seg

Igår kom Tina o hämtade mig o älsklingen o malin, och åkte vidare mot marcus och förfesta lite, sen hade vi bokat bord på china, de var jag, micke,tina, malin ,åsa,classe,jimmy o marcus:) Jätte kul var det.. Alla var lätta och belåtna, sen gick vitill marcus igen och fick mjölk drinkar mumms:) sedan vidare mot gallerian, var premiär för oss där, men de var väl rätt så okej, jag och älsklingen hade kul iaf!!!

I dag är vi väl lite sega , har haft kalas här för musse hela dagen! Så nu ska dagen avslutas med lite tacos, de ska bli gotti!!

I morgon börjar träningsveckan igen, skönes!!! :) men måste docck gå upp 05:00, men de går väl bra de, de är de värt! börjar ju jobba 10:00!!

Ha en bra kväll allesammans!
LÄgger upp lite bilder sen i helga:)

jag och min kärlek



classe, åsa , malin och tina:)


Micke,marcus och JImmy:)




tack allesammans för igår:)

Mvh johanna

hemma i dag

Igår när jag diskade så vart jag galet yr, typ som man åkt karusell, o de höll i sig 2 timmar, och älsklingen gav mig massage, men inget hjälpte:S så jag vågade inte jobba i dag!
Men i morse när jag klev upp visade de sig att min p spruta äntligen har gått ur och att jag fått min mens:) Så då vart jag jätte glad!!
Malin kom hit och drack lite kaffe, och nu är jag hundvakt , hon e vid tandläkaren, sen ska hon hämta ungarna, sen kommer dem hit mina trollungar:)

Vid fyra ska vi fika med min familj, sen ska vi inhandla lite grejjor till hemmet:)¨'


pratade nyss med försäkringskassan om stämpeldagar, jag hade 100 dagar att ta ut så de ar skönt o veta!!
Men ska in på ABB, om inte så stämplar jag över sommaren o börjar plugga i augusti!! Åh va ja längtar tills sommaren! När jag å malin kan gå ner o bada med musse o betty:)

Jag är så lyckligt lottad, har världens bästa sambo/man, familj,vänner:) Kan inte vara bättre än såhär!

nej nu ska jag ta o sätta på lite mer kaffe!

Ha en bra dag allesammans!

/johanna

ÄKTA KÄRLEK <3




Ledig

I dag har jag vart ledig, underbart! Malin kom i morse när hon lämnat ungarna på dagis, så de vart lite kaffe och shopping på willys!!

Nu ska jag väl städa lite, och så! vi ska o stor handla direkt när micke slutat jobbet skönt. nu börjar de bli tomt i alla skåpen:/ tråkigt!!

å snön faller ner, usch vill inte ha nå mer snö nu, vill ha bar mark:) men vi går iaf mot rätt håll nu, så de är bra bra!

På lördag ska vi ut å äta hela gänget, ska bli så kul, bokade i dag:):) Längtar!!! inte ofta allla träffs, p,ga jobb och andra saker.

I dag fyller våran MUSSE 4 år, GRATTIS till han,, blir kalas på söndag :) Han blir stor kille nu, lille grisen!


Nej nu ska jag ta tag i städningen!

p.s slutar på mitt jobb sista maj, bestämde mig för de nu! blir antingen ABB eller plugg!:)


/johanna

Musse:)



skrattretande

till ANONYM
Jag skiter väl i om ``du tkr`` att jag har gått upp i vikt, jag trivs med mig själv och har verkligen ett bra liv, bra vänner, min stora kärlek, världens bästa familj och trivsamt jobb!  Skriv hur mkt du vill, jag bryr mig inte om det, är bara lite skrattretande hahah!

I helgen har jag jobbat::S men nu är jag ledig 2 helger:D Så skönt, nästa helg ska jag, malin, tina,jimmy,älsklingen,marcus, åsa o classe ut å käka och ha de bra:) ska bli skoj!

Nej nu ska jag snart sova upp å träna i morgon bitti, sen jobba!

Ha en bra dag allesammans!


Skriver mer i möra!

PÖSS


tisdag

nu var de ett tag sedan, har vart fullt upp fast jag vart ledig mån,tis! Malin kom över i går i dag efter hon lämnat ungarna på dagis, så de vart lite beställa kläder och dricka kaffe och umgås:) men i dag gick vi på stan så vart de girls fika med åsa och några till:)

I dag kom min Ipod som ja fick av min älsklingn, så snäll han:)

i dag var ja  å mor in o beställde bröllopstårta, skulle bli fyra våningar, med massa rosa rosor, och blad:D Kommer vara så fin så! Och så hittade vi tärnklänningar till ungarna också:) , dem kommer vara så fina :D:D:

nu blir de snart äta och sen åka o träna!!! så skönes!

