torsdag redan

fyyy va veckorna går fort, dem får inte gå så här fort nu när jag läser två kurser samtidigt...

igår kom micke hem från jobbet med en parfym och blommor åt mig, och så hade han fått biljetter av hans chef så vi fick sitta i hans loge i leksand och kolla på hockey, mky fint..
Men jag e lite sur än :) men de mesta har gått över.

annars ska jag väl städa snart, mamma kommer sen o hälsar på och ska hjälpa mig lite med en uppgift inom skoluppgifterna. men endå vill jag att det ska vara den 29 oktober så kurserna är klara o jag får ett liv igen o bara läser en kurs i taget!!


hejsvejs

lyckan gick över

blir ingen lägenhet , orkar inte gå in på de.. Men micke lovade att tapetsera om i hela denna lägenhet så som ja ville ha de iaf... Men dekänns skit endå..  han trivs så bra här än, vet ej varför han sa igår att han ville att vi skulle ha den andra:S men så vart de inte... SUCK.

jaja är väl bara o hoppas att han kommer på bättre tankar... Snart igen.

jag tkr de är för litet, som nu när han å timpa sitter o spelar hockey, då får jag sitta i sovrummet liksom med datorn, hur kul är de? kan inte ens kolla på tv. och hos timpa där är dom inte, för de är för litet..

ja nu har jag skrivit av mig lite iaf sköönt..

Älskar min micke, fast de här är suck på riktigt.

trött

vill att min tid ska komma snart till läkarbesöket i falun. orkar inte med de här något mer,  nu har de hållt på i 5 månader, o jag har varken ork eller lust med något känns de som:S de tar på krafterna att ha mens 3 veckor varje månad:S:S usch..  Men får väl kallelse snart hoppas jag! Ludvika går jag aboslut inte till, litar aboslut inte på dom!!

Annars i dag har jag betalat våra räkningar, o en nyhet var at vi fick en del över denna månad på räknings kontot:D:D Så de blir att spara tills vi flyttar och kan köpa lite grejjor o fylla upp stora lyan med:9

Skulle ha vart iväg och bubblat och käkat med elina och gänget, men orkar inte, har så ont i magen och har ingen kraft alls..



Nej nu ska jag försöka plugga iaf.. I morgon kommer mammsen och ska hjälpa mig lite, det är ju så mkt gruppuppgifter i denna kurs, så de är skönt att ha mamma o diskutera med iaf!!


ha en bra dag!!!


tur dag vi flyttar

först fick jag svar att jag klarade arbetet jag skickade in i morse, sen ringde micke och sa att vi hade fått trean som vi ville ha:D:D:D

Så vi ska in på Måndag och välja nya tapeter och nytt golv och luckor överallt, för hon hade rökt inne så allt ska vi få nytt... toan var jätte stor lika ballkongen och vardagsrummet:D Allt kommer bli perfekt!!!!

woooho... och så har vi en spekulant på våran sommarstuga som vill köpa den också:D:D

är så glaaad! de finns inte ord !!

nu ska jag dona..

Men Lyckliga är vi <3

kul helg

igår kom tjejerna vid åtta tiden, och Micke drog med sig tv och x box till sovrummet o höll sig där:) men kvällen var jätte trevlig!!! taxin kom o hämtade oss vid kvart i 11, så tog vi oss in på Solo, men nya dansgolvet var ju skrattretande hahah!! Ojoj!!!

är så glad att jag och elina har kontakt än i dag, vi har ju såå skoj ihop =) min partypingla!

så träffade jajg massa gamla klasskompisar sen håksbergsskola i går:) nice nice!

min micke kom å mötte mig vid ett tiden, skönt o komma hem o sova:)

I förmiddags gick jag upp o började med kalopsen, blir potatis och kalops på menyn i dag. bjöd över brorsan också!! sen vid 3 åker vi till borlänge för ett nytt försök att micke ska hoppa fallskärm:) usch å fy!! men skönt om de blir över nu!!

nej nu ska jag skala potatis!!

Men ha en toppen söndag allesammans!!


Kan inte bli bättre än så här, är såååå lycklig!! vill bara skrika rakt ut haha:)






Lycklig

har gått ner 6 kilo!!! och mer ska de bli! Känns underbart! målet är 12 kg neråt!!  bara 6 kg kvar då!!

Jippie!!!

En lycklig dag, passar bra nu när man ska och shoppa om ett tag:)



ha en toppen fredag allesammans.

