Tisdag!

I går jobbade jag 10-22, usch var helt slut när jag kom hem drygt pass.
I dag har jag vart på stan med malin och ungarna och så tagit en lunch med brorsan:) så gick vi in o kollade på min vigsel ring som jag och  mikael har kollat ut åt mig:D jätte jätte fin.

Igår ringde vi och bokade, så vårat bröllop blir den 13 mars 2010, i Ulrica kyrkan:D:D Åhh längtar s¨åå:)
 heter andersson i 8 månader till sen blir jag fru smedberg:)

snart ska jag iväg och jobba kväll igen då..
Bara kvällar typ denna vecka, på sönadag jobbar jag 07-22;(
men men de är pengar man får tänka så!

Allt är bra med mig och Mikael, händer inte så mycket, vi ska börja göra iordning våran sommarstuga nu under mikaels semster , jag är ledig inprincip varje helg han har semster nu i tre veckor, så det är jätte skönt, hinner vi ses lite iaf.

Nej nu ska jag packa i mat lådan och cykla!

Ha en bra dag allesammans:)

Puss johanna

Jag älskar min Mikael!!


har hittat en klänning om jag vill ha skit snygg:) Men ska göra om den lite, till den som syr upp den åt mig:)

Helg.

NU var det ett tag sedan de vart skrivet här, har jobbat som en tok denna vecka, men nu blir det så att jag går av som personlig assistent den 28 augusti, eller ja , jag blir kvar som vikarie iallafall...
Så får vi se vad som sker...

NU är det planerat bröllopet blir den 13 mars 2010, om Det finns tid i kyrkan, ska ringa på Måndag, men de tror jag, vi längtar så otroligt mycket.kommer bli den finaste dagen i vårat liv, och efter bröllopet ska vi börja försöka göra en liam eller en jennifer:) Vi längtar så efter att bli föräldrar! Det kommer hända mycket fint 2010, Bröllop, bröllopsresa, Bli gravid, Det kommer nog bli det bästa året i mitt liv, och i Mikaels liv med. Och alla är så lyckliga för våran skull, vi blir så otrligt glada för det :)

I kväll har vi ätit tacos,. och nu tar vi några glas vin, skönt och slappna av efter en hård arbetsvecka!
Nästa vecka jobbar jag först måndag 10-22, sen jobbar jag kväll resten av veckan.. Men de går nog fort.-

Vi är så oerhört Lyckliga:)

Annars har det inte hänt så mýcket faktiskt-

Nu ska jag vara social med min älskade..

Ha en super helg allesammans!!!!!

/ Johanna

ÄLskar min Super snygga Mikael

glad

Torsdag

I morse kom Malin över och väckte mig och frågade om ja ville hjälpa henne å panta massa burkar och då menar jag MASSA; men de gjorde jag o det gick bra:)
Ska snart på personalmöte på jobbet, sen ska jag hem och städa och göra tårta tills Älsklingen kommer hem, han ska o köra cross direkt efter jobbet.. skoj för han:)

Vi pratade om datum för bröllopet i går, vi hade som förslag 13 mars , så vi får se:) Vi måste ju boka kyrka snart, så men vi ska bestämma hos 100% för vilket datum de blir i kväll:)

Annars har det inte hänt så mycket denna vecka faktiskt, i går var vi på näset hela kvällen och umgicks, det var  trevlig, så fick jag en födelsedagspresent av svärföräldrarna, en tjej film, jippie, då vet jag va jag och musse ska göra på lördag när micke är på firmafest:)

Nej nu vill jag att tiden ska gå, mötet är inte förrens halv 3, och städa gör jag i eftermiddag, det är ju så varmt nu..

Bokade min chokladmassage i dag som jag fick av älsklingen, en heel timme:) så vart den 12 augusti, ser verkligen framemot det måste jag säga, slappna av ordentligt:)

Ha en bra dag allesammans..

/ Johanna


Jag                               Mikael
  

RSS 2.0