Gott nytt år

skrev fel , ska bleka mitt hår 8 januari:) !!

I dag började jag jobba 9, sen slutade jag halv 3, fick skjuss av andrea hem snällt!
Nu ska vi snart göra oss iordning, vi ska till Åsa o Classe i kväll, mysigt, fast ja börjar dock jobba 9 i morgon, så måste ta de lugnt i dag!!:)

Igår köpte jag och micke oss ett par varsina längdskidor:D jätte fina, så nu kan vi ut å åka, vi ska nog ut nu i helgen när ja ledig, skönt, känns som ja har jobbat hela mickes julledighet:/ men men pengarna behövs inför bröllopet!!

I dag blir sista cigaretterna, sen ska ja börja hårdträna o få kondition, kommer nog bli jobbigt första veckan utan en cigg, spec på morgonen! men de är de värt.. Usch vet inte hur mkt pengar ja bara rökt bort, 5 år av bara pengar som försvunnit känns de som!!


hoppas ni får en bra nyårsafton allesammans, de ska vi ha:)


Älskar min Mikael Smedberg så himla mkt, finns ingen bättre än han, han är verkligen min stora sanna kärlek,utan han är ja tom! han är min bättre hälft <3<3<3

ja o musse på rally förra året,:)


äntligen tid å skriva

Har jobbat sedan i onsdags, så har inte haft tid å skriva!! Julen var mysig, men vartinte alls lika som förut, kändes konstigt att jobba ! men de gick la bra iaf-:)

Igår for jag o älsklingen till kupolen när ja slutat jobbet, vart lite iaf, vi letade efter termobyxor till oss, men attans va dyra dem är:S så vi får kolla vidare! vi gick iaf runt på 3 h på kupolen, micke var lagomt glad:D hahhaha!
sen åkte vi till ica maxi o stor handlade:)

den 8 november ska ja iaf bleka mitt hår, längtar:D o nu efter nyår ska ja sluta röka och börja träna ordentligt, måste nu!! hårdträning på g!!!! ja o älsklingen måste ju vara i form på bröllopet:)
vi köpte förresten en kostym och skjorta och ett snyggt bälte, till micke igår tills vi gifter oss, nice nice:D han var så snygg i den!! längtar!!!

nu ska ja dricka mitt kaffe och sen ska vi till gymmet,! Ha en bra dag allesammans!


/johanna

mikael <3

vi

onsdag

I dag bar de iväg till jobbet igen då, 9-15, ja å andrea gjorde jansson till alla barn o barn barn kommer dit i morgon::)

I dag firade ja ¨å micke våran julafton. för i morgon när ja slutat jobbet åker vi till mamma o sten:)
ja fick en jätte god parfym, o present kort på willys hårverkstad för blekning o klippning, världens bästa älskling!
O från mig fick han ju keyborden, o 2 skjortor och 2 böcker, en för avslappning och en kokbok, kocken som älskar att laga mat, men de blir för den mesta delen ja som gör de, :)
men han e duktig han!


Nu spelar vi bingolotto, ja har vunnit 100 kr hittils, ett spel kvar, spännande, hoppas älskling vinner en ny bil åt oss:D


GOD JUL ALLESAMMANS!



Älskar min Hans Mikael Smedberg mest av allt! snart förlovade ett år och snart vårat Bröllop, kan inte bli bättre, sen kommer vårat kärleksbarn:)




ledighet


Har vart ledig Måndag och nu i dag tisdag, så oerhört skönt.
Igår åkte jag och micke å köpte julskinka och lite mer julklappar, sen när vi kom hem så gjorde vi skinkan, och de vart MUMS:D årets första skink smörgås är intagen med mkt senap! gotti!

i dag ska vi klä granen, vi hann ej i går, båda var så trötta, så de får bli i dag istället:) och så ska vi träna och städa också!


i övermorgon är det julaftn, ska bli så skoj o träffa hela familjen, daniel kommer hem också:D kommer bli underbart! även fast ja jobbar till 14:00 så hinner vi ut dit, vi sover över hade vi tänkt, ja börjar ju inte jobba förrens 10 dagn efter så:D
'

jag ringde till Smycka o hörde när min vigsel ring skulle komma, den kommer  januari:) Längtar så!:)


jag vet inte hur jag ska göra? antingen spara mitt  bruna hår och förlänga det? eller få det ljust igen!
Va tycker ni?
Svårt de dära.



nej nu ska jag fylla på kaffe koppen sen dra fram dammsugarn!