/Johanna den glade

visning

nästa lördag ska vi på visningen på lägenheten:) hoppas vi tkr om den och får den.. men med våran tur ska man inte hurra i förväg..

annars har jag pluggat i dag, ska göra klart uppgiften sen tar jag helg:) micke å timpa ska spela tv spel i em så då kan ja plugga färdigt..
nästa kurs är de praktik , så de ska bli skönt o komma u t o göra de man vill göra i framtiden:)

i morgon är de fredag o de innebär shopping i kupolen, älsklingen var inte så nöjd att kupolen fyller 20 år o firar de i helgen, de innebär mkt folk:) haha stackarn!!

snart är de november o de innebär att vi ska på håkan hellström konsär:D woooho!!!


o på lördag kommer brudarna hit för lite ferre:9


ha en bra torsdag allesammans.


/ johanna

onsdag

musse ligger o sover än han, vilken slöfock han blivit:)
Ska väl snart tvinga ut han o kissa lite.
Annars har ja pluggat, gjorrde klart en uppgift i går o är snart klar med den andra.. men de fortsätter jag med i kväll.

På fredag ska vi till borlänge och shoppa lite, och köpa lite ljung o sätta i blomlådorna ute på ballen!

O på lördag är de lite tjej fest, skoj skoj!!! var länge sedan.. men blir lugnt för min del iaf.. min älskling ska ju hoppa fallskärm på söndagen om vädret tilllåter denna gång då, de får vi helt enkelt se!!


ska väl ta tag i disken sen, o plocka lite som andra dagar.. Nu har vi hittat en annan lägenhet, hoppas vi får den så vi blir av med ludvikahem!! den skulle passa oss perfekt.. men vi får se helt enkelt.


Jag är såååå himla kär <3  min stora kärlek.. Nästa helg har vi vart tsm 2 år, guh va tiden springer fram!

allt ska krocka

först var vi tvugna att boka smekmånaden den 8 februari, för helgen innan är de  svenska rallyt, men så igår såg micke att dom hade flyttat rallyt till , helgen efter, alltså 11,12,13 februari.. Åh ja vart så irriterad.. tänkte nästan nu struntar vi i våran smekmånad.

Men så satt micke o kollade på resor, så hann fann en i egypten den 17 februari istället.. Får hoppas nu att de går och få tillbaka förbetalningen eller att flytta den till nya resan istället.

dit:)

http://www.ving.se/egypten/hurghada/sindbad-club-aquapark-resort

så ja hoppas innerligt att de går nu.. annars får han helt enkelt bli utan rally i år... ja vet att han älskar de, men har man bokat så har man.. o vi kommer minst sagt få det lika roligt:)


senare ska vi ut till mammsen o sten för lite middag och umgås!!

jag ska väl plugga nu jag.. har ingen lust alls i dag!!! usch..
tur man ligger en vecka före:)


Ha en bra dag allesammans,

måndag

i morse började jag plugga på nya kursen, som igentligen inte börjar förrän nästa måndag, men skönt o ligga lite före. men gjorde en uppgift sen kom posten o då fick ja gå o hämta ut nya gardinerna, till köket och vardagsrummet, vart jätte fint:) nu behövs nya blommor bara!!

O så ringde hjärtat till ludvikahem o berättade hur dom gjort mot oss, så han skulle prata med henne som gjort tjänstefel och ringa upp sen.. Vi är riktigt arga alltså.  hatar DOM!!!!


Nu ska ja börja med maten innan baby kommer hem! blir mos och korv i dag!!


O ingen boxning i dag, har sådan mensvärk , usch!!! känns inge roligt då..
Kanske få bli en långpromenad istället.


annars har ja nog inget o berätta..

kanske åka ut till mickes goa farmor i dag!! men då måste man ju ta massa fikabröd:P räcker inte om man tar en liten kaka, man får inte gå därifrån förrän man rullar fram haha!!

söndag

i morse var vi o röstade, sen gjorde vi lite ärenden.
När vi kom hem bakade jag mockarutor:) vart gott tror jag, micke å timpa käkade många iaf:)
dom sitter nämligen o spelar hockey.. så jag har bakat och städat toan nogrant , och kastat massa flaskor vi ej använder som bara tar plats på toan.

