provsvaren kom

provsvaren kom igår, och det var inge tillfällighet att skölkörteln låg för lågt:S Men skönt o få reda på problemet iaf..  Därav, jag vart trött, vikten går ej ner, ej blivit gravid, allt hör till detta. Men när jag får medicinen kommer hormonhalten bli normal därav jag kommer kunna bli gravid samt kunna gå ner i vikt och må bra helt enkelt.

fakta:
Sköldkörteln påverkar allt från din fertilitet, till tillväxt (tillväxthormoner), cellens ämnesomsättning, din matsmälting, muskel- och nervaktivitet. Om du äter för lite protein eller har problem med din spjälkning (sönderdelning) av proteinkedjorna, så kan brister på aminosyrorna uppstå och efterföljande problematik som låg eller hög produktion av sköldkörtelhormon. Den låga produktionen härrör ofta till matsmältningsproblem medan trauma, hormonförändringar vid pubertet, graviditet och klimaterie också är vanliga orsaker.

är nu lite lugnare, när vi vet att det inte var nå allvarligare, visst detta är ju inte bra, men inte så alvarligt att man dör... och att vi ska kunna skaffa barn också, allt faller på sin plats, så oerhört skönt,

Hoppas ni har en bra dag

lycka

Lycklig, mina betyg för utbildningen kom i går, så jag ska in med dem till bamanningen på fredag, så jag får högre lön tills jag börjar, jag hade tänkt mig förhandla 20 tusen kroner före skatt!! man får ju som sagt försöka lite!!!

Jag och älsklingen gick promenad genom kvarteret här i håksberg  igår och pratade om när vi kan köpa hus, vi har satt som mål om 3 år, håller vi i vårat sparandet på hus kontot som vi har nu varje månad, så kommer vi kunna köpa oss ett :) Känns verkligen super.. och nu när jag får jobb kanske vi kan öka sparandet varje månad också!

nu vill jag att 20 juni ska vara, känner mig redo att börja jobba och få in lite pengar till vårat hushåll!! men det kommer nog gå snabbt! bäst o läsa på lite om schizofreni innan man börjar igen, skadar aldrig att läsa på lite då o då, eftersom det är så intressant och stort..


I höst ska jag och min vän Åsa åka på en weekend, vi tänkte oss kanske något spa av något slag, vi får se vad vi hittar på!!!


Nästa vecka åker jag och min älskade äntligen till cypern, ojoj vad skönt vi ska ha!!!
Hoppas ni har några roliga planer för sommaren?

Vi har ju hand om midsommarfesten varje år för alla stuggäster och släkt och vänner, men jag kommer troligtvis inte kunna vara med för jag jobbar säkert, men det känns inte så jobbigt, jag vill ju jobba, och dem kommer ju få jätte skoj :) så vi ska väl fixa inbdjudan strax!!



hej, ni glada

I lördags hade vi jätte trevligt med vännerna, men jag kan lova er att jag ALDRIG gör 16 st grillspett nå mer, visst är det gott, men de är lite jobbigt o göra 16 st hahha. Grabbarna kom på att dom skulle basta efter ett tag s¨å jag och åsa hade trevligt här inne så länge med bra musik och god dryck:) Tror alla cyklade hem vid 2 eller något lägger in lite bildet


Jag ställe micke för grillningen :)


pefekt så vi kunde sitta utanför oss åh =)


solstrålen Åsa o musse


goa Erica:)


en bra lördag med andra ord!

Nu börjar vi vardagen igen efter en fullspäckad helg med mat!! och om 10 dagar far vi till cypern, jippie!

Ha en bra tisdag allesammans

fest

godmorgon!

Håller på o städar och gör iordning maten inför grillningen i kväll, några vänner till oss kommer i kväll för grillning och lite goda drycker och lite kubb spel, ser ut som vi kan sitta ute också, underbart!!

i går förresten på så ska det låta, så var markolio med, så det var en bra omgång denna fredag också:) skit skoj, o mkt bra låtar, men dom kunde ju dock skippa Kicki danielsson, usch vilken hemskt röst!!


ska försöka få lite kort i kväll o lägga in!!

