Helgen

I fredags åkte vi till Ikea jag och tjejerna, riktigt kul var det, men så mycket fanns de inte? Vart så förvånad av mig själv att jag inte handlade mera än jag gjorde?, men hittade lite hem till oss här hemma.. Handlade iallafall sen ett par schysta skor och tröjja:)
När vi kom hem var de bara å göra iordning sig inför utgång, gick till malin, så gick vi till lobby baren, sen selmas, sen trödgården, en riktig bra kväll måste jag säga:)

PÅ lördagen följde jag med min Älskling som skulle cykla finnmarksturen, han var klar vid 18:00, men han var så duktig att komma runt , jag hade nog dött efter en mil ha ha:)

Sen på kvällen var vi ut och käkade sen till selmas för en öl, sen hem o sussa:)

Var en riktig bra helg måste jag säga:)

I morse kom malin över för att käka frulle, så hjälpte jag henne me lite plugg, sen gick vi på stan för att uträtta några ärenden, men inget gick som vi ville ha ha:) typiskt..
fick ut min p.spruta iaf.
december blir sista månaden för p-spruta, sen ska vi försöka fixa en Liam eller en Jennifer:) Längatr så... och Mikael kommer bli världens bästa pappa!!!!
Vi kommer bli en fin familj!

Förresten Börje våran kattunge hade börjat suga på mickes börstvårta, ha ha:) lille grisen då:)


Nej nu ska jag diska och dona lite:..

Ha en bra dag allesammans!

Älskar min Mikael!

hej o hå.

Nyss slutat jobbet, är ledig nu i fem dagar, nice som bara den!
I morgon åker jag och Anna och malin och malin till IKEA:D och sen ska vi shoppa kläder också, riktig kul ska de bli!
Sen på kvällen blir det utgång för mig o malin:)

älsklingen hade köpt cykelbyxor nu inför finnmarksturen på söndag, hahahha, vilken osexig syn måste jag erkänna:) Men jag ska stå och hejja på honom iaf på lördag hela dagen! Och på kvällen ska vi ut och äta och bara mysa :)

våran kattunge vi fått hem nu Börje, han trivs jätte bra:) Vi låg och gosade hela morgonen i dag!
:)




I morse kom Malin över med en jätte fin blomma och frallor, så de var bara å sätta på kaffe och duka fram för fukost, riktig trevlig, du är bra du vännen:)


Nej nu ska jag lägag mig i badkaret och bara ta de lilla lugna ! Sen gosa med Musse och Börje och självklart min Älskling!

Ha en bra dag allesammans!

jobb jobb

Igår bestämde jag mig för att bli kvar på jobbet ett år till, tills jag ska börja plugga igen i augusti nästa år!
Så skönt om jag och min älskade har 2 inkomster! Blir o jobba 75% så de är skönt.

I dag kom Malin och jens över för en fika, sen stack vi mot staden och lunchade på åhlens , käkade tacos MUMS:)

Igår beställde jag 4 stora röda rosor och en nalle somj blombud till min älskling, han vart så glad så, jag älskar honom så oerhört mycket, finns bara han!!!

PÅ fredag blir de antagligen IKEA med Malin och anna, skoj skoj, en riktig tjej dag! Sen på kvällen blir det utgång:) Var ett tag sedan nu! Ska bli skoj faktiskt. fast måste ta  de lilla lugna, ska upp tidigt o titta på micke som ska cykla finnmarksturen, duktig han!:)

Snart firar vi ett år jag o Mikael, Så underbart. Blir att bubbla och ta något glas vin och äta god mat.. Mysigt mysigt <3

Nej nu ska jag göra iordning mig för jobbet.

Ha en bra dag allesammans!

/ Johanna

onsdag

Har inte hunnit skriva så mycket, har jobbat,, men nu slutar jag nästa torsdag!!! Ska bli skönt de också, så får vi se vad som sker framöver.

I dag kom Anna så vi har suttit o pratat i 3 timmar typ, så skoj, var så länge sedan vo träffades, sist var väl när vi gick i vårdskolan och de var i våras någongång! Vi ska åka till Ikea bara hon o jag någon helg framöver, ska bli kul, skönt och inte ha med sig någon karl iaf, det är ju de sista man ska ha med sig ha ha:)

nu ska jag städa lite och sen göra mat tills Älsklingen kommer hem, blir ungstekt falukorv spec av mig:) lite annorlunda men god blir den! Sen ska vi till brorsan o hjälpa han med någon hylla, sen handla, är så tomt i kylskåpet om man ropar i det så ekar det nästintill, så tomt är det... ;/

Ledig i dag, så skönt, i morgon jobbar jag kväll, men tkr det är jätte skönt!!

nästa vecka jobbar jag bara 2 pass, sen SLUTAR JAG, jippie:)

Annars har det inte hänt så mycket för mig och Mikael! Vi planerar väl vårat bröllop och sådära, guh va vi längtar! Kommer bli den finaste stunden i vårat liv!!

Mycket har ändrat sig på ett år, men ibland växer man ifrån vissa vänner , man utvecklas olika och tänker olika, thats life! Men man behöver ju inte bli ovänner  för det.

Mitt liv som det är nu älskar jag, Och ännu bättre bli när det när vi får en Liam eller en Jennifer, då vi blir e riktig familj med barn:) Längtar så mycket..
Men de blir efter bröllopet de,...

Nej nu ska jag börja städa och skala potatis!

p.s har trappat ner rökningen, nästa vecka slutar jag helt, kommer bli jobbigt, men de är de värt, för nu ska jag börja med träningen ordentligt, och då finns inte rökning på kartan! usch vilken dålig kondition man får!!!

Ha en bra dag allesammans!!

Mikael <3

jag och bror i gambia, längtar tillbaka! Guh va skönt de skulle vara med en sol semster!!! me like!
i gambia

nu var de ett tag sedan

Vi har haft fullt upp, jag har jobbat långa pass på jobbet , och micke har njutit av semster, men han börjar jobba på måndag igen!
och jag går av på jobbet 28 augusti!

Nu har vi bokat harnäs klubbstuga till våran bröllopsfest:D Längtar så himla mkt,,,
:)

I dag har jag vart ledig, så i morse åkte vi till willys hårsstudio, för jag skulle klippa mig:D, och jag vart jätte korthårdig, men är så nöjd så.. lite ovant än bara..
Efter det käkade vi lunch, sen drog vi iväg och plockade blåbär, vi fick ihop 3,5 liter:D Drygt och ränsa bara, men de gick fint till slut:)

NU har vi storstädat och lagat köttfärspaj och vitlökssås:D Hellberg kommer över och ska få lite middag:)

i morgon jobbar jag 10-16, sen ska vi iväg till mamma o sten för brorsan daniel kommer hem o hälsar på:D så de blir skoj:D:D

i helgen är det bluesfestivalen, hoppas på bra väder bara, och mkt trevligt folk!!!

Nej nu ska jag hjälpa min underbara kärlek med sallad och så!

Jag har fått allt jag önskat mig, och det är ett bra liv med världens bästa Man, och de fick jag <3<3<3


vi firade 10 månader igår:D:D

ha en bra kväll allesammans!!:)

Puss Johanna

RSS 2.0