är så j*vla arg på ludvikahem. trean på furuborgsvägen gick ut i fredags (erbjudandet), så ringde jag o hörde eftersom vi låg 2:a, då har hon lovat tjejen som ligger etta kolla på lägenheten på måndag o bestämma sig, så kan man väl förfan inte göra, då skulle vi fått den.. Blir så matt på dom.. usch-.. om vi ej får lägenheten, så har vi bestämt oss för att kolla på en insats lägenhet istället, vill inte stå o betala ludvikahem varje månad , dom är ju verkligen idioter.. så skulle dom ju renovera här hemm,a så vi valde tapeter och färg o så i maj, sen ringde jag i slutet av augusti o fråga när dom skulle komma. då har våran värd glömt bort de o inte ens skrivit upp o beställt:S så då fick vi beställa på nytt, o dom har inte dykt upp än.. usch är SÅÅÅÅ ARG!!!!


nej nu ska jag börja med någon mat..

ha en toppen dag!!


älskar min Mikael!!

glad

klarade första kursen, så nu är en kurs klar:) sköönt

nu kan jag sälja den, så sköönt. är så stolt över mig själv:)


Boxningen igår, jävlar va svettig jag var, men så kul. Så de blir aboslut att fortsätta 2 gånger i veckan :) bra träningen vill jag lova.. fast jag måste dra ner på rökning, annars kommer de inte gå ihop riktigt:)


Erican har nyss vart här på kaffe och lite skitsnack, trevligt.. få se om vi åker till grekland i vår, hon å jag och micke å danne:) skulle vara nice!!!


Nej nu ska jag plocka undan lite sen blir de iväg o handla lite, blir taco mys i kväll!!


ha en bra kväll allesammans/johanna

Onsdag

i morse vart de några längder i simhallen! skönt. sen vart de en sväng på staden, köpte en liten present till mitt hjärta, guh va bortskämd han är, måste skärpa mig=) men ja är ju lika bortskämd från hans sida hahha:)

I morgon ska jag börja på nybörjar boxning, ska bli jätte spännande. Hoppas det är så roligt så man vill fortsätta, men ja gör de mest för träningens skull:) 2 gånger i veckan :) alldeles perfekt.. Skönt o komma iväg o göra något , ensam tid:)

annars i kväll så är de plugg som gäller, pojkarna ska kika hockey här, så ja får väl låsa in mig i sovrummet eller något, kan ju inte få ro i köket iallafall, som e gansnka nära vardagsrummet..

åh i morgon är fredagen kommen o jag bara HOPPAS att vi får lägenheten.. Annars kommer de kännas jävligt surt.. usch.. vi är så trötta på denna lya, Så jävla fula tapeter och neeej.. visst kan man kosta på sig och tapetsera om, men va e de för vitts när man kanske ska flytta liksom? Vi känner inte att vi vill lägga ut dom pengarna..  det är liksom inte ett dugg mysigt här hemma, tkr inte vi iaf... Så stelt. tapeterna gör ju allt. usch o fy..


Nu ska jag gå o hämta ut min jacka som kommit och bläckpatronen till skrivaren!!


ha en bra dag allihopa.

På me tränings kläderna och ska köra som bara den i morgon:D:D









p.s ser att de blivit mycket mer läsare skoj:)
Men ni kan väl skriva något? skulle vara skoj o veta vilka ni är allihopa!!


tisdag

vart o fikat med brudarna i dag, eller ja lite lunch på 50 tals fiket. väldigt mysigt där inne lär jag säga.. och Hannah ska snart få barnet, Önskar dig all lycka:) kommer gå så bra.

Annars har jag pluggat lite till, har 2 personer kvar och redogöra i arbetet sen är social omsorgs kursen klar. Skönes..

nu ska jag dammsuga lite och torka golven.. De enda vi tänker är på om vi får någon av lägenheterna, får reda på det på fredag. är så nervöst.. vi satt och fantisera igår om hur vi skulle ha det:)

igår hade vi vart gifta i 6 månader, gud va tiden springer fram. känns så underbart. fick sådan fin kärleksförklaring av min underbara Man <3

och om mindre än 5 månader åker vi på våran smekmånad, Längtar så jag spricker snart, kommer bli underbart...


Nej nu ska jag dona som sagt..

ha en bra dag allesammans!!!

/Johanna

helgen

i fredags gjorde vi inte så mkt:) o igår var vi ute på näset hela dagen o hela kvällen, kräftskiva på kvällen, satt mest o va trött, jag hade min loka iaf:)

nu ska jag snart plocka in tvätten.

hatar söndagar, även fast jag inte jobbar nu , pluggar ju, men jag går ju endå upp med micke halv 6 o äter frukost me han sen börjar ja plugga, dum som man kanske är:P


har iaf beställt nya gardiner i dag, känns skönt. Åh nu går ja bara o tänker på lyan som vi vill ha!!! håller tummarna att den som ligger etta tackar nej.. Vi behöver verkligen något större nu!!


nej nu ska jag fixa.

