provsvaren kom

provsvaren kom igår, och det var inge tillfällighet att skölkörteln låg för lågt:S Men skönt o få reda på problemet iaf..  Därav, jag vart trött, vikten går ej ner, ej blivit gravid, allt hör till detta. Men när jag får medicinen kommer hormonhalten bli normal därav jag kommer kunna bli gravid samt kunna gå ner i vikt och må bra helt enkelt.

fakta:
Sköldkörteln påverkar allt från din fertilitet, till tillväxt (tillväxthormoner), cellens ämnesomsättning, din matsmälting, muskel- och nervaktivitet. Om du äter för lite protein eller har problem med din spjälkning (sönderdelning) av proteinkedjorna, så kan brister på aminosyrorna uppstå och efterföljande problematik som låg eller hög produktion av sköldkörtelhormon. Den låga produktionen härrör ofta till matsmältningsproblem medan trauma, hormonförändringar vid pubertet, graviditet och klimaterie också är vanliga orsaker.

är nu lite lugnare, när vi vet att det inte var nå allvarligare, visst detta är ju inte bra, men inte så alvarligt att man dör... och att vi ska kunna skaffa barn också, allt faller på sin plats, så oerhört skönt,

Hoppas ni har en bra dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0