Hoppas ni får en toppen kväll också i solen!


ha de toppen allesammans,!!!



jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, är så glad

Fick ju nya hormontabletter vid förra läkarbesök och gissa vad, Jag hade bara mens 6 dagar nu, jag vet inte på hur många år jag haft mellan 22 till 30 dagar liksom!!! känns super bra.. Så otroligt skönt om inte annat.. De känns som de är på väg mot rätt håll nu!!

nu ska jag till labbet i morgon för att ta lite blodprov o mäta upp den andra medicinen också, sen börjar allt, som förhoppningsvis kommer sluta bra för våran familj:):)

NU är det bara bra saker känns det som, läkarbesök den 29 , sen den 6 åker vi till cypern, sen 20 juni börjar jag jobba, allt känns otroligt skönt nu!! turen är med mig, och jag är glad att jag är så pass driven som jag är..  Den som säger att man inte får ett jobb , vet inte sanningen, vill man ha ett jobb så får man ett, det gäller också att visa och att ligga på att man verkligen vill ha det.. O ibland får man göra vissa saker för att få ett jobb.. Allt är ingen dans på rosor inte.


Nej nu ska jag snart ut med tårta åt födelsedags grannen Therese å mumsa lite på i solen!!!


Ha en toppen bra dag allesammans!!!

:)

O förresten så har jag världens bästa MAN!




bra helg

I fredags hade vi mys middag och god dryck här hemma till vårat favorit program "så ska det låta", var jätte roliga artister med denna fredag o mycket låtar vi kände igen, så mkt skoj  hade jag och gubben här hemma!

Lördagen hjälpte vi mamma o sten hela dagen med nya huset, skönt o vara ute.

I dag så har det vart kalas en dag före älsklingens födelsedag, mamma och dom var här i dag, sedan tog vi oss en lång promenad!

I möra ska jag gå in te stan vid lunch o äta födelsedags lunch med micke, sedan blir det kalas igen här på em!!!

Allt är så oerhört bra just nu!

och i augusti 2012 ska jag o micke med min familj till Grekland, hur skoj som hellst ska det bli! o även om vi skulle ha barn då, så lutar det mot att vi åker hela familen, berondepå situationen och åldern på framtida barn, de sägs väl några månader ska väl barnet vara innan man åker flygplan?


Nej nu ska jag baka lite gotta tills kalaset i morgon, tårtan är iaf klar, gjorde ett stort hjärta på tårtan:)

Hoppas ni haft en bra helg allesammans!


klantarsel

gick upp fem i morse för att åka till mamma o hjälpa henne o sten o flytta in i deras nybyggda hus, såå fint:) där kommer jag bada hela sommaren i polen , hur skönt som hellst.

Nu i kväll sa jag åt therese om hon ville tvätta, för jag skulle bara ha torktumlarn en gång till, så kommer vi ner, och vad ser vi? jo jag johanna har inte ens satt på maskinerna hahahha! Jag hade ju lovat henne maskinerna, så jag tar hela lördag och tvättar lite till då, hoppas på ett bättre försök, lite trött tror jag nog:)


har inte så mkt skoj o komma med faktiskt.
I morgon kommer solstrålen Erika hit på lite kaffe och pratstund, trevligt värre!!


Ha en toppen kväll allesammans

klantarsel

gick upp fem i morse för att åka till mamma o hjälpa henne o sten o flytta in i deras nybyggda hus, såå fint:) där kommer jag bada hela sommaren i polen , hur skönt som hellst.

Nu i kväll sa jag åt therese om hon ville tvätta, för jag skulle bara ha torktumlarn en gång till, så kommer vi ner, och vad ser vi? jo jag johanna har inte ens satt på maskinerna hahahha! Jag hade ju lovat henne maskinerna, så jag tar hela lördag och tvättar lite till då, hoppas på ett bättre försök, lite trött tror jag nog:)


har inte så mkt skoj o komma med faktiskt.
I morgon kommer solstrålen Erika hit på lite kaffe och pratstund, trevligt värre!!


Ha en toppen kväll allesammans

24 dagar

jag använder ju mig av LCHF dieten, och det funkar jätte bra, man känner sig så ren haha!! Till frukost blir det turkisk yougert med osöta hallon till, på praktiken rekomenderades de av min handledare, skit gott, och man blir verkligen mätt..
Nu om 24 dagar ska vi u iväg till cypern, så då kommer de förmodligen bli mkt gotta, men det blir o träna som bara den när vi kommer hem sen, för på semster där bantar man verkligen inte!!!