Ha de bra


Finns inte ord som kan beskriva hur lycklig jag är med min Underbara Mikael!


fredag

i morse vart de några längder igen i simhallen:) sköönt. Nu har jag skrivit klart näst sista uppgiften o skickat in, så nu har jag ett ARBETE kvar på denna kurs. hur skönt e inte de liksom:)

I dag ska jag o mammsen på stan, sen åker hon å sten till köpenhamn på mys resa. Och dom kollar på hus nu, dom ska på visning på ett på högberget, skönt o få hit dom lite närmare:D kan man ses oftare!

från o med Måndag börjar jag med en sopp diet, är så taggad.. hoppas de funkar bra!! skriver efter en vecka hur bra de gått.. de var väldigt goda saker i soppan, så de ska nog gå super...


Nej nu ska jag sätta på lite kaffe, o mysa med musse o böjje!!


Ha en bra helg allesammans.


skulle jag passa?




Känner att jag vill göra något som vanligt, hade kollar ut denna? fast lite kortare i längden, va tror ni? och så har jag ju mörkt hår nu då:)


Lycklig

i morse åkte jag och Andrea och simmade vid åtta tiden, var så skönt:) så nu ska de simmas 2 ggr i veckan, så skönt och samtidigt bra träning!
Sen åkte vi hem till mig o gjorde lite frukost, o kollade film. Härlig dag!

så fick jag svar på de sjätte arbetet o de var också godkänt, nu har jag 2 uppgifter kvar o lämna in, sen har ja klarat denna kurs =) känns så himla bra. O ja känner mig stolt över mig själv. Distans plugg var verkligen min grejj.


nya tv bänken vi hämtade i måndags passade perfa här hemma, men nu behöver vi ett nytt bord bara, men de får bli sedan. åh va mkt skit de låg i förra tv bänksskåpet, ojoj! så i dag ska vi åka o slänga allt. gamla julkort, o födelsedags kort och micke hade sparat lönespec från säkert 2001 haha, fråga mig inte varför , de visste inte han heller:)


Och så håller vi tummar o tår för att vi får trean 2 hus ifrån:D:D Så skönt de skulle vara!!!

De känner som allt flyter på så himla bra.. O jag kan inte vara lyckligare än vad jag är med min underbara man, Han håller på att planera våran 2 års dag <3, få se va det blir för kul!


Nej nu ska jajg slappa lite o sen göra mat tills kärleken anländer hemmåt!!


ha en bra dag allesammans.


hur irriterad kan man bli


Sådana som du finns de alldels för många av. Vill inget annat än att förstöra för folk. Men de går tyvärr inte  så bra,  Vi älskar varandra och vi skulle aldrig göra något som sårar varandra eller som gör att det tar slut.
Så inse fakta... vi kan bara skratta åt dig..

Att folk orkar? 


nog med det.
I dag ska jag och hjärtat hämta en ny tv bänk som ja fynda på blocket:) jätte fin.. så de ska bli skoj!
O nu har vi ställt oss på kö på en trea på första våningen här i trakten:) så hoppas våra poäng räcker så vi får den..


Livet flyter på så bra:) Kan inte vara bättre än såhär!!


Ha en bra dag!!

/johanna


bröllop!

i går var det Jennys och stiväs fina dag:) vi höll igång i 12 timmar, puh de känns i dag kan jag lova.
Allt gick perfekt, och solen sken o värmde!! dom kunde inte få nå bättre väder än va dom fick.

Ja en super duper bra dag!!!! o natt. taxin kom halv fyra i morse å hämtade oss i grangärde:P vi var 10 st som skulle med !!:)



Ja nu är de slut på alkohol för ett tag, nu är det paus för det...


Ha en bra dag, nu ska ja slänga mig i soffan. Orkar knappt skriva

skola skola skola

Hejsan, hinner inte skriva så mkt. pluggar mestadels av tiden. Nu är ja inne på femte arbetet som snart är klar, sen har ja bara 3 till. sen är denna 150 poänngs kursen avklarad, sköönt:)

Sen blir de 2 kurser i ett på 4 veckor, kommer bli väldigt stressande. men de är bara å försöka göra vad man kan:)

som sagt de rullar på.

Nu har jag tagit mig en paus, känner att de är för rörigt i huvudet just nu=) så forsätter i morgon, blir bäst så.

i helgen är de bröllop för stivä och jenny:) ja o micke var på staden, köpte ny skjorta å slips åt honom å nya skor åt mig, jätte fina!!


Nej nu ska ja börja med maten, blir kycklinggryta i dag! mums!

ha de bra allesammans

RSS 2.0