutom att jag är så JÄVLA förbannad på guldfynd... Dem skickade in min vigsel ring för att göra den i min storlek, eftersom jag tydligen har så små fingrar, storlek 15? de är ju inte såp litet!
men nu efter 1½ vecka så ringde dem, o säger att dem inte kan göra ringen i min storlek:S för liten , fyyyfan!
jag är så arg och besviken!!
Men nu ska jag o älsklingen bojkotta guldfyn o åka till borlänge nästa helg o hitta en lika dan ring!! vill ha den, ska ha den!!!! iallafall på ett ungefär lika dan!!!


nej nu ska jag kolla till kakan i ugnen!

Ha en bra kväll allesammans!!

Älskar min darling!

 Köket                             Hallen                    ovanför våran säng!
     

fredag

hej o å, i morse började ja jobba 9- 3, sen åkte ja å gaddade de mig, nu ser min pinuppa mkt snyggare ut på armen, men ska dit om 2 veckor igen och fixa färg i rosorna:)

I dag ska jag och älsklingen på fest, men måste ta de lugnt börjar jobba 14:30 i morgon
sen jobbar ja söndag förmiddag, sen ska vi på julskyltning! mys pys, men kan ju hoppas att de kommer snö hahah!


nej nu ska vi väl göra iordning oss lite.

Älskar min familj så mkt, Mamma o sten, o bröderna och Micke, ni är bäst <3
Mamma du är min bäste vän o kommer alltid vara!!!


snart är ja ledig 2 helger i rad :D:D:D JIPPIE!!!
då ska vi kidnappa malins ungar till tomteland:) Mina trollungar!!


Ha en bra kväll allesamman,s lägger ut en bild på tatueringen i morgon !!!


kramis


Ullared

bussresan gick ganska snabbt:)
jag handlade en ny jacka åt mig och älsklingen, och en skjorta, cardigan,t-shirt.linne, kallingar,vantar, parfym,strumpor,åt älsklingen!
Och åt mig vart de ja, jackan, två skjortor, strumpor, underkläder,smink,smycken, och lite mera:) och åt hemmet vart de 2 jätte fina fönsterlampor, som ska hänga i fönstret, och en stor ungsform i glas, och lite ljus, och småplock:) så jag är nöjd..

I dag har jag sovit ut , sen gjorde jag fläskfile`gryta tills älsklingen kom hem, och snart ska vi dar oss mot gymmet, sen ska vi sola, guh va skönt de ska bli...
Sen är det åter till jobbet i morgon då.

Ha en bra dag allesammans!!


/ Johanna

helt slut

igår jobbade jag till 22:00 sen började jag 07:00 i morse, puh man blir så trött. i morgon tog jag semster, för ja skulle ha slutat 22:00 och bussen till Ullared går 02:00, skulle bli så stressigt, man vill ju göra iordning sig och grejja!

nu ska vi snart ut till mickes mor å far o mysa lite, sen ska vi inhandla lite kyckling, jag ska göra något jätte gött i kväll, me kyckling och chili och lite grejjor. sen tänkte vi ta oss något glas vin i badkaret, såå mysigt vi kommer att ha det:) som alltid.

känner mig helt slut i dag, är nog för att ja vart så förkyld hela veckan:/ , men har man ingen feber så går de bra o jobba iallfall, men man vill ju inte smitta damen heller med förkylning! men men!

om snart en månad är de jul, fast ja jobbar ju hela julen:S men som tur är jobbar ja bara dagtid:) så de går ju bra endå, mkt pengar får man också:D de gillar vi.

har beställt tandblekning nu, så de kommer nog nästa vecka, hoppas de funkar bra:)
så ska jag fixa naglarna och ögonbrynen snart också, mkt å boka in haha, åh på torsdag ska ja göra klart min pinuppa på armen! ohyes, så man kan visa sig i linne igen, lite drygt  nu är de allt.


Nej nu ska jag göra iordning mig, ha en bra lördag allesammans:)

/johanna

Torsdag

hej å hå!
I dag har jag vart ledig, men endå inte, jag ahr städat och donat, och satt upp lite tavlor och gjort fin:)
och nu gör jag lite käk tills älsklingen kommer hem från jobbet!:)

vill så gärna tapetsera om, men önödigt, för vi vill ju flytta till en trea, lite större plats än en tvåa!..
men någon gång lär de ju bli någon ledig, för vi vill ju bo i detta område!!

I morgon jobba, och så hela helgen, men på söndag natt åker jag till Ullared, så jäkla roligt, ska shoppa mkt grejjor till vårat hem och till oss tänkte jag, och självklart lite julklappar.

 har rensat vårat förråd inne i lägenheten, så mkt bröte och skit som inte ens micke använder, de får åka ner i förrådet i källaren, tar bara massa plats i onödan!


ja nu ska jag väl fortsätta med maten!

p.s i morgon  blir de fredagsmys på jobbet, har lovat att ta med chokladpudding, guh va gott de ska bli:)


nej nu har jag inte mkt mer o säga i dag!
ha de bra allesammans!