åh va jag tkr frank wagner är så bra!!!!! skulle kunna kolla om johan falk filmerna om o om igen bara för att få se han!!!:) o snabba cash!! min nya idol!!


Lägger in en bild på han=)




Men självklart är min kärlek min bästa idol <3 MIn mikael smedberg!!



Ha en bra kväll allesamman, snart blir min blogg snygg=)

/johanna



trötter

I morse började jag klockan 7, puh är så trött... Men älsklingen gick upp med mig klockan 6 och åt gröt, sen gick jag min raska promenad till jobbet..  de gick bara bra:)

Nu ska jag o micke snart till gymmet, sen i kväll ska vi på bio, MYS PYS:)


Åh ja provade min tiara här om dagen, den passa jätte fint:D Längtar så , 13 mars kommer jag bli en väldigt lycklig fru Smedberg! detta är de största o finaste som kommer att hända på mina 20 år ja levt, sen blir de väl vårat kärleksbarn sen! men en sak i taget:)
'

nej nu ska jag göra iordning mig.

ha en bra kväll allesammas och ta hand om er allesammans!

/johanna!!

Allt är verkligen heeelt underbart just nu!!!! i love this feeling!

ledig dag

i morse var jag till frissan som lade i ljusa slingor, äntligen vart de bra, gick dock till scissorhands, mamma betalade , snäll hon:)
sen stack jag till gymmet , var skönt o träna!!
nu sitter jag o är hundvakt hos malin, hon är o hämtar trollungarna på dagis! Alma fyller 4 år i dag, blir stor tjej:)

sen i eftermiddag ska jag o micke ut å åka längdskidor, sen till gymmet mot kvällen!!:) skönt!!

allt är så bra, ja har världens bästa vänner och familj!!

har inte så mkt å skriva i dag!...

ha en bra dag allesammans!!

/johanna

p.s nu är de mindre än 2 månader kvar till vi gifter oss!!! längtar! min vigsel ring är så fin !!!

tisdag!

hej o hå!
I måndags  började jag med matersättningen! först går ja upp klockan 06:30 och åker med älsklingen när han ska till jobbet, fastt ja går av vid gymmet o kör kondition, sen går jag hem äter havregrynsgröt, sen duchar jag och packar väskan och går till Jobbet i rask takt, sen till lunch på jobbet blir de matersättningen, sen efter jobbet går jag hem i rask takt, sen göär jag mat, (husmanskost) till mig o micke, äter halva tallriken med grönt ungefär!
sen åker vi ut o åker längdskidor, och sen avslutar med gymmet:) och en frukt på kvällen!
Detta går kalas bra:D Känner mig så stolt, o nu börjar de bli sådär roligt igen som de var för typ 5 år sedan:)

I dag när ja kollade schemat på jobbet, så insåg jag en sak att i morgon är de EXAKT 2 månader kvar tills vi gifter oss, gud!!! hur fort kommer inte dem här veckorna springa ifatt en då! om 2 helger ska vi iaf till IKEA o handla glas, tallrikar och lite smått till maten!:) på bröllopet!



nej nu ska jag ta mig en varm dusch, och sen en frukt, sen blir de att sussa och Mysa lite med min Micke, världens bästa <3<3<3


Ha en bra kväll allesammans!

P.s igår hade älsklingen fyllt upp ett skummande bad åt han å mig, och sedan kom han in med ett varsitt glas vin (rött) så mysigt!!!

mvh/ Lilla Jag !!!

hihi

och i sommar blir de stort kalas, Älskling fyller 30 o ja fyller 20:) Stort 50 kalas tänkte vi slå till med på midsommar!!!

fredag

I morse skulle jag vara vid frissan och bleka håret, men när ja gick därifrån hade jag tårar i ögonen, de var ORANGE:S fyfan!!! Men så ringde jag Andrea så hon kom hem till mig så blekte vi de igen, o de vart bara skit av allt:S  så tog vi en paus och käka och hämtade Musse vid älsklingens jobb, sen färgade jag håret nyss ljus brunt, så nu ser de någolunda ut iaf, ska till frissan på torsdag igen!! men vet inte om ja vågar, usch!!!
kommer aldrig hinna få håret ljust innan bröllopet :(:(:(:(
ÄR SÅ^SUR...

