hej å hå

hej å hå!
igår fick jag mitt schema, heltid, alldeles perfekt schema! och de bästa av allt är att jag är ledig på midsommarafton, där jag och min man håller i festen varje år för alla stuggäster och släkt o vänner, så de kändes bra!!!
Just nu sitter jag o fyller i delegrings testet, och de går väldigt bra  lär jag säga.

jag fick börja jobba redan nästa tisdag, känns ännu bättre, :) happy me!
Är riktigt taggad för att jobba nu, och lära mig ännu mer!


I morgon ska jag ta åtta rör blod så ja får rätt medicin, men hatar att bli stucken, bläää! men sen är de gjort, o förhoppningsvis slipper jag ta nå mer!!:)


nä nu sksa jag ta o städa lite.,


Hoppas ni får en bra dag allesammans!!!


energi tjuvar

Nu ger jag upp, det är faktiskt tilllåtet när man gång efter gång är snäll, men får inte ett skit tillbaka, blir så irriterad på sådant. Men de är bara deras förlust.  Jag har försökt så många gånger, men personen i sig har bestämt sig för en sak, då är det som de är, det är tråkigt i denna situation, men jag har andra som gör mig glad och som inte tar massa energi av mig, Satsar på dem istället!!

Mina vänner och min käre man och familj, jag vet vilka som gör mig glad, och de är dom man ska ha i sitt liv, energi bovarna kan hålla sig för sig själva!!!

Annars då, tråkig dag med massa regn, men de resulterar i att man får ha en städ dag här hemma, skönt de också!

nästa vecka är det provtagning som gäller för att få rätt medicin så hormonhaltet på sköldkörteln blir normal, men tycker inte de är helt ok att ta 8 rör blod när ja ej får dricka eller äta på 12 h innan, haha jag som är så sprut rädd, de går fint att ta blodprov på andra, de är en helt annan sak! konstigt igentligen, men man är väl en underlig varelse? =)

om 16 dagar börjar jag jobba, är riktigt taggad alltså, så skönt de ska bli och få använda sig av sin utb och lära sig mer också!

Hoppas ni får en bra dag i regnet allesammans!

kramar

jag och mina solstrålar!



måla

har nyss slängt i lite tvätt i maskinen, ska snart fortsätta måla mina blomlådor vita, micke tog hem 2 stora lådor från jobbä som jag målar i vitt, kommer nog bli skit bra när blommorna kommer i på lördag från marknaden:)
Eftersom de skulle bli regn på lördag Fm, så kanske vi drar o handlar blommorna på fredag iställä, vi får se, ska inhandla foppa tofflor te mig o te mickes farmor åh, lär ha nya tills ja börjar jobba om 2½ vecka!
är riktigt peppad!

O på lördag kväll ska vi till Erican, där de kommer lite folk, sen vidare till piren kanske? vet inte om musiken är något för mig och älsk, vi får se!

vad ska ni göra för roligt i helga då?

usch va ja e trött i dag, förstår inte varför, men men sitter o dricker massa kaffe så man ska kunna vakna till liv o bli människa, vaknade dock halv 7!


Ha en super bra dag allesammans!

Kan inte förstå att vi är innne på vårat tredje år tillsammans, guh va fort tiden går, men allt är bara så perfekt med min man <3



överlycklig

perfa!
kommer jobba vecka 23,24,25,26,27 sen kommer jag finnas tillgänglig i bemanningen v: 28,29,30,31,32,33 och vecka 33 och 34 jobbar ja igen inom psykiatrin! Skit nöjd är jag!!!

vi brukar ju åka till stockholm varje år, måndag till onsdag och bo på skeppsholmen, och när ja kollade var de fullt, men i dag var de en avbokning så då fick vi den , woooho:) så den 11 juli åker vi till stockholm i 3 dagar och går på allsång på skansen som vi gör varje år, och lite av varje, super glad=)



Nu har vi nyss varit ute på en timmes promenad i skogen, gör skönt. Hoppas ni haft en bra dag allesammans! Nu ska jag städa lite.

Skepp o hoj

årsunda

Igår kom lill-henke o hämta mig o micke vid 07:00 då vi drog oss mot Årsunda för att grabbarna skulle tävla i cross, vart en lång dag! Vi stannade även o tittade på a-finalden där magnus var med. Alla var jätte duktiga tycker jag!!!henke o micke slogs om en plats där på sista finalen hahha, skit skoj i titta på.. Gööör fint väder va de åh. Tror vi landade hemma här i håksberg vid 20:00 i går, vi köpte pizza sen var de bingen som gällde, helt slut ha ha!

i dag ska jag ta tio i tre bussen in te stan för att möta upp mammsen, lite tjål:)
i morgon skriva på anställning på bemanningen, skoj!

nej har inte så mkt skoj i komma med, nästa vecka får jag schemat från chefen, skönt de ska bli.