/johanna

MIn babe

jag är så otroligt kär i Min Mikael.. har aldrig kännt så här förut, jag är så glad glad för att jag har hittat mannen i mitt liv. Jag är lika ny kär nu som jag var i början!
Man kan inte mera än le när man tänker på honom, och när man ser honom så blir man alldels till sig än<3
Nu är det mindre än fyra månder kvar tills vårat bröllop, de kommer bli så fint, jag kommer nog gråta av Lycka när han ska svara JA!!
Jag har sådan tur, han är så: snygg, sexig, snäll, rolig, flummig, fin, min bäste vän, Han är då världens bästa!
När man vaknar så är de första man ser han, och de är de jag vill göra resten av mitt liv!!
 Han gör mig hel, han är så förstående och mogen framför allt! Och hans ögon kan man verkligen drunkna i, dem är så vackra! hela han är vacker.
Hans mikael Smedberg är min sanna kärlek för evigt <3


LOVE! <3 kärlek love


Så VACKER... du och jag tills döden skiljer oss åt.

mums


fredag

i dag var jag ledig, så skönt, men runt tio ringde magnus och var redo för att ses, så jag fixade iordning mig och stack iväg o kika på hans ny lägenhet, jätte fin, sen åkte vi o köpte kaffe och så följde ja me å kolla på en spis, sen skjussa han hem mig!!  bästa kill vännen, Magnus Daniels!!! så snäll!!

sen var ja över till Malin o ungarna en sväng, sen kom älsklingen hem så vi stack o käka, sen skulle han iväg o klättra med Danne, så nu har jag nyss kört in bilen, och ska pyssla lite här hemma!
vi ska nämligen med o kolla på ``skrikmusik`` i borlänge  i kväll, för de blir ju onödigt om vi ska skjussa dit sen hem och sen dit igen för att hämta, så de blir bäst så!
öronproppar med, JA tack! haha!


Nästa helg jobbar man igen, gud va dem lediga helgerna går fort... blää! men skönt att man bara jobbar 8 timmar på lör och 8 timmar på söndag!! så hinner man vara hemma med kärleken också och med vännerna!


har hittat en jätte fin tiara till mig tills bröllopet:D vart kär direkt!

'=) den kommer nog passa jätte bra till klänningen!!:)
den var inte så välldans dyr heller, så de va bra!


Nej nu ska jag dona lite, ha en underbar kväll allla våra vänner!

/johanna

Torsdag

Igår efter jobbet, stack jag och älsklingen iväg och köpte vigsel ringen, men dem var tvungen att skicka tillbaka den och göra i min storlek, ja hade tydligen så litet finger !!

Sen tränade vi igår igen, såå skönt.. Guh va jag har saknat det. MAn släpper verkligen allt och bara kör på, hur skönt som hellst. Vi tränar så bra ihop jag och min Kärlek, skönt det!!

i dag jobbar micke över lite, för han o danne ska klättra i morgon, sen på kvällen ska jag och micke vara fyllechauför till borlänge!  och på lördag ska vi ha bak dag, så skoj så, lite bullar och , kanske piroger? var länge sedan! Mums!

nu är man ledig enda tills på måndag, UNDERBART! men jag och andrea hade så jäkla skoj på jobbet i dag, haha mkt skratt kan jag lova! ojoj!


undra vad man ska göra för mat tills älsklingen kommer då? Får rota igen frysen och kika!


i morgon är det bara 4 månader kvar tills vårat bröllop! LÄNGTAR!!!


nej nu ska jag som sagt rota lite i frysen!

ha en bra dag allesammans!!

/ Johanna
'

Kärlek för evigt.

måndag

i dag har man jobbat 7-16, sen över till malin och ungarna en sväng:)

i helgen så vart de silver med malin och karro:) skit skoj! men lite folk,men bra musik, så mkt dans vart de, åh i söndags var ja å mikael på bio, sen var vi till Anna o ungarna:) fullspäckad helg!!!

Vi ska få en jätte fin säng av mamma o sten:)  så mysigt!!


första advent ska vi på julmarknad i Leksand, de tror jag blir mys pys, här hemma är det ju tyvärr inte så mysigt längre, tkr de inte är någonting typ, synd för alla barnen, minns när man själv var liten, då var ju iaf snö. och mycket mera stånd o grejjor!

nu har jag och micke kommit igång med gymmet igen, sååå skönt:)
Måste bli fin i kroppen igen tills vårat bröllop, :)
vi kör på med mkt styrka, och lite kondition, men ja får ju fram o tillbaka till jobbet varje dag i harnäs så de är ju bra!!!
är så taggad nu!! vi hjälper varann att verkligen komma iväg igen! träna är verkligen de bästa jag vet och har alltiod tyckt de,  de är mitt femte år må måbättre!! dem nya maskinerna dom fått in är verkligen skit bra måste jag säga, vart lite roligare att träna nu!!


nej nu ska jag vila lite, är såå trötter!!

Ha en bra dag allesammans!

MVH johanna

Hans Mikael Smedberg är verkligen den bästa pojkvän man kan ha  och så otroligt fin.. =) och han är bara min, de är de bästa av allt, och snart bllr han min Man!! Längtar så tills vårat bröllop!!! Kommer vra så fint!


kärlek

Onsdag

I dag var ja ledig från jobbet, var så skönt:)
Men klockan 8:45 kom ungarna, jag skulle vara barnvakt, malin skulle göra något prov , men vi kollade film och gosade, lille trollungarna!!!

Nu har jag hämtat ut ett paket från halens, min nya jacka kom, och mickes julklappar ja köpt, några av dem iaf, men ja tog stl 36 på jackan, men tyckte den satt lite stort? men kanske är en sådan modell, för om ja går ner till 34 så är nog armarna för korta istället:S
Men de blir nog bra, få se vad micke tycker:)


När kärleken kommer hem ska vi gå o köpa min vigselring, den är sååå fin:)
sen ska vi och fika med käre bror:) Mys pys!

Få se jag och baby ska no byta gym, vi ska nog börja på natilus, de var mickes ide`, men de spelar ju ingen roll, bara man får träna så:)


nej nu ska jag gosa lite med böjje!

Ha en bra dag allesammans!

Drar upp ett kort på trollungarna:)

  

/johanna

RSS 2.0