rensat tankar

har fått rensat mina tankar ordentligt.. Men nu ska jag ta tag i det jag mår så dåligt över, har kommit till gränsen där man verkligen får kraft!!!! Jag hoppas min vilje styrka kommer ta mig igenom detta!!

jag vill så gärna, och har velat så länge, tycker så synd om hjärtat mitt som får följa med överallt, men han är verkligen så underbar som alltid stället upp <3 min stora kärlek!!


Livet är inte en dans på rosor, Men man vill må bra iaf!!!

har många mål som ska uppfyllas, men ett av dom är självförtroende, vill bli bestämda , sociala Johanna igen, kunna känna sig självständig.. Jag ska lyckas....


dålig uppdatering

Vi har haft hur mysig jul som hellst, jag fick en ny kaffe bryggare av hjärtat mitt, och nya hör lurar och ett par gosiga tofflor, vart så glad, o jeansen jag beställde åt micke passade perfekt!!!

Nu håller vi på o packar för fullt, flyttar ju på torsdag! så det är mkt o göra nu!

Fixade pass i dag också så vi kan fara på våran smekmånads resa i februari, guh va jag längtar , ska bli så skönt.

Nyår blir lugnt för oss, lite gott käk o ett glas vin till maten i nya lyan:) Kommer bli kalasens!!!


Nu ska jag fortsätta packa, vi höres när vi kommit till rätta igen, ska ta bilder på lyandå:)


ha det bra hejsvejs

dagen före julafton

i morse gick jag till Erica,lite kaffe och tjål, sen tog vi oss upp på staden, hon hade lite jul klappar kvar, och jag hittade några extra till mammasen, som ja ej kunde motstå. Så köpte jag en jul klapp till min gamla brukare, så åkte upp med den till henne.

Sen har jag o micke gjort all mat inför i morgon då det är julafton!!! :)


I morgon hoppas jag det är många som är nyktra, vi är det och vi kommre alltid vara det på julafton, det är barnens dag som ska uppmärksammas och inte de vuxnas fylla, rätta mig om ja har fel, men så tycker vi!!


Nu ska vi kolla på lite tv!!


God jul o gott nytt år på er allesammans!!!


/ Johanna O Mikael

jul

i dag gjorde jag klart femte delkursen, så nu återstår bara tre som ska vara klara den 10 februari, så nu tar jag mig jul lov tänkte jag:) känner mig värd det.

I dag ska vi upp på bolaget, sen är allt klart, vi handlade jul maten igår, kan rekomendera på kvällen, för de var lite folk då!


men de känns inte som julafton på fredag, konstigt nog, men de kommer nog hoppas jag ha ha! förra julafton jobbade jag ju, men iår är jag alldeles ledig och kan vara med familjen!!!

Ska upp till gamla jobbet och ge en julblomma på torsdag tänkte jag!


Nje nu ska jag göra iordning mig..

Ha en bra dag allesammans.

och om 9 dagar flyttar vi =)=)=)=)

helgen

i fredags tog vi de bara lugnt och igår åkte vi och shoppade lite med brorsan, på rusta och dollar, alltid hittar man något :) sen var vi bara hemma, lill henke kom för lite glögg, så kollade vi på robinsson finalen!

Nu sitter jag och pluggar, vart precis klar med en till delkurs, så jag tänkte börja på nästa strax.. sen tar jag paus, o fortsätter i morgon.

Nu har jag kommit på en tredje julklapp åt älsklingen, Vet att han kommer uppskatta det jätte mycket.


hoppas ni har haft en bra helg?

kan inte fatta att om mindre än en vecka är det julafton, vart har detta år tagit vägen liksom? det har gått så fort, och snart har vi vart gifta ett helt år!


nu kom ja på vad jag ska göra också, packa mer, flytt lasset går ju den 30!!!


Kramar oss

fredag

igår vart jag äntligen klar med tredje delkursen, oj har setat i 3 dagar med den, men den vart godkänd:) Så glad. Nu ska jajg göra 3 till innan jag tar jul lov tänkte jag, sen har ja bara 2 kvar, tills 10 febru:)


Åh mina julkort på musse å börje har ej kommit än, helt jävla sjukt, beställde dom 16 november, förstår inte problemet, jaja vi får väl ta bilen å lämna alla sen! för nu är de ju försent och skicka!

o mickes jul klappar kom igår, och ja tror jeansen passar jätte bra och parfymen lluktade så gotti:) han kommer ha mig som en svans efter mohahhaha!