Ha en bra dag allesammans det ska vi ha:)

Jag är så kär i min mikael! Snart har vi vart förlovade i ett år <3



jag och bror i gambia 08, saaknar!
ja å bror, saaaknar

Lördag

hej hej!
Igår jobbade jag em o kväll, o micke ville fira sin julledighet, så han kunde inte hämta mig 22:00 på¨jobbet, för han hade druckit starkglögg, så då fick han gå å möta mig, men fyfan va kallt de var. sen i morse upp 06:00 dricka kaffe sen gå tiill jobbet (började 7) ja höll på å frysa ihjäl , usch!! , men satt på varmt kaffe när ja kom fram till jobbet , vart mkt bättre:D

Nu har jag och m nyss käkat, nu ska vi snart titta film o bara ta de lugnt! Jobbar dock i morgon em o kväll, men sen är ja ledig mån, tis! skönt:D:D


jag får PAAAAAAAAAAANIK, jag vet inte vad jag ska ha för frisyr på bröllopet, frisören sa åt mig å komma in o säga hur ja vil ha de, men ja vet inte:S gud de här är svårare än ja trodde!  kommer aldrig komma fram till något!!!


nej nu blir vi snart en FAMILJ SMEDBERG, och efter våran smekmånads resa, ska vi börja skaffa barn! Längtar såå! Vi kommer bli sån fin familj!:)



Ha en bra lördag allesammans!


Älskar min mikael!!

/johanna

snöööö

I morse när jag och Micke gick upp vid 6 o käka frukost var jag så otroligt glad av att de var vitt på backen och att de snöade, så MYSIGT! men någon timme senare när jag skulle GÅ till jobbet i harnäs, var de inge trevligt någe mer, och snön snöade mot mina ögon, hahah, usch vad jag frös, men när jag väl var framme var de gött med kaffe:) efterlängtat!

nu ska vi äta taco paj med min vitlökssås och en stor sallad till:D MUMS, sen blir  de gymmet!

Vitlöksåsen:
turkisk yougert
2,3 vitlöksklyftor
2-4 matskedar senap
1 matsked svartpeppar!

Lite svårt o säga hur mkt, man får smaka av lite av grejjorna!
Det är såå MUMS!



jag vill så gärna åka utomlands, gud de är över ett år sedan ja var i gambia redan, de har hänt så mkt känns de som, och de känns som tiden går alldels för fort:/ man hinner inte riktigt med.
Men jag har tur som har min Micke, och mina bröder, och mammsen o sten! ni är verkligen de bästa som finns!

p.s kollade tiaror i går, så jävla svårt:S kommer aldrig kunna bestämma mig.. känner mig så stressad fast bröllopet är om mindre än 3 månader, men endå, veckorna springer ju ivä'g, känns som man jobbar och äter och sover bara nu förtiden, men har ingen ork till något annat.
NEj en VECKA utomlands får debli när vi gift oss....  JAg slutar på mitt jobb i juli, och börjar plugga sista terminen till undersköterska dock inriktning psykiatri!! Älskar de, tkr de är s¨å intressant hur hjärnan igentligen kan bli, hur allt kan bli fel p.ga en uppväxt tillexempel!!  sen söka jobb på säter!!!


Ha en bra dag allesammans! nu ska jag äta, GOTTI!

/johanna

johanna <3 Mikael


:)

helgen

i Fredags tog vi de lilla lugna, och kollade film o hade fredagsmys!
lördagen gjorde vi lite ärenden på stan och sen mot kvällen vart det fest för markus som fyllde 29 år:)sen vidare ut mot selmas, riktigt skoj hade vi!!
Söndag var en seg dag :)

I dag var det Måndag igen, så åter till jobbet, var så trött i dag usch, men de gick bra iaf! Nu har man hela julen och nyår framför sig o jobba, lagmt kul, men de ger mkt pengar iaf...


Nu är det mindre än 3 månader kvar tills vårat Bröllop!
Inbjudan kommer inom kort, vi lovar, vi har segat ut på de som man brukar kunna göra med saker och ting, Dålig stil av oss..


Nu ska ja hjälpa gubben och städa, han ahr diskat och dammsugit han, duktig i dag:)


Ha en bra kväll allesammans i de vackra snö vädret:) så mys pys!!


/johanna

Torsdag

I mose klockan nio var de gaddning som gällde! nu är den nästan klar:D
nu ska ni få en bild!
(observera, den är inte klar än)



Ha en bra dag allesammans! hinner inte skriva mer!