Skepp o hoj!

årsunda

Igår kom lill-henke o hämta mig o micke vid 07:00 då vi drog oss mot Årsunda för att grabbarna skulle tävla i cross, vart en lång dag! Vi stannade även o tittade på a-finalden där magnus var med. Alla var jätte duktiga tycker jag!!!henke o micke slogs om en plats där på sista finalen hahha, skit skoj i titta på.. Gööör fint väder va de åh. Tror vi landade hemma här i håksberg vid 20:00 i går, vi köpte pizza sen var de bingen som gällde, helt slut ha ha!

i dag ska jag ta tio i tre bussen in te stan för att möta upp mammsen, lite tjål:)
i morgon skriva på anställning på bemanningen, skoj!

nej har inte så mkt skoj i komma med, nästa vecka får jag schemat från chefen, skönt de ska bli.


Skepp o hoj!

godmorgon

godmorgon!
om en stund ska jag ut me musse, sen ska jag ta en promenad till stan å möta upp joanna och vidare o hämta teori böckerna, har ju bokat intensivkurs , v: 36 och 37, nu jäklar ska ja ha mitt körkort!!! sen ska vi kolla på balen där Elina kommer vara så fin!!!

på lördag ska vi köpa oss ett större trädgårsmöbel, nu när vi äntligen kan ha det. Super skönt, ingen ballkong o trängas på längre, hela gräsmattan =)

O på söndag ska vi till Årsunda när älsklingen ska döna lite cross, förhoppningsvis komma till A-final , ska hejja allt va jag kan!!

hoppas ni ska göra något roligt te helga???

Solen är ju framme, skulle vara fint hela helga, hur skönt som hellst.


nej nu ska jag ta o göra mig iordning!!!

kramis

Glad

vaknade i morse och solen sken, hur glad vart man inte då:) Har haft ytterdörren öppen heeela dagen. Vid lunch kom bästa Erica, vi kunde sitta ute och tjåla o dricka lite kaffe, fint!! Den 28 ska vi dit på ballkong fest innan piren, nyktert!!

Om 3 veckor börjar jag jobba, känns som man lär plugga på lite innan, mkt man behöver påminnas om. eftersom inom psykiatrin handlar det mycket om att man får lite på sig själv och ta vissa beslut som behövs i akut siatuationer eller andra , då har man varken tid eller råd att ringa någon o rådfråga.
I min yrkesroll är jag alltid självsäker på det jag håller på med, vilket har tagit mig ganska långt!
referensen från biskopsgården var full pott o lite till sade min chef, känns hur skönt som hellst o höra:)


Är så lycklig över min familj och mina vänner, ni är verkligen solstrålar:) Har aldrig en tråkig stund med er!

igår förresten när vi hade käkat klart, ringer Magnus, så han kom hit på kaffe, såklart vart de mkt crossprat eftersom han o micke ska köra motionscrossen i sommar! De var så skönt när ja å magnus bodde grannar på högberget, kunde alltid tjåla massa skit, men nu blir de ej allt för ofta, vilket är synd, men de är roligt dom gånger vi ses :)

Hade barnstuga igår också, therese ungar kom vid 10 tror jag, sedan kom Olivia också, kanske skulle ha satsat på dagmamma? =) De är såklart roligt att dom tycker om att vara här, i går körde vi lite kinect, jätte duktiga var dom, fick även med mamma Therese =)

Snart kommer mannen hem, sen drar han iväg och dönar lite cross, skoj för han o komma iväg o leka lite =) Själv ska jag ut o springa och dammsuga lite.

Hoppas ni har en bra dag!

P.s, tror jag ska beställa tid vid frissan sen och lägga i några slingor bara, så håret blir lite tyngre, är så jäkla lätt och svårt o göra något av det! slingor brukar hjälpa till för att få de lite tjockare.

saknar solstolen lite =)

Min Mikael är verkligen den bästa mannen man kan ha i sitt liv, bästa vännen och stora kärleken <3





chefen

chefen ringde och jag får börja jobba redan den 12 juni, woooho, kan ju inte bli bättre :):) Känner mig riktigt peppad inför en hårtjobbande sommar, och höst!
Fick några veckor efter semester perioden också, så de känns bra, förhoppningsvis blir det ännu mer.

o de bästa av allt är att jag fick den plats som jag önskat!!!