Nu vill jag få mitt schema inför sommaren, men de kommer ju dröja antar jag. men men, jag vet iaf att varannan helg är jag ledig och då blir det kvalitets tid med min gubbä, kanske på cross banan eller någonannan stanns, men ska bli s¨å jäkla skoj nu när han ska tävla i sommar!!!! kanske sista sommaren? så då får vi passa på och njuta av cross timmarna!!


Undra vad man ska hitt på i dag då? Börje är ute och springer , musse med. Får väl gå ut och leka lite med dem kanske!!!

Hoppas ni får en toppen dag allesammans!!


Dom kan ingenting

Papper hit o papper dit.

Skrev in mig för första gången på arbetsförmedlingen och för sista gången hoppas jag, fyfan säger jag, inte är dom hjälpsamma inte, varför jobbar man med människor när man inte klarar av av att förmedela något*?

Aja, nu har jag tagit ut alla papper som ska in till A-kassan så jag kan stämpla! Sen börjar jag ju jobba vecka 25, kanske tidigare också, kan u hoppas ..
Ska på möte med handläggare den 18, så har tagit ut alla papper som ska med då också!!! Så nu är allt sådant färdigt.. Hur skönt som hellst.

NU ska jag diska och grejja..

Ha en toppen dag allesammans


upp och ner

Helgen har vart upp och ner, iaf i mitt humör.. Nya hormonmedicinen tog rejält på mig i mitt humör, usch vad jobbigt saker kan vara!! Men jag vet att det kommer bli bra i slutendan!!!

Lördagen var det iaf china town med min underbara familj, vilket var jätte gott och trevligt.

Hoppas ni har gjort något skoj!

I morgon måste jag skriva in mig på Ams eftersom jag inte börjar jobba förrän i juni, så jag tänka stämpla tills dess.. Men ev att jag får börja tidigare, inget klart än, men håll tummarna!!! Nu när utb är klar så vill man ju jobba direkt!!!


Nej nu får det fasiken bli 6 maj, så jag o kärleken får åka på vår smekmånad (Cypern) :)


Ha en bra kväll allesammans!!!


provsvaren

Fick provsvaren i dag!
hormonet som styr sköldkörteln för lågt :S så jag lär upp o ta  TSH prov ( T13, T14)  åh vad jobbigt- Alltid är det något. tror aldrig jag kommit därifrån utan något!
Så det förklarar ju min trötthet, svettningarna, irritation , svullenet m.m... Har antagligt haft det ett tag! Man brukar inte få detta när man är i min ålder, men bara o gilla läget. Dom måste ta prover för å mäta vad medicin halten ska ligga på som jag lär käka livet ut mybe!

så bara o pallra sig upp på labbet nästa vecka! usch hatar blodprov, för dom får fan jämt sticka 2 ggr för att dom ej får nå blod!!!


!
Nu vart min helg kass! usch

ett till jobb

Var sista praktik dagen och sista dagen för hela utb  i dag! Sorligt och lämna mottagningen, trivdes så pass mycket, men så är livet, bara och gå vidare.

I dag slog det mig, hur bra jag skulle passa som kontaktperson, Så jag bestämde mig för att söka som kontaktperson också och jobba på boendet! Eftersom jag trivs så otroligt mycket att jobba med människor så är det inget som hindrar mig, så det är bara o köra på magkänslan!!! :)


I morgon bitti kommer styvpappa hit o äter lite frukost här och sedan blir de en långpromenad med hundarna, därefter åka o lämna omdömet ifrån praktiken till min lärare, omdömerna var jätte bra:) Skött mig bra med andra ord.