Hoppas ni får en bra helg.


kramar Johanna

glad

i morse kom älsklingen o hämtademig för att köra mig till skolan och lämna omdömet från praktiken, och min lärare berömde mig så väl!!

sen stack jag på stan med mammsen och hade en riktig tjej dag, köpte lite presenter till baby också, och tanja vart med o käka på china också, trevligt!

sen när jag kommer hem och läser min mail blir jag glad:

HEj på dig
För det första så är du nu Godkänd i kursen Omvårdnad. Bra jobbat
Ditt första arbete i psykiatrin är Godkänt. Bra redovisning
HA det
Inger

att det kan gå så bra hela tiden, jag är verkligen stolt, har inte fått gjort en enda kommplitering, peppar peppar ta i trä=)



Nu ska jag sätta på lite kaffe, ha en bra dag allesammans.

tisadag

i dag blir det en tjej dag med världens bästa vän Min Mamma !! ska bli så kul! snacka massa skit och gå i affärer utan stressade karlar:) underbart!


om en timme kommer hjärtat ocoh hämtar mig, ska till skolan och lämna omdömet från praktiken, så snäll som skjussar mig, känner mig inte säker på bussarna precis!


hoppas ni får en bra dag!


/ johanna

:)

Lycklig

igår Kom micke hem med en jätte fin blomma till mig och sa hur mycket han älskade mig, sen i morse fick jag en godmorgon puss och så var frukosten dukad, han är verkligen helt underbar min Man!!!! är så glad att det är min man, tills döden skiljer oss åt <3<3<3

Jag är så kär och galen! 13 mars är det våran bröllopsdag, guh va fort det har gått!! men vi brukar kolla korten från brölllopet, och man ler och blir mer kär när man ser det stora leendet från oss den dagen!!!





bra dag

igår var det sista dagen på praktiken, det var ju inge bra, ville gärna vara kvar! men skulle på möte med chefen och hon sa att ja kunde sätta hennes som referens och söka jobb på bemanningen! Det är väl de högsta betyg man kan få på en arbetsplats, jag är så stolt och glad över att jag verkligen passar in i vården och har hittat  rätt. så igår sökte jag jobb, och scannade in omdömerna , kan väl bara hoppas nu då:)

Sen på kvällen VANN JAY SMITH, hahhaha jag fick tårar, så glad vart jag! Bästa vann!

I dag ska vi på middag ute vid pappa och marielle, blir trevligt, och sen hem å packa igen!

Just nu står det nog 25 kartonger i lägenheten, vissa packade, och vissa ska packas, ojoj! så inga besök här om man är pedant kan jag lova!!!


Nu ska jag dricka lite mer kaffe.

Ha en toppen dag käre ni!!!



sista dagen

i morgon är det sista dagen på praktiken, usch vad tråkigt, 3 veckor bara sprang förbi, jag har gjort massa blodprov så nu är jag bäst på det ha ha, jag som är så rädd för nålar själv, men skönare o stoppa i nålen i en annan person i venen!

Nu har jag gjort tårta tills i morgon, så vi personal får äta gott min sista day!

lämnade förresten in min mobil på lagning förra veckan, den bara dog, så skulle vi hämta den i dag, HAHHAHAHA samma fel, de enda dom gjort var att rengöra den och uppgradera den:S jävla nötter säger jag, fyfan blir så arg!! så dom skickade in den igen!


Nej nu ska jag dona lite.


Ha en toppen dag allesammans!


Älskar min Mikael

em pass

börjar ett i dag, var skönt med lite sovmorgon i morse!!

igår kväll Kom Erica och drack lite kaffe, trevligt som vanligt, sen slappade jag och älsklingen framför tv:n ett tag!


I morgon ska nog jag och Baby bowla lite, blir skoj1

I morgon är också en stor dag , vi får se, kanske, kanske inte!! Men vi hoppas!!

nu ska jag dricka kaffe, Hörs senare! Ha en bra dag alla läsare!!



trätt

har inte haft varken tid eller ork att blogga på sistone! har hänt en del som jag inte går in på här!

I helgen var vi iaf på 30 års fest, var jätte skoj!! O igår vart de mat ute vid mamma o sten, jag och älsklingen käkade som vi aldrig hade fått någon mat ha ha!!

Nu ska jag klä på mig och gå till praktiken! slutar fyra!! sista veckan nu!!



Ha en bra dag iaf

utbildning

utbildningen i morse på högberskolan var skoj, ojoj vi var 420 stycken, studerande och personal inom vård o omsorg inom kommunen! men så intressant!!! psykiatri handlade det om!

sen stack ja å mamma på stan å käka lite, så fick jag nya underkläder av henne, världens bästa <3

sen åkte ja å hjärtat till kupolen för lite shopping av jul klappar och ja köpte mig en ny tröjja, sen dog min telefon, å den funkar inte än så lär in på telia i morgon, drygt!!! sen när vi kom hem gick mina vinterskor sönder, de kunde väl ha hänt i kupolen så ja kunde köpt nya, men nejdå! vilket kväll alltså! dags att ja lägget mig o sover strax tror jag!!!

I morgon ledig, men mkt å göra. sen på fredag är det praktik igen, skoj skoj!

ha en bättre kväll än mig hörrni!

har iaf min älskling och snart greys på tv

RSS 2.0