Snart kommer älsklingen hem iaf, skönt de, behöver honom verkligen just nu!!! jävla hår...

sen tänkte ja dra mig mot gymmet, köpte måltidsersättning där igår, så nu jäklar ska jag tappa kilon! och träna stenhårt.


I morgon kommer Andrea :) ska bli mysigt med tjej kväll o något glas vin!

nu är mina lediga helger över, snart äre 2 helger jobb igen! men de går så fort gud! för fort, känner mig så stressad!:)


nej nu ska jag gosa med min musse å börje innan älsklingen/husse kommer hem!

ha en bra kväll allesammans:) puss

Andrea o jag på jobbet=)


torsdag

I morse kom Kristin o hämtade mig, och körde mig till doktorn i falun, allt såg bra ut, förutom att de är nå annat fel nu då såklart:S alltid något, menmen!
Sen på hemvägen så hämtade jag ut min Vigsel ring, så fin, och när micke såg den vart han jätte glad:) Så söt han är!

Nu har mitt nya träningslinne kommit, me like!! Så om vi får igång på bilen i dag blire gymmet, annars ska jag träna i morgon när ja blekt klart håret hos frisören:) blir väl runt 12 eller något, sen upp på skatteverket och hämta ut hindersprövning och namnbyte, mkt som måste ordnas!!

nu är iaf bröllopsinbjudningarna klara, skönt:D dem vart så fina så!

På lördag kommer Andrea hit , vi ska ta något glas vin o spela lite kort  , tjej kväll me andra ord, fast micke är väl hemma , men de gör inget, är alltid glad att ha honom i mitt sällskap!


nej nu måste ja sätta på lite nytt kaffe:) sen göra mat!

Ha en bra kväll allesammans!

/Johanna

MÅndag

I morse gick ja upp åtta, och stressade i mig frukosten, för att sedan ta en promenad till jobbet, men då kom älsklingen och sa att han ville skjussa mig:D så snäll han :)
 Jobbet gick kalas, men tog mig en frisk promenad hem från jobbet istället, och sedan stack vi å åkte längdskidor:D så skoj, o nu ska vi snart till gymmet, går så bra så:)

I morgon tog jag semster, för ja å micke ska till Ljungåsen och åka skidor hela dagen, kul! och till helgen ska vi till Romme o åka utför:)

Allt är så bra i mitt liv just nu! Finns inget man kan ändra på!

Och jag och micke låg och planerade bröllopet lite mer i går, och vi kom fram till att det bara är 10 veckor kvar, gud jag blir så stressad hahah!_:) Men allt är ju klart typ!
alla kläder till oss, ringen, lokalen, brudbuketten, tårtan! så de e inte så mkt kvar! lite små plock och så! vi ska väl åka till IKEA o köpa tallrikar och så, för vi tänker då inte ha plasttallrikar på vårat bröllop, never!!


nej nu ska jag göra iordning mig för lite träning!

Ha en bra kväll allesammans!


Älskar min MIKAEL SMEDBERG!!!!
mv johanna


Lördag

I morse vaknade jag av att älsklingen pussa på mig, så hade han gjort ägg och rostade smörgåsar och gjort ordning kaffe åt mig, lite bortskämd på helgerna jag, hihih:)

Sen tog vi oss 5 km med våra nya längdskidor på biskopsnäset, riktigt skoj, men ja å micke ramlade 1 gång var hahaha:D var lite kul. sen var vi hem å käka, sen var de gymmet som gällde. var förbi Åsa o classe på ett kaffe stopp o lite snack också! Känns riktigt kul å träna igen nu när man inte har rökt:D Känner mig så stolt!
Nu ska jag bli slimmad, mohahha!

I morgon bitti ska vi uppå dra 5 km igen på skidorna, sen hämta upp bror och åka till mammsen för 4-hjuling och skoter åkning i Bisen:D Skoj skoj!

O på tisdag tog jag semster, jag å micke ska till Ljungåsen och åka några mil skidor tänkte vi, en hel dag:D:D


Åh vad jag älskar mitt liv alltså! kan inte vara lyckligare än vad jag är, har världens bästa vänner, och familj och fästman <3<3

/johanna

Jag för 4 år sedan!
Så ska jag bli igen:):) LÄNGTAR!
me

RSS 2.0