lördag

Hej hopp!
Igår jobbade jag kväll, lars göran skjussade hem mig, snäll han! eftersom micke var i leksand, så började jag 7 i morse, var så trött, för micke kom hem efter 12 i natt, och man kan ju inte riktigt sova förrens han är hemma::) men de hanns med lite mys iaf:)

i dag har min familj vart här på middag, var lika trevligt som de alltid är, dom är dem bästa och kommer allltid vara, Älskar er så mycket, Mamma, Sten , fredrik ooch daniel och älsklingen! <3 ni är mitt allt..

nu har jag nyss betalat räkningar usch, lika tråkigt varje gång, men va gör man?!! sådant är livet!

snart kommer min kärlek hem då ska vi mysa i massor:D underbart!

det är så skönt att jag har min mikael , han förstår allt verkligen, han är verkligen drömmen, och drömmen vart sann! han är så bra!!! nu är de bara 5 månader kvar tills vårat bröllop, blir då fru Smedberg:) I like it!

i morgon ska ja å baby bowla, då jäklar ska ja allt vinna,::)


Nej nu ska jag blanda mig en grogg och sätta mig i soffan och invänta mikey!


Ha en bra kväll allesammans!

kram Johanna

jag och bror daniel på julafton <3

<3

onsdag

Hejj och hå!
I lördags var jag och älsklingen iväg till gränges go cart och bubblade och bastade och käkade god mat i 3,5 timmar, var så mysigt::)
sen hemmåt för malins 28 års kalas, och de vart selmas och silver till utgång, en bra helg:)
och söndagen bytte jag till vinterdäck, hahah känner mig så stolt:) första gången gilt mohahha!

I dag har jag vart ledig från jobbet, skulle till min nya pyskolog, hon var jätte bra och trevlig, skönt att de klicka denna gång!

När kärleken kommer hem ska vi till mammsen och sten , för ja ska låna en grytkastrull, för jag ska ha middag för mamma, bröderna, sten och brors tjej på lördag här hemma, och den vi har är inte så stor;/ , men de löste ju sig endå! micke ska på hockeytunering på jobbet han, skönt och träffa familjen själv ibland också:)

jobbar dockl 2 helger i rad nu, bläää, men de går, vi kanske ska göra om schemat på tisdag, drygt o jobba 7 dagar i rad 2 gånger i månaden! de måste gå och fixa lite mera rättvist åt alla!:)
kanske slutar med att allla slåss hahaha, nejdå!


På fredag ska jag tatuera mig wooho, ska göra min pinuppa lite sexigare o snyggare! oc så har jag tänkt mig någon fin text också! men vi får se.
för jag och svärmor och linda ska ju till ullared den 23 november, så måste lägga undan pengar dit och till mitt och kärlekekens bröllop!


Ha en bra dag allesammans för de ska jag! Ledig o allt.



Mikael du är min sanna eviga kärlek

/johanna
puss
!

nu var de ett tag sedan

förra fredagen hade jag och Älsklingen lite fest, och de var lyckat:) hela helgen var bra:)

Nu har jag legat i feber och förkylning hela veckan, usch är så uttråkad:S Men malin har iaf varit här varje dag och tagit hand om mig o vart sällskap:)
Men i dag känner jag mig bättre, febern är borta iaf, skönt de.
Men usch för att vara arbetslös, de skulle jag aldrig klara, ja känner bara för en vecka att de vart jobbigt och inte gjort någonting!!
måste bli frisk tills lördag, då ska jag och älskling å bubbla och äta, sen iväg till malins födelsedags partay:)

Nu ska ja göra klart maten iaf, de är väl va jag orkar nu, göra mat sen vila!
men skönt och kunna göra någonting iaf.


Annars har det inte hä'nt så mkt faktiskt, de rullar på för oss!!


P.s beställde nya höstgardiner i dag, jätte fina:)


nej nu ska jag ta tag i maten!

Ha det bra allesammans!

/ Johanna

våra Älsklingar, Musse och Börje!
musse och börje!

Måndag

I morse skulle jag köra på trafikskolan, men han ringde en halvtimma innan och sa att de vart inställt så jag får köra på min lediga dag på onsdag klockan 17:30, puuh, men va gör man inte, nu ska jag ha körkortet inom kort!!!

I dag gick iaf jobbet bra, men var så otroligt trött, Efter jobbet så åkte vi till dollarstore och inhandlade ny duk till köket och lite ljus och grejjor:) Alltid lika kul där, men de tycker nog inte micke ha ha:)

Annars har det varit lugnt må jag säga! Har ju jobbat hela helgen!

Men i lördags efter jag slutat så bjöd älsklingen mig på Akroplis ( va våran ett års dag) Sen gick vi till lobbyn och tog oss en öl, sen hem och myste, Och jag fick jätte fina rosor:) En underbar dag med andra ord!
Älskar min Mikael så otroligt mycket.
LOVE!


nej nu ska vi ta reda på tvätten, sen ska jag krama om kudden, MAlin kommer över i möra på frulle och sedan ska vi på stan måste hitta något snyggt o ha på mig på fredag! jag och mikael ska ha lite fest:D:D
Sen jobbar jag em o kväll!

Ni får ha det bra allesammans!!

jag är så LYCKLIG!

MVH/ Johanna

Fredagsmys!

Nu är det fredag, men inte en skön fredag, utan jobbar hela helgen, men sedan är ja ledig 2 helger i rad:D sköönt!
I morgon efter jobbet ska jag och mikael fira våran ett års dag, han har planerat hela dagen :D Först ska vi på bio i borlänge, sen ut och äta på resturang, kommer bli mysigt:) fast ja vet inte vilken resturang han valt? Spännande!

Jeje, Nu har Micke nyss satt i färg i mitt hår, så det kliar och kliar, men men:)

I kväll ska vi käka lite pizza och ta varsin captain morgan drink, och bara ha en bra kväll, ska dock upp å jobba 7 i morgon bitti, jag vill ha SOOOVMORGON,men de blir på söndag de:D

Är så lycklig med allt:)


P.s nu är det bara 5 månader kvar innan vårat bröllop, guh va tiden springer iväg, men längtar så!!!


Nej nu ska jag sköja ur och duscha lite.

Ha en trevlig helg allesammans!!'

/johanna



RSS 2.0