WOOOHO:D::DD:D


struntar i de

Nu struntar jag i LCHF dieten och ska börja motionera mycket mer nu och bara äta husmanskost, men eftersom sköldkörteln är väl som den  är, så de känns omotiverande innan  jag fått rätt medicin så ämnesomsättningen blir bra . Kommer väl bli mer motiverad då!!! Jag känner mig endå taggad för att gå ne några kilo och känna mig riktigt snygg igen :)

Hoppas ni har haft en bra helg, själv har jag tvättat och storhandlat i dag, sen ställde sig micke vid grillen, så de vart majskolv och hamburgare med bröd och pommes, riktigt gott.


Nu ska jag se på tv, men hare bäst allesammans.


några bilder


hemma

vilken underbar vecka vi haft i Cypern, 33 grader och hur skönt som hellst i havet och poolen, samt maten var hur bra som hellst. vi träffade även jessica och Robin från stockholm som kom samtidigt som oss till hotellet, gift ungt par från stockholm, så vi hade mkt kul tillsammans!
Jag och micke var som nykära, så underbart !!! men de var skönt o komma hem till musse o börje också, vi har haft familjemys i sänga i natt!!! Börje var alldeles till sig, han skulle gosa hela natten typ!

Vi hade bra väder hela veckan, sol sol och åter sol, när vi skulle åka hem så var de molnigt, men de gjorde ej så mkt.. 
Lägger in bilder sen i em!

Nu ska jag väcka micke för sverige frukost:)

Hörs senare mina vänner

Depression

Blir så arg, tittade på kunskapskanalen igår, om att så många tjejer mår dåligt och inte vågar säga det, för att samhället är som de är, man ska må bra och se bra ut, vara smal, så man kommer i dom snygga klädernam.m. Bilderna på modet är ju pinnsmala tjejer som man ser rakt igen om att de mår ju inte bra, men tjejerna ser ju inte de, dom ser ju bara att dom är "ikoner", så vill vi och ska se ut. Tycker det är så fruktansvärt, jag har alltid vart den lite större tjejen, men jag har haft mina vänner och min familj som jag älskar och som älskar mig, jag skulle aldrig ändra mig för att någon annan vill, utan då ska de vara min vilja, rakt igenom.
Men jag tycker det är så pass stort problem att inte bara tjejer , överlag dom som mår dåligt inte vågar öppna sig om det, jag tycker de ska kunna bli mer accepterat samhälle med exempel: depression, det är så pass vanligt i dag av olika orsaker. Bara att man kan öppna sig och säga om någon frågar hur du mår, att inte ljuga , utan att faktiskt kunna säga, nej de är inge bra, då skulle man gå mot rätt steg, då vet man de själv och står för det, att jag kan faktiskt tala om det, för de är ingen som klankar ner på mig för att jag mår dåligt.

Jag har ju själv setat i den sitsen när jag hade depression, och de var inte så att man ville tala om det, för jag ville ju vara "normal" som de andra, men oftast på långa vägar märker ju folk att man inte mår bra, man har inte lust med saker som man hade innan man mådde dåligt, svårt o skratta, bara ett falskt skratt som kommer för att rädda sig själv, och bara där, rädda sig själv från vad? Ska man verkligen bli klassad som "tråkig,onormal" bara för man mår dåligt? Tycker det är hemskt. De jag vill få fram är att det är så pass vanligt , så de finns inget onormalt med de, alla har vi olika bakgrunder, olika händeler i bagaget som kan göra att man mår dåligt, inget onormalt med de alls, alla tacklar vi saker olika.

Att kunna prata om de gör också att man bygger upp sitt självförtroende som ger styrkan. Tänk de personer som tar sitt liv för att de är så pass instängda i sin "mur" de vågar inet prata med någon alls, och alla tankarna blir bara o snurra inne i deras mur, där dom tillslut inte ser någon mening med livet, vill vi inte ifrån det? Ser man att någon mår dåligt, dem i omgivningen ska väl inte bara ignonera, ska inte vi vara starka nog som ser de och kunna prata med personen ifråga, även fast man kanske inte får svar, så kan man ju faktiskt försöka prata om något , där ser personen att de finns faktiskt personer som vill prata med mig.

Vi är människor allesammans, och man får faktiskt ha en helhetsbild, man kan inte bara se "felet" vid en person, tänk alla bra sidor man kan använda tills alla sidor blir bra igen.

Gå inte ifrån någon som mår dåligt, va stark och visa att du bryr dig, istället för att vända ryggen emot, samt att tänk på att folk som mår dåligt har ingenting med att man inte är normal!!!!! viktigt.

