Jag har fått körkort

I dag började dagen med kaffe och plugg, och sedan kom micke hem o vi styrde kosan mot borlänge där jag skulle skriva teori prov, och jag klarade de, fyfan va glad ja var:) Belönade mig att gå in på kupolen och hittade fina tränings byxor o linne som micke köpte som present till mig!!! Hem och åka till mamma, första gången ja körde själv på 3 år, kände mig väldigt olaglig! Är bara så oerhört glad över körkortet!!!

nu är de IGÅNG

Nuså, har varit vid kvinnokliken i dag och träffat min underbara läkare, hon är verkligen bra och har följt mig i några år nu! Nu är alla papper inskickade och vi väntar förväntansfullt på att våran tid för fertilitets utredningen startar!! Kommer vara glad o kolla posten varje dag nu haha! Spännande det är, och eller ja de är mkt blandade känslor , men de mesta tunga har vi bearbetat bort, eller jag har gjort de iaf, nu ser jag framåt och ser framemot när stickan visar 2 streck :) Nää nu ska jag plugga lite. Ha en fin dag allesammans. kram lilla mig, har gått ner 4 kg förresten, wooho:)

Mkt som hänt

Hej allesammans . I fredags klarade jag uppkörningen så otroligt skönt. Hade en uppvärmnings lektion innan , åh kör på huvud led o blir påkörd mitt i förar dörren där ja sitter , hamnade lite i chock , upp å byta bil o Andreas fick skriva papper med kvinnan som körde på mig , så ja fick köra med Kenneth ner till sporthallen för att köra upp , vilken förmiddag haha.

Har bokat ny tid för teori o hoppas de går vägen :) plugga plugga. Ska bli så skönt med körkort.

Nu sitter jag vid mamma o umgås lite ., Micke o Timo spelar tv spel hemma , var förresten på gymmet i morse skönt som bara den :)

Mickes tv kom till hans herr rum i fredags , bara o köpa möbler dit sen så slipper ja höra på tv spelen eller se alla konsoller haha. Efter de ska vi tapetsera om matsalsrummet :) spännande, vi har hittat ett story matsals bord på nisses som ska inhandlas . 


Ha en fin dag allesammans


Friskförklarad och graviditet inom kort hoppas vi

i dag var jag på medicin mott, och jag friskförklarades från sköldkörtel och vet ni vad som innebär???? Våran fertilitets utredning kan startas och de kan bara bli bra, fast nu kanske vi kan bli gravida endå? när jag är friskförklarad! Känns så super duper jäääääääääääävla bra. Ursäkta ordvalet hahah! Jag bara Ler och LEr!! NU ser vi framemot att de ska bli ett kärleksbarn i snart framtid. Ingen längtar sååå mkt som vi!! Ojoj!!! NU ska jag fira detta genom att dra på gymmet i kväll, å bara bränna massa fett, för nu kan jag johanna smedberg gå ner i vikt igen!! Allt är väl bara för bra för att vara sant i bland. Ha en fin dag allesammans. kram

De gick inte

Teori provet gick inge bra i går, 5 p ifrån godkänd, fan va arg jag var efter, men jag var så otroligt nervös, och de är ju faktiskt inge värre än att göra om det:) NU fokus nu på teori och uppkörningen!!! för körkortet ska jag ha!!!! NU ska jag dona lite här hemma, ska iväg och ha lite tjej middag i kväll, trevligt värre!!! Har gjort en kyckling paj som jag ska ha med mig, som vi kan götta oss med! Ska ni göra något kul i helgen då? vi ska nog dona lite mer med stugan och fila på hur och vad vi vill ha för grund!!! Ha en bra helg sötnosar!

Lycka

Hej allesammans. I dag har ja vart på labb o tagit blid prov inför läkar besöket nästa vecka.

När Micke kom hem från jobbet hade han köpt en present till mig : massage på Grand. Ska ringa i boka i morgon , han är verkligen helt underbar min man , mitt allt. Kan inte förstå att över 3 år har gått tillsammans <3

Har teori provet på torsdag , ligger på 62 av 65 på slut provet på datorn så hoppas de går vägen , annars bara o göra om de . Världen går ju inte under precis om man skulle kugga .

På fredag ska jag dricka vin o äta ost o kex med mina favoriter erican o Alexandra :)

Nu ska ja plugga lite tillha sebra


Fredag

I dag hade jag körning 10:10 en liten koll inför uppkörningen, vi körde en låtsas uppkörning hihi, vi körde alla moment som kommer inehålla en uppkörning, de enda jag skulle träna lite mer på var backa bakom hörn, hatar de haha! Men annars var de fint, o så gjorde jag sluttestet på datorn, fick 60 rätt av 65, bra där va :)
Jag hoppas innerligt att jag klarar detta nu !!! får ju tre jobb ställen till så nu gäller det.

efter körningen drog jag ner o fika med finaste Marianne, latte som vanligt!! Annars nu då micke stack på hbockey och jag sitter o snuttar på lite rödvin, mmm så gott de är :)

Jag behöver 9 timmar till o jöbba, sen får jag stämpla upp på heltid, woooho!!! skönt värre, slipper man vara orolig varje månad att som timvikarie inte fått ihop så man klarar sig!! så dekänns tryggt!!!

Nej nu ska jag plocka in tvätten o grejja innan idol börjar.

Hoppas ni får en bra kväll fina ni!

kramis

så otroligt bra flyt på allt

ojoj vad jag handlade på ullared 2 vagnar fulla med saker, men micke fick massa kläder o vinterjacka, o jag köpte termo byxor och en jätte fin ullkappa och massa kläder, samt nya kläder åt musse, och massa till hemmet, men inte en enda ljusstake, micke vart väldigt impad =)

O stugan, vi har fått bort våran stora stuga från östansbo camping till näset nu, nu ska vi ta ner allt vid skön, där vi ska ha den, och börja bygga en grund, vi ställer nog upp stugan i vår, den ska vara svart med vita gavlar, ojoj vilket paradis de kommer bli, vi ska även fixa sand så vi får en liten strand vid stugan och vattnet :) kommer bli så otroligt fint.. Där kommer vi bosätta oss från maj till oktober varje år antagligen :)

I dag har jag vart ledig, har städat och tvättat och pluggat. Har ju teori prov nästa vecka ojoj nervösare än nervösast! och veckan efter uppkörning, uppkörningen är jag fan mest nervös över, tycker inte om nya människor hahahha!!! Nedå, men man blir ju så otroligt nervös av en ny person brevid sig och så ska man göra sitt bästa liksom, men jag går inför att jag kan ju köra bil, bara o göra som vanligt och inte tänka så mkt utan att bara följa instruktionen från inspektören! Har en dubbel lektion med Andreas i morgon, vi ska låtsas att första timmen är en uppkörning och andra timmen träna på de jag tycker är osäkert, bra va!!!
Ska bli så jävla skönt med ett körkort, men hade ju satt målet innan julafton, så sumpar jag chansen har jag tid på mig o ta de!! Men lite press får man ju, bemanningen ringde och sa att jag skulle ringa när jag fått körkortet, då skulle jag få 3 jobbställen till som resulterar i att jag får 8 st ställen o jöbba på, bra där:)
En till bra sak är att jag fick hem papper i går, att jag får stämpla upp till heltid:) woooho! Kan inte bli bättre!!!

Nej nu ska jag äta mitt ägg, och duscha och dona lite.

Ha en bra dag allesammans,!!

nya frillan:)


RSS 2.0