Nej nu orkar mina blå inte vara öppna nå mer.. Vi hörs mera i morgon!!!


kraaamis


Har fått jobb


I dag ringde först micke och sa att han fått nytt jobb, någon timme efter ringer min telefon där dom säger att jag fått jobb som vårdare inom psykiatrin, precis vad jag utbildat mig till, fyfan vad jag är glad!!! o vilket team jag och älsklingen är =)

Fyfan va bra

PÅ torsdag När mina gulliga handledare har skrivit under omdömes lappen från min praktik period så är jag helt färdig, Med underskötersa Utb plus social psykiatri, psykiatri och socialt behandlingsarbete :) fyfan va det känns bra


Kan inte vara gladare än vad jag är nu!!! Men det kommer aboslut kännas tomt utan plugget, har lärt mig så otroligt mkt samt att jag är så stolt över mig själv.
Kunde inte få bättre praktikplats än vad jag fick nu senast, alla är verkligen så framåt och glada! Framför allt vill jag tacka mina bra handledare!! perfekt var dem, köpte en fin present åt dom i dag, hoppas den uppskattas!!

Nu ska jag snart kolla BB,! Sen ska vi nog sova! tänkte ta cykeln till praktiken i morgon, men fy tusan va drygt de blivit å cykla, när ja var liten o boddehär i håksberg, så var de inte nå drygt, men nu då? hahha tog 20 min iaf, ganska bra tid, men då var johanna trött kan jag lova.

På lördag ska jag o min fam ut å äta på kina o fira min utb! ska bli så mysigt o trevligt! finns inga bättre än Min Mikael och min familj!!!

slänger in lite bilder på några av dem som alltid finns där oavsett, och som alltid gör en glad!

Bästa mammsen <3





Käre bröderna


Mannen min


Bästa vännen Björn




Mina solstrålar, Erican och Åsa!






hjälp mig

svårt val!
Fick ju bra summa tebaka av skatten i juni, som jag ska ha till körkortet i höst. Men jag vet ej ännu, intensivkurs på 2 v? eller vanligt? käre mamma skulle betala inskrivning och några körlektioner, snälla hon!
Men jag har med mig att jag kan vara lite trögdattad ibland hahaha, så på ngt sätt känns de inte som en intensiv kurs är bra för mig. om man skulle klanta sig är 12000kr borta liksom, hur kul är det,

Nya trafikskolan är den bra? den var lite billigare än mathias trafikskola säger dom, Berätta gärna vad ni kanske har upplevt? hur kör skolorna är?
Denna gång ska de inte vara nå jävla oseriös trafiksola som är pervers och grejjor, aldrig i mitt liv.. Att man inte fattar bättre, usch..

Aja! ska snart åka till mammsen för lite kvalitets tid, och även diskutera trafikskolor hahhaa!!!
Skönt att mamn kört bil i 2 år med mannen iaf!!! Kommer nog undan några lektioner där.


Sen tänker jag köpa en stor fet godispåse till kvälla, de är jag värd hahha!! vågen har visat de iaf!!!


Take Care my friends!!!


glaad

god dag mina läsare!

I morse drog vi oss mot borlänge, och min underbara man överaskade mig med att jag fick en helt sprillans ny kärring cykel , svart med korg också, jätte snygg, han är verkligen så snäll , min gubä =)
så min sista praktikvecka kan jag cykla :) sköönt!
Så på fredag nästa vecka är min utb helt färdig , skönt värre!!!

På lördag nästa vecka ska jag o min fam ut på china o fira min examen, mysigt!! måste boka bord också!

I kväll har vi käkat fläskfile gryta o potatis med sallad , verkligen hur gott som hellst!

Nu blir det bara att ta det lungt och mysa lite i soffan, skönast så!!

Man vet verkligen vilka sina vänner är när de kommer till krutan, Ni är alldeles underbara!!! Tack för omtanken!!!!!


Hoppas ni får en rolig lördag, oavsett vad ni tänker göra!
Hur skönt som hellst o vara nykter, slipper man mista en hel dag bara för att man är "seg", finns roligare saker att göra än att festa, enligt mig iaf..


Skepp o hoj!


fredag

Fredag, känns som det behövs i dag!!
har ni några roliga planer?
vi ska i morgon till biltema för att inhandla lite, o jag tänkte passa på att handla blomkrukor o sådant till trappen!!

intervjun igår gick jätte bra.. Bara jag som har beslut ångest..


nästa vecka gör jag min sista praktikvecka, kommer bli tråkigt, trivs som fisken i vattnet, hur kul o intressant som hellst. Men då får jag jju hämta mina betyg o diplom iställeT:)


orkar knappt skriva, så trött är jag!

Läkarbesöket tänker jag ej gå in på o kommer nog inte göra det.


ha en bra dag allesammans

RSS 2.0