håller tummarna nu

I dag efter jobbet kom reb o hämtade mig och körde mig ut till Elbolaget montage, och där skulle jag träffa älsklingens chef , och lämna mitt cv, och han skulle göra va han kunde för att hyra in mig på ABB:D Så nu kan jag bara hålla tummarna, de kommer ju bli prima!!:) Men från o med Augusti så ska jag ju plugga klart min sista termin på undersköterska utbildningen, men om sommar jobbet skulle bli förlängt så tackar jag ju inte nej till det, utan då får ja plugga på distand:)
Åhh va jag håller tummarna nu, gö de ni med!!!!

Jag är så glaaaaad i dag! jag och älsklingen åkte till sömmerskan ida och hämtade hem min brudklänning,hon har nämligen tagit bort hela släpet, för de ville ja inte ha, och hon ville bara ha 400 kr, skit billigt, :D
I morgon är de bara 3 veckor tills jag får ha den på mig! gud va jag längtar  nu, och älsklingen också!
Han längtar tills jag blir fru smedberg, min lille mysis <3<3<3
Att man kunde älska någon så mkt som jag älskar min Mikael, de trodde jag inte! han gör mig till världens lyckligaste kvinna!!!


I morgon, och på söndag jobbar jag, sen är jag ledig 3 helger, sen jobbar jag 2 helger, sen slutar jag:D:D YEAAAAAAH! LÄNGTAR! Men kommer sakna min vårdtagare så mkt, alla våra skratt tillsammans, men självklart kommer jag hälsa på min tös!!!


HA en trevlig kväll allesammans!

Ändrade planer: Joanna kommer snart och tjålar lite strunt, medans micke ska se hockey och vara tråkig!!

/ johanna

Bror D flytta ju till kumla för något år sen, och han som var min bästa vän, vi gjorde allt tillsammans, och nu har bror F också sökt jobb på kumla anstalten, så bröderna kanske kommer jobba iihop nu framöver, men så trist och mista båda två härifrån, men jag är självklart väldigt glad för fredriks skull, och komma vidare! Men jag får väl åka till KUMLA en gång i månaden då!! Mina älskade hjärtan! Dem har alltid funnits för mig, vi är sådan trio ihop
<3<3


tisdag

hej allesammans!
har inte kunnat skrivit, fick vinterkräksjukan i lördags kväll, usch va drygt de har varit, men i dag är ja nästan frisk,förkyld som bara den, och har inte så mkt krafter!!

Igår lämnade vi in våra förlovningsringar på gravyr och puttsning, gud va tomt de är utan den, haha känns jätte skumt! usch!! men vi ska hämta dem den 11 mars, då jag ska fixa naglarna i kupolen, lika bra o ta de i samma veva;)

i alla hjärtans dag present fick jag en jätte fin lykta med rosor och en matchande ram som han hade satt i ett kort på oss 2, jätte fint, så underbar min älskling! tack så mkt älskling!


annars har de väl inte hänt så mkt!! i morgon ska ja försöka jobba iaf, kan ine mista nå mer timmar nu!! men är man sjuk så är man sjuk, inte så mkt å göra åt!!

Ha en jätte bra dag allesammans!



hoho

I går efter jag gjort mitt 12 timmars jobb pass var ja helt slut!!! Älsklingen kom o hämtade mig, så mörkrädd jag hahha!

I dag är jag ledig, så Malin kom över i morse på lite kaffe, sen stack jag till affären och köpte ny blomma till vardagsrummet:) så fint så!
Ska väl ta o diska och så nu, micke åker på rally i  natt:/ kommer sakna min mysis, men han är hemma i morgon när ja kommer hem från jobbet vid 22:00 iaf:D:D Så de är bra!
Längtar tills på lördag , då ska vi fira alla hjärtans dag när ja slutat jobbet, han har köpt 2 paket, undra va de är:) själv ha jag köpt en armlänk åt honom, o hoppas att han kan ha den!!:) de är ju så snyggt på killar, ME LIKE!!!

Nej ta tag i städningen så de är fint, behöver ja inte städa i helgen, ioförsig jobbar jag ju typ hela helgen, men de är skönt o ha det fint före helgen:) Och kunna koppla av när man väl kommit hem ifrån jobbet!

Usch vad jag blir irriterad på  vissa människor! Man kan inte klaga på någon, så gör man typ samma fel själv? usch usch! och va gör folk på jobbet? som inte jobbar? GAAAH!!! längtar tills sista april nu!!!


Ha en bra dag allesammans!

/johannna


helgen

i fredags så gick jag och malin till lobbybaren o mötte upp älsklingen och pettson, de var trevligt, sedan for vi ner till Underbar, var premiär för oss, så de va ganska skoj!
Och i lördags åkte vi till Fagersta till femett AB och hämtade sista företags grejjorna, så efter bröllopet ska vi ta tag i de, och hoppas att de går bra och att vi blir rika hahahha:) Nejdå!

I morse drog jag och malin och micke till IKEA handlade tallrikar,muggar,och lite små plock till bröllopet och självklart lite till hemmet också, Men micke ville därifrån ganska snabbt, hahah! men han stod ut 2 timmar iaf, de trodde jag inte! så vi var väl hemma vid 1:)

I morgon är de måndag igen, och nu börjar mina 2 dryga veckor på jobbet igen då, men de går väl bra:)
har bara 3 månader kvar på jobbet:) ska bli så underbart o komma vidare!!! LÄNGTAR!!!

Nej nu ska jag duscha!
Ha en bra kväll allesammans!


/ Johanna

Livet är verkligen de bästa med min Mikael!


Fredag

I dag har jag vart ledig, men Malin kom över med hunden kvart i åtta så hon kunde lämna ungarna på dagis och gå till tandläkaren, så sovmorgon vart de inte:)
sen gjorde jag lite lunch, Har börjat med Gi metoden nu, och de går jätte bra! har levt¨på kyckling o grönsaker och de går bra:D I morgon blir de fisk och grönt! Känns suuuuper!

andrea kom å hämta mig i dag så for vi till rusta och jag köpte en ny matta till vardagsrummet och självklart nya kaffe muggar som vanligt:D sen åkte vi till dollar, och där hittade jag en jätte fin Duk som passade till mattan:D vart så fint så:) Älsklingen vart så glad när han kom hem från jobbet!

P.s igår köpte jag ett par jätte fina jeans till micke, och dem satt PERFA::D så snygg så!

I kväll blir de slappt, ska kolla solsidan halv tio, de är ju så bra! hahah!!!

På söndag åker vi till IKEA för handling till Bröllopet och lite till hemmet också! Stackars micke som ska ha med sig 2 tjejer!! Ojoj!!!


Nej nu ska jag återgå till mitt!
Ha en bra kväll allesammans!


Johanna <3 Mikael


RSS 2.0