/johanna

Tisdag

i morse började jag också 7 som älsklingen, så de vart mys frukost, fast ja brukar ju vanligtvis gå upp samma tid som micke och äta frukost med han, men vi gick upp i tid och hade så mysigt, med tända ljus :)

Jobbet gick kalas bra, fick skjuss hem av maja sen, var så trött haha, orkade inte gå hem!

nu har vi nyss unnat oss lite pizza, de va gotti!  :) snart blir de hocket:) wiiho!
och jag är LEDIG i morgon, guh va skönt!!, ska ta mig en riktigt lång sovmorgon, sen ta en långpromenad, eller gå till gymmet, har icke bestämt mig ännu!

BEställde tid vid frisören för bröllopsfrisyr och sminkning 2500kr kostade, de kliar i plånboken, men de kommer ju vara våran största dag, så de får vi allt unna oss:) eller jag =) tror inte micke ska sminka sig haha!

Nästa vecka ska jag och mamma boka bröllopstårtan:D Mamma o sten var så gulliga att dem betalar den och min brudbukett, hihi! kommer undan några tusen iaf.


Nu håller ja å micke på å leta efter en lägenhet, vi vill köpa en och göra iordning och sedan sälja framöver så vi kan köpa vårat drömhus!! LÄNGTAR verkligen!!! kunna gå ut på gräsmattan och bara vara! ingen grannjävel som klagar på musik eller nått, me like a lot..

De händer mkt nu framöver, bröllop, alla planerna där, och vi ska kolla lägenhet, och vi ska åka till sälen! blir dyrt åt 2010! haha! Men de är de värt!! så våran 50 års fest på midsommar, eftersom  han fyller 30 och jag 20 år!

Neej nu ska jag ta mig en rök och mysa lite med min Kärlek, världens bästa micke, som bara är min min!!!


ha en bra kväll allesammans!

/JOHANNA

Vill ha ljust hår igen! hoppas jag får de av min älskling i julklapp som ja önskat mig=)
vill ha ljus igen

lördag

Hej o hå.!!!
i onsdags på julbordet med jobbet hade vi skoj skoj:) julmaten är ju så goood! Mums!

Igår gjorde jag och älsklingen lite fläskfile i ugn med vitlök och egen klyftpotatis, och kollade på flickan som lekte med elden, den var så bra,längtar tills trean nu!! ska bli spännande!

I dag jobbade micke lite, och jag och musse tog oss en sovmorgon! sen for vi allesammans till dollar och rusta och hittade som vanligt massa skoj, som inte micke tycker haha:) Men de slinker ner i korgen så lätt så!

Nu ska vi snart städa lite, sen ska vi ut och äta på china i kväll, det blir mums, och självklart någon öl till! avkopplande, när man väl är ledig!! nästa helg är ja också ledig, sen äre 2 helger i rad igen, men dem går rätt fiort tkr jag!

blääää vilket väder de är, de var så fint när de var vitt på marken, hoppas det inte blir en grön jul, de skulle vara väldigt tråkigt måste jag säga!!!


nej nu ska jag ta tag i städning!

P.s Keyborden som micke fick i julklapp lite i förväg dock, han älskade den, han spelar och tkr de e skit skoj:) Så jag valde väl rätt då!! lite svårt de där, de finns så mkt olika,men ja tänkte en yamaha är ju et bra märke,och den funkade väldigt bra;:)

ha en bra Lördag allesammans! de ska vi ha!

/ Johanna

tisdag

Hej o hå snart ska jag på möte på jobbet, blir nog bra de!!
Sen jobba em o kväll!

I morgon åker jag och andrea till kupolen, sen ska vi hämta upp ellinor, för vi ska på julbord med jobbet:) De kommer bli jätte kul! så ska vi hem till maja på förfest!

Annars händer de inte så mkt denna vecka... Mickes julklapp kom i dag:) har beställt en yamaha keybord åt han, han ville ha en, så jag beställde den, tog bara 2 dagar, så de gick snabbt:=)

Älskar min Micke så mkt, han är helt fantastisk!!! Vi två för evigt..



längtar så tills vårat Bröllop, Kommer bli så oerhört fint, sen blir de att skaffa barn efter våran resa i Grekland! Blir en Jennifer eller en Sven! (sven är efter morfar, han var en person som betydde väldigt mkt för mig, så att vårean son ska få hete sven betyder nog mycket för honom)

nej nu ska jag gå och köpa lite cigaretter!

Ha en bra dag allesammans, de ska jag ha iallafall!


/johanna

RSS 2.0