Håller ni inte med? att tillsammans är vi starka och vi kan påverka samhället tillsammans!!!


hejdå

Om en stund kommer bästa mammsen o hämtar upp mig för lite kvalitets tid innan vi åker till cypern, sen när micke slutar blir de att handla allt vi behöver med oss på resan!!! resorb, våtservetter, plåster,m.m. Känns så overkligt att vi åker i övermorgon, herregud va skoj!!

Igår fick jag hem kompliteringar från akassan för stämpling, men när jag ringde handläggaren igår så behövdes inte de+ halååå? så pengar hoppas jag att ja får i maj, då får jag för maj och april, så de blir väl en klumpsumma!! hatar stämpling bläää, men tur att man får pengarna en månad försent då haha!!

Jag hoppas på nice väder här hemma när vi kommer hem, de fixar ni väl? =)

nej nu ska jag städa lite, packa klart andra väskan också, blev en stor o en lite mindre, har säkert tagit med för mkt kläder, åt micke tror jag ja stoppade i 7 linnen / t-shirts hahah, men de är väl bra med för mkt än för lite iaf.


Ha det toppen, så säger jag hejdå nu , skriver nog inget mer innan vi sticker på våran mysiga smekmånad!!!

Tjaaaao

helgen

Igår på valborg grillade jag och mannen här hemma lite sedan vart de tv, skön dag!!!
O i dag ska vi hämta lite pallar och grejjor , så de blir en fixar dag!

Kan ni fatta att vi åker om 5 dagar? vart tar tiden vägen liksom!

Något som var lite komiskt är att mickes semster vecka startar när jajg börjar jobba , men va gör de? vi ser ju varandra varje dag endå:) Jag tycker det ska bli så oerhört skönt och komma hemifrån och jobba istället för att se den dära disken och tvätthögen m,m =) Sen är jag ju ledig varannan helg, så då finns de tid, men dem helgerna kommer väl säkert sependeras på cross banan , när micke ska köra, ska bli så jäkla skoj!!!

jag längtar också till september när jag ska börja min "intensiv" kurs för körkortet, kommmer bli så skönt o få det , äntligen!!! slipper jag ha med mig micke bara för vi ska handla mat typ, allt blir så mkt enklare.. men vi lär ha två bilar då, så vi får hitta en te mig åh.. våran älskade volvo har vi bestämt oss för att sälja, den är för dyr för oss när jag inte har heltidsjobb nu, så den ska väl in på besiktning snart, den är de bara o lägga ut den!! kommer sakna automatlådan =), har nog blivit för lat där !!!


Hoppas ni har haft en  bra helg  också, vädret svek ju lite lär jag säga, känns som höst igen!!

Nä nu ut på en långpromenad med hunden!!

p.s fick jätte bra grundlön för jobbet i sommar, känns toppen! mer än nöjd!


Hörs allesammans!!





helgen

Igår på valborg grillade jag och mannen här hemma lite sedan vart de tv, skön dag!!!
O i dag ska vi hämta lite pallar och grejjor , så de blir en fixar dag!

Kan ni fatta att vi åker om 5 dagar? vart tar tiden vägen liksom!

Något som var lite komiskt är att mickes semster vecka startar när jajg börjar jobba , men va gör de? vi ser ju varandra varje dag endå:) Jag tycker det ska bli så oerhört skönt och komma hemifrån och jobba istället för att se den dära disken och tvätthögen m,m =) Sen är jag ju ledig varannan helg, så då finns de tid, men dem helgerna kommer väl säkert sependeras på cross banan , när micke ska köra, ska bli så jäkla skoj!!!

jag längtar också till september när jag ska börja min "intensiv" kurs för körkortet, kommmer bli så skönt o få det , äntligen!!! slipper jag ha med mig micke bara för vi ska handla mat typ, allt blir så mkt enklare.. men vi lär ha två bilar då, så vi får hitta en te mig åh.. våran älskade volvo har vi bestämt oss för att sälja, den är för dyr för oss när jag inte har heltidsjobb nu, så den ska väl in på besiktning snart, den är de bara o lägga ut den!! kommer sakna automatlådan =), har nog blivit för lat där !!!


Hoppas ni har haft en  bra helg  också, vädret svek ju lite lär jag säga, känns som höst igen!!

Nä nu ut på en långpromenad med hunden!!

p.s fick jätte bra grundlön för jobbet i sommar, känns toppen! mer än nöjd!


Hörs allesammans!!





RSS 2.0